Keystone logo
The University of Law Postgraduate Programmes ЛЛМ Међународно комерцијално право - пуно радно време
The University of Law Postgraduate Programmes

ЛЛМ Међународно комерцијално право - пуно радно време

12 Months

Engleski

Redovne studije

Request application deadline

Sep 2024

GBP 18.500 *

Učenje na daljinu, Na kampusu

* £9,500 Домаћи, £12,000 Не-домаћи

Uvod

Naši LLM programi iz našeg novog paketa programa za master studije prava su dizajnirani za diplomce prava i nepravnike koji žele da istraže praktičnu primenu određene, specijalizovane oblasti prava. Učite licem u lice ili na mreži.

ЛЛМ Међународно комерцијално право - пуно радно време

Магистар права (ЛЛМ) је постдипломски степен дизајниран да побољша ваше академско правно знање, посебно фокусирајући се на специфичне области интересовања. Посебно дизајниран за дипломце права и неправнике који желе да стекну магистарске квалификације из права, овај курс се посебно фокусира на развијање дубинског знања о међународном привредном праву у пракси.

Zakon u kontekstu

Steknite suštinsko dubinsko znanje i uvid u izabranu oblast prava i shvatite važnost pravnih pravila kako se primenjuju u stvarnom svetu.

Fleksibilna studija

Struktura programa je veoma fleksibilna. Možete dizajnirati sopstvenu diplomu Pathway koja vam odgovara i ispunjava vaše ciljeve u karijeri, ma kakvi oni bili.

Predaju stručnjaci za predmet

Predaje kombinacija bivših i sadašnjih praktičara, kao i istraživača i akademika koji su fokusirani na pravnu praksu, a ne samo na teoriju.

Услови курса

Studenti treba da poseduju diplomu UK iz bilo kojeg predmeta sa 2:2 ili više ili ekvivalentne kvalifikacije. Studenti koji nisu prava moraju završiti obaveznu dvonedeljnu indukciju koja pokriva ključne principe engleskog pravnog sistema, osim ako mogu dokazati uspešan završetak LLB (ili ekvivalenta) ili najmanje 3 pravna modula vredna najmanje 80 QCF kredita, koji moraju da obuhvataju – engleski pravni sistem, ugovorno pravo i deliktno pravo.

курс Детаљи

ЛЛМ међународно комерцијално право је иновативан, флексибилан програм дизајниран за дипломце права и не-правнике. То ће вам пружити прилику да истражите питања у вези са међународним комерцијалним и пословним трансакцијама. Испитаћете кључна правна правила, конвенције, уговоре, домаће законодавство и комерцијалне обичаје како бисте саветовали клијенте у представљеним сценаријима.

Када студирате ЛЛМ међународно комерцијално право са нама, ви ћете:

 • Neka vas podučavaju stručnjaci za predmetnu oblast, bivši i sadašnji praktičari i akademici fokusirani na istraživanje i podučavanje.
 • Fokusirajte se na pravnu praksu, a ne samo na teoriju.
 • Iskoristite prednosti strateškog partnerstva sa firmama, regulatorima i telima za akreditaciju.
 • Saznajte više o pravnoj tehnologiji tako što ćete izabrati da studirate module pravne tehnologije.
 • Poboljšajte svoju zapošljivost sticanjem važnih prenosivih veština i mapiranjem svoje karijere sa našim karijernim timom.

Pored opšteg uvoda u program, postoji dvonedeljni uvod koji pokriva ključne principe engleskog pravnog sistema. Ovo je obavezno za studente koji nisu prava, ali je takođe otvoreno za studente koji žele da se osvježe o osnovama prava Engleske i Velsa. Ovo bi bilo korisno za svakog studenta koji je napravio značajnu pauzu od pravnog obrazovanja.

Da biste se pripremili za svoju disertaciju, proučićete niz obaveznih i dodatnih opcionih sesija obuke o metodama istraživanja u vašim prvim mandatima.

Imajte na umu da, zbog propisa Ministarstva unutrašnjih poslova, studentima kojima je potrebna studentska viza da bi studirali kod nas nije dozvoljeno da studiraju onlajn i mogu da biraju samo module koji se predaju licem u lice.

Структура курса

Termini 1 i 2 (puno radno vreme)

Dvonedeljni uvod: Za studente koji nisu prava, ovo uključuje obavezno upoznavanje sa pravom Engleske i Velsa koje se mora završiti pre početka vaših prvih modula.

Završićete:

 • Međunarodno privredno pravo
 • Obuka o istraživačkim metodama (sesije tokom 1. i 2. termina)

Zatim možete izabrati tri* sa liste izbornih modula koja uključuje module kao što su:

 • Закон о привредним друштвима
 • Међународно корпоративно управљање
 • Међународно пословно право

3. termin (puno radno vreme)

 • Дисертација из међународног трговинског права

Информације о курсу

Procena

Moduli se procenjuju tročasovnim neviđenim pismenim ispitom ili zadatkom od 4.500 reči.

Pohađanje jednog od naših kampusa u Velikoj Britaniji (ili odobrenog centra u inostranstvu po prethodnom dogovoru) je neophodno za sve ispite, uključujući i za onlajn učenje.

Podrazumevana lokacija kampusa za onlajn učenje je London.

Модул дисертације ће се оценити подношењем тезе (15.000 речи) и пружа прилику за трајно, дубинско и интензивно истраживање и размишљање о специјализованој области међународног трговинског права.

Struktura

Ovaj kurs ima inovativno fleksibilnu strukturu, sa specifičnim procenama koje doprinose efikasnom učenju.

Како се пријавити

 • Možete se prijaviti za ovaj kurs direktno na Univerzitetu.
 • Ovaj kurs se ne može izabrati za studiranje uporedo sa našim kursom za pravnu praksu (LPC).

O školi

Pitanja