Keystone logo
The University of Law Postgraduate Programmes LLM Međunarodno poslovno pravo - puno radno vreme
The University of Law Postgraduate Programmes

LLM Međunarodno poslovno pravo - puno radno vreme

12 Months

Engleski

Redovne studije

Request application deadline

Sep 2024

GBP 18.500 *

Učenje na daljinu, Na kampusu

* £10,500 Domaći, London; £9,500 Domaći, Non-London; £14,000 International, London; £12,000 International, Non-London; £9,500 Online

Uvod

Naši LLMs iz našeg novog Master in Law paketa programa su dizajnirani za diplomirane pravnike koji žele da istraže praktičnu primenu određenog, specijalista oblasti zakona. Učite licem u lice ili na mreži.

LLM Međunarodno poslovno pravo - puno radno vreme

Magistar zakona (LLM) je postdiplomski stepen dizajniran da poboljša vaše akademsko pravno znanje, posebno fokusirajući se na određena područja od interesa. Specijalno dizajniran za diplomce prava i ne-prava koji žele da steknu magistarsku kvalifikaciju iz prava, ovaj kurs se fokusira na razvijanje dubinskog znanja o međunarodnom poslovnom pravu. Razvili smo ovaj kurs kako bismo pravnu poslovnu praksu stavili u kontekst globalnog tržišta, dajući vam znanje i veštine za efikasan rad u međunarodnim korporacijama.

Zakon u kontekstu

Steknite suštinsko dubinsko znanje i uvid u izabranu oblast prava i shvatite važnost pravnih pravila kako se primenjuju u stvarnom svetu.

Fleksibilna studija

Struktura programa je veoma fleksibilna. Možete dizajnirati svoju diplomuPathway koja vam odgovara i ispunjava vaše ciljeve karijere, kakvi god oni bili.

Predaju predmetni stručnjaci

Poučen kombinacijom bivših i sadašnjih praktičara, kao i istraživačkih i nastavnih akademika koji su fokusirani na pravnu praksu, a ne samo na teoriju.

Zahtevi kursa

Zahtevi za ulazak u Velikoj Britaniji

 • Studenti treba da poseduju dodiplomski diplomu u Velikoj Britaniji u bilo kom predmetu na 2:2 ili više ili ekvivalentnu kvalifikaciju.
 • Obavezna dvonedeljna indukcija je potrebna za sve studente, osim ako ne mogu da dokažu uspešan završetak bilo kog:
  • LLB ili ekvivalent; ili
  • Najmanje 3 pravni moduli, vredi najmanje 80 KCFCredits koji moraju da sadrže;
   • Engleski pravni sistem
   • Ugovorno pravo
   • Zakon delikta

Zahtevi za engleski jezik za kandidate čiji prvi jezik nije engleski

 • Nivo engleskog jezika ekvivalentan IELTS 6.5 ili novijem, sa najmanje 6,0 u svakoj komponenti.

Detalji kursa

Međunarodno poslovno pravo LLM je inovativan, fleksibilan program dizajniran za diplomce prava i ne-prava koji žele da steknu suštinska detaljna znanja o međunarodnoj trgovini i poslovanju iz pravne perspektive. Bez obzira da li želite da napredujete u svojoj trenutnoj karijeri, planirate da se pridružite globalnoj korporaciji ili jednostavno želite da saznate više o međunarodnom poslovnom pravu u praksi, ovaj program će vam pružiti znanje koje će vam pomoći da ostvarite svoje ambicije.

Kada proučavate LLM međunarodno poslovno pravo kod nas ćete:

 • Be učio od strane stručnjaka predmet materije, bivši i sadašnji praktičari i istraživanja i nastave fokusirani akademika.
 • Fokusirajte se na pravnu praksu, a ne samo teoriju.
 • Iskoristite strateška partnerstva sa firmama, regulatorima i akreditacionim telima.
 • Saznajte više o pravnoj tehnologiji odabirom za proučavanje modula u pravnoj tehnologiji.
 • Poboljšajte svoju zapošljivost sticanjem važnih prenosivih veština i mapiranjem svoje karijere sa našim timom za karijeru.

Modul povezan sa nagradom za ovaj program (Međunarodno trgovinsko pravo) pokriva oblasti kao što su međunarodno prodajno pravo, INCOTERMS, e-trgovina (uključujući UNCITRAL model zakona o e-trgovini), akreditivi i izbor prava. Cilj ovog modula je stavljanje međunarodne trgovine u kontekst, omogućavajući vam da naučite kako da primenite složene teorijske koncepte u stvarnim situacijama klijenata.

Pored opšte indukcije programa, postoji i dvonedeljna indukcija koja pokriva ključne principe engleskog pravnog sistema. Ovo je obavezno za studente koji nisu prava, ali i otvoreni za studente prava koji žele osvežavanje u osnovama zakona Engleske i Velsa. Ovo bi bilo korisno za svakog studenta koji je napravio znatnu pauzu od pravnog obrazovanja.

Da bi vam pomogli da se pripremite za disertaciju, proučavate niz obaveznih i dodatnih opcionih metoda istraživanja u prvim terminima.

Imajte na umu da, zbog propisa o kućnoj kancelariji, studentima kojima je potrebna viza za studentsku rutu da studiraju kod nas nije dozvoljeno da studiraju na mreži i mogu da biraju samo predavane module licem u lice.

Struktura kursa

Uslovi 1& 2 (puno radno vreme)

Dvonedeljna indukcija: Za studente koji nisu prava, ovo uključuje obavezni uvod u zakon Engleske i Velsa koji mora biti završen pre početka vaših prvih modula.

Vi ćete završiti:

 • Međunarodno trgovinsko pravo
 • Obuka za metode istraživanja (sesije tokom Uslova 1 i 2)

Zatim možete izabrati tri sa liste izbornih modula* koji uključuje module kao što su:

 • Zakon o privrednim društvima i usklađenost
 • Korporativno upravljanje u praksi
 • Međunarodno korporativno upravljanje

* Svi izborni moduli podležu dostupnosti.

Termin 3 (puno radno vreme)

 • Disertacija u međunarodnom poslovnom pravu

Informacije o kursu

Procena

Moduli se procenjuju trosatnim neviđenim pismenim ispitom ili zadatkom kurseva od 4.500 reči.

Prisustvo u jednom od naših kampusa u Velikoj Britaniji (ili odobrenom inostranom centru po prethodnom dogovoru) potrebno je za sve ispite, uključujući i za onlajn studiranje.

Podrazumevana lokacija kampusa za onlajn studiju je London.

Modul disertacije biće procenjen podnošenjem teze (15.000 reči) i pruža priliku za kontinuirano, dubinsko i intenzivno istraživanje i razmišljanje o specijalističkoj oblasti međunarodnog poslovnog prava.

Struktura

Ovaj kurs ima inovativno fleksibilnu strukturu, sa specifičnim procenama koje pogoduju efikasnom učenju.

Kako se prijaviti

 • Možete se prijaviti za ovaj kurs direktno sa Univerzitetom.
 • Ovaj kurs se ne može izabrati da studira zajedno sa našom pravnom praksom Couse (LPC).

Imajte na umu: Naši kursevi u Hong Kongu još nisu otvoreni za prijave. Ako ste zainteresovani da saznate više o studiranju u Hong Kongu, registrujte svoje interesovanje danas.

O školi

Pitanja