Keystone logo
The University of Law Postgraduate Programmes LLM Međunarodna ljudska prava - honorarno
The University of Law Postgraduate Programmes

LLM Međunarodna ljudska prava - honorarno

24 Months

Engleski

Fleksibilno vreme

Request application deadline

Sep 2024

GBP 18.500 *

Učenje na daljinu, Na kampusu

* £10,500 Domaći, London; £9,500 Domaći, Non-London; £14,000 International, London; £12,000 International, Non-London; £9,500 Online

Uvod

Naši LLMs iz našeg novog magistra u pravu paket programa su dizajnirani za pravo i ne-prava diplomcima koji žele da istraže praktičnu primenu određenog, specijalista oblasti zakona. Učite licem u lice ili na mreži.

LLM Međunarodna ljudska prava - honorarno

Magistar zakona (LLM) je postdiplomski stepen dizajniran da poboljša vaše akademsko pravno znanje, posebno fokusirajući se na određena područja od interesa. Specijalno dizajniran za diplomce prava i ne-prava koji žele da steknu magistarsku kvalifikaciju iz prava, ovaj kurs se posebno fokusira na razvijanje dubinskog znanja o međunarodnom pravu o ljudskim pravima i istraživanje kako se međunarodno pravo uključuje u zaštitu ljudskih prava širom sveta.

Zakon u kontekstu

Steknite suštinsko dubinsko znanje i uvid u izabranu oblast prava i shvatite važnost pravnih pravila kako se primenjuju u stvarnom svetu.

Fleksibilna studija

Struktura programa je veoma fleksibilna. Možete dizajnirati svoju diplomuPathway koja vam odgovara i ispunjava vaše ciljeve karijere, kakvi god oni bili.

Predaju predmetni stručnjaci

Poučen kombinacijom bivših i sadašnjih praktičara, kao i istraživačkih i nastavnih akademika koji su fokusirani na pravnu praksu, a ne samo na teoriju.

Zahtevi kursa

Zahtevi za ulazak u Velikoj Britaniji

 • Studenti treba da poseduju dodiplomski diplomu u Velikoj Britaniji u bilo kom predmetu na 2:2 ili više ili ekvivalentnu kvalifikaciju.
 • Obavezna dvonedeljna indukcija je potrebna za sve studente, osim ako ne mogu da dokažu uspešan završetak bilo kog:
  • LLB ili ekvivalent; ili
  • Najmanje 3 pravni moduli, vredi najmanje 80 KCFCredits koji moraju da sadrže;
   • Engleski pravni sistem
   • Ugovorno pravo
   • Zakon delikta

Zahtevi za engleski jezik za kandidate čiji prvi jezik nije engleski

 • Nivo engleskog jezika ekvivalentan IELTS 6.5 ili novijem, sa najmanje 6,0 u svakoj komponenti.

Struktura kursa

Uslovi 1-4 (honorarno na mreži)

Dvonedeljna indukcija: Za studente koji nisu prava, ovo uključuje obavezni uvod u zakon Engleske i Velsa koji mora biti završen pre početka vaših prvih modula.

Vi ćete završiti:

 • Međunarodna ljudska prava
 • Obuka za metode istraživanja (sesije tokom uslova 1-4)

Zatim možete izabrati tri sa liste izbornih modula* koji uključuje module kao što su:

 • Zastupanje i barske veštine**
 • Građanski i krivični parnici**
 • Međunarodno krivično pravo
 • Medijacija i alternativno rešavanje sporova**

* Svi izborni moduli podležu dostupnosti.

** Ako postignete 55% ili više u ova tri modula i uspešno završite svoj master program, bićete izuzeti od BPC selekcije događaja Univerziteta.

Uslovi 5& 6 (honorarno na mreži)

 • Disertacija u međunarodnom pravu o ljudskim pravima

Informacije o kursu

Procena

Moduli se procenjuju trosatnim neviđenim pismenim ispitom ili zadatkom kurseva od 4.500 reči.

