Keystone logo
The University of Law Postgraduate Programmes ЛЛМ Корпоративно управљање - Фулл-тиме
The University of Law Postgraduate Programmes

ЛЛМ Корпоративно управљање - Фулл-тиме

12 Months

Engleski

Redovne studije

Request application deadline

Sep 2024

GBP 18.500 *

Učenje na daljinu, Na kampusu

* £12,500 Доместиц, Лондон; £11,350 Домаћи, не-Лондон; £17,500 Интернатионал, Лондон; £15,100 Интернатионал, Нон-Лондон; £11,350 Онлине

Uvod

Наши ЛЛМ-ови из нашег новог пакета програма за мастер студије права су дизајнирани за дипломце права и неправнике који желе да истраже практичну примену одређене, специјализоване области права. Учите лицем у лице или на мрежи.

Захтеви за курс

Студенти треба да поседују диплому УК из било којег предмета са 2:2 или више или еквивалентне квалификације. Студенти који нису права морају да заврше обавезну двонедељну индукцију која покрива кључне принципе енглеског правног система осим ако не могу доказати успешан завршетак ЛЛБ (или еквивалента) или најмање 3 правна модула вредна најмање 80 КЦФ кредита, што мора да садржи - енглески правни систем, уговорно право и деликтно право.

курс Детаљи

Овај курс је развијен да детаљно истражи типове правила, политика и контрола које се примењују да би се одредило понашање корпорације и планирани исход тих мера. Покрива области као што су модели корпоративног управљања, класификација система и утицај глобалне финансијске кризе. Такође ће покривати улогу секретара компаније, управног одбора, однос између одбора и његових акционара, обелодањивање и одговорност. Практични поглед на то како да идентификујете, поставите и одржавате корпоративно управљање значи да ћете моћи да обогатите своје разумевање и вештине у овој области, уз подршку искусних практичара који могу да демонстрирају примере из стварног живота како би контекстуализовали оно што научите.

Када студирате ЛЛМ корпоративно управљање са нама, ви ћете:

 • Нека вас подучавају стручњаци за предметну област, бивши и садашњи практичари и академици фокусирани на истраживање и подучавање.
 • Фокусирајте се на правну праксу, а не само на теорију.
 • Искористите предности стратешког партнерства са фирмама, регулаторима и акредитационим телима.
 • Сазнајте више о правној технологији одабиром за проучавање модула правне технологије.
 • Побољшајте своју запошљивост стицањем важних преносивих вештина и мапирањем своје каријере са нашим тимом за каријеру.

Модул везан за награде за овај програм (Корпоративно управљање у пракси) такође ће покривати улогу секретара компаније, управног одбора, однос између одбора и његових акционара, обелодањивање и одговорност како би вам пружио свеобухватан увид у механику пословања предузећа. Циљ овог модула је да корпоративно управљање стави у контекст, омогућавајући вам да научите како да примените сложене теоријске концепте на ситуације клијената у стварном свету.

Поред општег увода у програм, постоји двонедељни увод који покрива кључне принципе енглеског правног система. Ово је обавезно за студенте права, али и за студенте права који желе да се освјеже о основама права Енглеске и Велса. Ово би било корисно за сваког студента који је направио значајну паузу од правног образовања.

Да бисте се припремили за своју дисертацију, проучићете низ обавезних и додатних опционих сесија обуке о методама истраживања у вашим првим мандатима.

Имајте на уму да, због прописа Министарства унутрашњих послова, студентима којима је потребна студентска виза да би студирали код нас није дозвољено да студирају онлајн и могу да бирају само модуле који се предају лицем у лице.

Структура курса

Термини 1 и 2 (пуно радно време)

Двонедељни увод: За студенте који нису студенти права, ово укључује обавезно упознавање са правом Енглеске и Велса које се мора завршити пре почетка ваших првих модула.

Завршићете:

 • Корпоративно управљање у пракси
 • Обука о истраживачким методама (сесије током 1. и 2. термина)

Затим можете изабрати три са листе изборних модула* која укључује модуле као што су:

 • Закон о компанијама и усклађеност
 • Закон о међународној трговини
 • Међународно корпоративно управљање

*Сви изборни модули зависе од доступности.

3. термин (пуно радно време)

 • Дисертација из корпоративног управљања

Информације о курсу

Процена

Модули се процењују трочасовним невиђеним писменим испитом или задатком од 4.500 речи.

Похађање једног од наших кампуса у Великој Британији (или одобреног центра у иностранству по претходном договору) је неопходно за све испите, укључујући и за онлајн учење.

Подразумевана локација кампуса за онлајн учење је Лондон.

Модул дисертације ће бити оцењен подношењем тезе (15.000 речи) и пружа прилику за трајно, дубинско и интензивно истраживање и размишљање о специјализованој области корпоративног управљања.

Структура

Овај курс има иновативно флексибилну структуру, са специфичним проценама које доприносе ефикасном учењу.

Како се пријавити

 • Можете се пријавити за овај курс директно на Универзитету.
 • Овај курс се не може изабрати за учење упоредо са нашим курсом правне праксе (ЛПЦ).

Имајте на уму: Наши курсеви у Хонг Конгу још нису отворени за пријаве. Ако сте заинтересовани да сазнате више о студирању у Хонг Конгу, пријавите своје интересовање данас.

O školi

Pitanja