Keystone logo
The University of Law Postgraduate Programmes LLM Korporativno upravljanje Grad:CG - Vanredno
The University of Law Postgraduate Programmes

LLM Korporativno upravljanje Grad:CG - Vanredno

24 Months

Engleski

Fleksibilno vreme

Request application deadline

Sep 2024

GBP 18.500 *

Učenje na daljinu, Na kampusu

* £9,200 Domaći, £12,360 Ne-domaći

Uvod

Naš LLM stepen korporativnog upravljanja: CG je akreditovan od strane Instituta za ovlašćeno upravljanje (CGI, ranije poznat kao Institut za ovlašćene sekretare i administratore ili ICSA) i mapiran je u novi nastavni plan i program ovlašćenog upravljanja. Studenti koji uspješno završe ovu master nagradu takođe imaju pravo na članstvo u GradCG.

LLM Korporativno upravljanje Grad:CG - Vanredno

Magistar prava (LLM) je postdiplomski stepen dizajniran da poboljša vaše akademsko pravno znanje, posebno fokusirajući se na specifične oblasti interesovanja. LLM Korporativno upravljanje GradCG je inovativan, fleksibilan program dizajniran za diplomce prava i nepravnike koji žele da unaprede svoju karijeru sticanjem suštinskog dubinskog znanja o korporativnom upravljanju u praksi.

Imajte na umu: Ovaj program je ranije bio poznat kao LLM Corporate Governance Grad ICSA pre promene imena CGI koja se dogodila 16. septembra 2019.

Zakon u kontekstu

Steknite suštinsko dubinsko znanje i uvid u izabranu oblast prava i shvatite važnost pravnih pravila kako se primenjuju u stvarnom svetu.

Predaju stručnjaci za predmet

Predaje kombinacija bivših i sadašnjih praktičara, kao i istraživača i akademika koji su fokusirani na pravnu praksu, a ne samo na teoriju.

Članstvo u GradCG

Po uspešnom završetku i radnom iskustvu, bićete kvalifikovani za članstvo u GradCG i moći ćete da se prijavite da postanete punopravni član CGI.

Структура курса

Termini 1-4 (sa pola radnog vremena)

Dvonedeljni uvod: Za studente koji nisu prava, ovo uključuje obavezno upoznavanje sa pravom Engleske i Velsa koje se mora završiti pre početka vaših prvih modula.

Završićete:

 • Dinamika i strategija odbora
 • Pravo preduzeća i usaglašenost
 • Korporativno upravljanje u praksi
 • Finansije, računovodstvo i upravljanje rizicima
 • Obuka o istraživačkim metodama (sesije tokom 1. i 2. termina)

Termini 5-6 (samo na pola radnog vremena)

 • Disertacija iz obuke o metodama istraživanja korporativnog upravljanja

Информације о курсу

Оцењивање

Moduli se procenjuju tročasovnim neviđenim pismenim ispitom ili zadatkom od 4.500 reči.

Pohađanje jednog od naših kampusa u Velikoj Britaniji (ili odobrenog centra u inostranstvu po prethodnom dogovoru) je neophodno za sve ispite, uključujući i za onlajn učenje.

Podrazumevana lokacija kampusa za onlajn učenje je London.

Modul disertacije će biti ocenjen podnošenjem teze (15.000 reči) i pruža priliku za trajno, dubinsko i intenzivno istraživanje i razmišljanje o specijalizovanoj oblasti obuke o metodama istraživanja korporativnog upravljanja.

Struktura

Ovaj kurs ima inovativno fleksibilnu strukturu, sa specifičnim procenama koje doprinose efikasnom učenju.

курс Детаљи

Program LLM za korporativno upravljanje GradCG razlikuje se od naših drugih master nagrada za korporativno upravljanje. Akreditovan je od strane The Chartered Governance Institute UK & Ireland (CGI, ranije poznat kao Institut za ovlašćene sekretare i administratore ili ICSA) i mapiran je sa novim nastavnim planom i programom Chartered Governance Qualifying Program. To znači da postoji definisan nastavni plan i program koji morate završiti da biste uspešno završili program. Po uspešnom završetku, i pored vašeg LLM, bićete kvalifikovani za članstvo u GradCG. Kada steknete dovoljno relevantnog radnog iskustva, moći ćete da se prijavite da postanete punopravni član CGI.

Ovaj kurs je razvijen da detaljno istraži tipove pravila, politika i kontrola koje se primenjuju da bi se utvrdilo ponašanje korporacije i nameravani ishod tih mera. Pokriva oblasti kao što su modeli korporativnog upravljanja, klasifikacija sistema i uticaj globalne finansijske krize. Takođe će pokrivati ulogu sekretara kompanije, upravnog odbora, odnos između odbora i njegovih akcionara, obelodanjivanje i odgovornost.

Kada sa nama studirate LLM Korporativno upravljanje GradCG, vi ćete:

 • Neka vas podučavaju stručnjaci za predmetnu oblast , bivši i sadašnji praktičari i akademici fokusirani na istraživanje i podučavanje.
 • Fokusirajte se na pravnu praksu , a ne samo na teoriju.
 • Iskoristite prednosti strateškog partnerstva sa firmama , regulatorima i akreditacionim telima.
 • Poboljšajte svoju zapošljivost sticanjem važnih prenosivih veština i mapiranjem svoje karijere sa našim karijernim timom.

Pored opšteg uvoda u program, postoji dvonedeljni uvod koji pokriva ključne principe engleskog pravnog sistema. Ovo je obavezno za studente prava, ali je otvoreno i za studente prava koji žele da se osvježe o osnovama prava Engleske i Velsa. Ovo bi bilo korisno za svakog studenta koji je napravio značajnu pauzu od pravnog obrazovanja.

Da biste se pripremili za svoju disertaciju, proučićete niz obaveznih i dodatnih opcionih sesija obuke o metodama istraživanja u vašim prvim mandatima.

Imajte na umu da, zbog propisa Ministarstva unutrašnjih poslova, studentima kojima je potrebna studentska viza da bi studirali kod nas nije dozvoljeno da studiraju onlajn i mogu da biraju samo module koji se predaju licem u lice.

Услови курса

Uslovi za ulazak u UK

 • Studenti treba da poseduju dodiplomske studije u Velikoj Britaniji iz bilo kojeg predmeta na 2:2 ili više ili ekvivalentnu kvalifikaciju.
 • Obavezna dvonedeljna indukcija je potrebna za sve učenike osim ako ne mogu dokazati da su uspešno završili bilo koje od:
  • LLB ili ekvivalent; ili
  • Najmanje 3 pravna modula, vredna najmanje 80 QCF kredita koji moraju uključivati;
   • Engleski pravni sistem
   • Уговорно право
   • Закон штете

Uslovi za engleski jezik za kandidate čiji maternji jezik nije engleski

 • Nivo engleskog jezika ekvivalentan IELTS 6.5 ili više, sa najmanje 6.0 u svakoj komponenti.

Како се пријавити

 • Možete se prijaviti za ovaj kurs direktno na Univerzitetu.
 • Ovaj kurs se ne može izabrati za studiranje uporedo sa našim kursom za pravnu praksu (LPC).

Imajte na umu: Naši kursevi u Hong Kongu još nisu otvoreni za prijave. Ako ste zainteresovani da saznate više o studiranju u Hong Kongu, prijavite svoje interesovanje danas.

O školi

Pitanja