Prisustvo u jednom od naših kampusa u Velikoj Britaniji (ili odobrenom inostranom centru po prethodnom dogovoru) potrebno je za sve ispite, uključujući i za onlajn studiranje.

Podrazumevana lokacija kampusa za onlajn studiju je London.

Modul disertacije biće ocenjen podnošenjem teze (15.000 reči) i pruža priliku za kontinuirano, dubinsko i intenzivno istraživanje i razmišljanje o specijalističkoj oblasti Međunarodnog prava o ljudskim pravima.

Struktura

Ovaj kurs ima inovativno fleksibilnu strukturu, sa specifičnim procenama koje pogoduju efikasnom učenju.

Detalji kursa

Naš LLM u međunarodnom pravu o ljudskim pravima osmišljen je da pokrije oblasti kao što su opšti principi međunarodnih ljudskih prava, odnos između zakona o ljudskim pravima i humanitarnog prava, kao i ograničenja i budućnost međunarodnih i domaćih ljudskih prava.

Kada proučavate LLM međunarodni zakon o ljudskim pravima kod nas, vi ćete:

 • Be učio od strane stručnjaka predmet materije, bivši i sadašnji praktičari i istraživanja i nastave fokusirani akademika.
 • Fokusirajte se na pravnu praksu, a ne samo teoriju.
 • Iskoristite strateška partnerstva sa firmama, regulatorima i akreditacionim telima.
 • Saznajte više o pravnoj tehnologiji odabirom za proučavanje modula u pravnoj tehnologiji.
 • Poboljšajte svoju zapošljivost sticanjem važnih prenosivih veština i mapiranjem svoje karijere sa našim timom za karijeru.

Nagrađeni modul za ovaj program (Međunarodna ljudska prava) takođe će razmotriti napetost između univerzalnosti i kulturnog relativizma ljudskih prava. Cilj ovog modula je da ljudska prava stavi u kontekst međunarodnog okruženja, omogućavajući vam da naučite kako da primenite složene teorijske koncepte u stvarnim situacijama klijenata. Uz stručno vođenje iskusnih profesionalaca, moći ćete da istražite mnoštvo važnih pitanja koja se tiču zaštite pojedinaca i društava u mnogim situacijama širom sveta.

Pored opšte indukcije programa, postoji i dvonedeljna indukcija koja pokriva ključne principe engleskog pravnog sistema. Ovo je obavezno za studente koji nisu prava, ali i otvoreni za studente prava koji žele osvežavanje u osnovama zakona Engleske i Velsa. Ovo bi bilo korisno za svakog studenta koji je napravio znatnu pauzu od pravnog obrazovanja.

Da bi vam pomogli da se pripremite za disertaciju u terminu 3, Uslovi 1 i 2 uključuju niz obaveznih i dodatnih opcionih metoda istraživanja.

Imajte na umu da, zbog propisa o kućnoj kancelariji, studentima kojima je potrebna viza za studentsku rutu da studiraju kod nas nije dozvoljeno da studiraju na mreži i mogu da biraju samo predavane module licem u lice.

Zahtevi kursa

Studenti treba da poseduju diplomu u Velikoj Britaniji u bilo kom predmetu u 2:2 ili više ili ekvivalentnim kvalifikacijama. Studenti ne-prava moraju da završe obaveznu dvonedeljnu indukciju koja pokriva ključne principe engleskog pravnog sistema, osim ako ne mogu da dokažu uspešan završetak LLB (ili ekvivalent) ili najmanje KSNUMKS pravni moduli u vrednosti od najmanje KSNUMKS KCF krediti, koji moraju uključivati - Engleski pravni sistem, Ugovorno pravo i Zakon o deliktu.

Kako se prijaviti

 • Možete se prijaviti za ovaj kurs direktno sa Univerzitetom.
 • Ovaj kurs se ne može izabrati da studira zajedno sa našom pravnom praksom Couse (LPC).

Imajte na umu: Naši kursevi u Hong Kongu još nisu otvoreni za prijave. Ako ste zainteresovani da saznate više o studiranju u Hong Kongu, registrujte svoje interesovanje danas.

O školi

Pitanja