Keystone logo
The University of Law Postgraduate Programmes ЛЛМ Банкарство и финансије дуга – пуно радно време
The University of Law Postgraduate Programmes

ЛЛМ Банкарство и финансије дуга – пуно радно време

12 Months

Engleski

Redovne studije

Request application deadline

Sep 2024

GBP 18.500 *

Učenje na daljinu, Na kampusu

* УК - 10.500 фунти Лондон, 9.500 фунти ван Лондона. Међународни - £14,000 Лондон, £12,000 Не Лондон

Uvod

Наши ЛЛМ-ови из нашег новог пакета програма за мастер студије права су дизајнирани за дипломце права и неправнике који желе да истраже практичну примену одређене, специјализоване области права. Учите лицем у лице или на мрежи.

ЛЛМ Банкарство и финансије дуга

Магистар права (ЛЛМ) Банкарство и финансије дуга је постдипломска диплома дизајнирана да побољша ваше академско правно знање, посебно фокусирајући се на специфичне области од интереса. Посебно дизајниран за дипломце права и неправнике који желе да стекну магистарске квалификације из права, овај курс ће вам дати вештине да унапредите своју каријеру у банкарству или финансијама.

курс Детаљи

ЛЛМ Банкарство и финансирање дуга је иновативан, флексибилан програм који ће вам пружити дубинско знање о банкарству и дугом финансирању у пракси, укључујући способност да примените сложена правна правила на проблеме у стварном свету. Имаћете прилику да истражите регулативу банака са фокусом на управљање ризицима, као и однос између банака и њихових клијената према енглеском закону.

Када код нас студирате ЛЛМ Банкарство и финансије дуга, ви ћете:

 • Нека вас подучавају стручњаци за предметну област, бивши и садашњи практичари и академици фокусирани на истраживање и подучавање.
 • Фокусирајте се на правну праксу, а не само на теорију.
 • Искористите предности стратешког партнерства са фирмама, регулаторима и акредитационим телима.
 • Сазнајте више о правној технологији тако што ћете изабрати да студирате модуле правне технологије.
 • Побољшајте своју запошљивост стицањем важних преносивих вештина и мапирањем своје каријере са нашим каријерним тимом.

Поред општег увода у програм, постоји двонедељни увод који покрива кључне принципе енглеског правног система. Ово је обавезно за студенте који нису права, али је такође отворено за студенте који желе да се освјеже о основама права Енглеске и Велса. Ово би било корисно за сваког студента који је направио значајну паузу од правног образовања.

Да бисте се припремили за своју дисертацију, проучићете низ обавезних и додатних опционих сесија обуке о методама истраживања у вашим првим мандатима.

Имајте на уму да, због прописа Министарства унутрашњих послова, студентима којима је потребна студентска виза да би студирали код нас није дозвољено да студирају онлајн и могу да бирају само модуле који се предају лицем у лице.

Структура курса

Термини 1 и 2 (пуно радно време)

Двонедељни увод: За студенте који нису студенти права, ово укључује обавезно упознавање са правом Енглеске и Велса које се мора завршити пре почетка ваших првих модула.

Завршићете:

 • Банкарство и финансије дуга
 • Обука о истраживачким методама (сесије током 1. и 2. термина)

Затим можете изабрати три* са листе изборних модула која укључује модуле као што су:

 • Усклађеност и регулатива
 • Финансије, рачуноводство и управљање ризицима
 • Корпоративно управљање у пракси

*Сви изборни модули зависе од доступности.

3. термин (пуно радно време)

 • Дисертација из банкарства и задужења

Информације о курсу

Процена

Модули се процењују трочасовним невиђеним писменим испитом или задатком од 4.500 речи.

Похађање једног од наших кампуса у Великој Британији (или одобреног центра у иностранству по претходном договору) је неопходно за све испите, укључујући и за онлајн учење.

Подразумевана локација кампуса за онлајн учење је Лондон.

Модул дисертације ће бити процењен подношењем тезе (15.000 речи) и пружа прилику за трајно, дубинско и интензивно истраживање и размишљање о специјалистичкој области банкарства и дужничких финансија.

Структура

Курс има иновативно флексибилну структуру, са специфичним проценама које доприносе ефикасном учењу.

Захтеви за курс

Студенти треба да имају диплому УК из било ког предмета са 2:2 или више или еквивалентне квалификације. Студенти који нису правници морају завршити обавезну двонедељну индукцију која покрива кључне принципе енглеског правног система, осим ако могу доказати успешан завршетак ЛЛБ (или еквивалента) или најмање 3 правна модула вредна најмање 80 КЦФ кредита, који морају да обухватају – енглески правни систем, уговорно право и деликтно право.

O školi

Pitanja