Keystone logo
The University of Law Postgraduate Programmes LLM Međunarodno poslovno pravo - skraćeno radno vreme
The University of Law Postgraduate Programmes

LLM Međunarodno poslovno pravo - skraćeno radno vreme

24 Months

Engleski

Fleksibilno vreme

Request application deadline

Sep 2024

GBP 18.500 *

Učenje na daljinu, Na kampusu

* £10,500 Domaći, London; £9,500 Domaći, Non-London; £14,000 International, London; £12,000 International, Non-London; £9,500 Online

Uvod

Naši LLMs iz našeg novog magistra u pravu paket programa su dizajnirani za pravo i ne-prava diplomcima koji žele da istraže praktičnu primenu određenog, specijalista oblasti zakona. Učite licem u lice ili na mreži.

LLM Međunarodno poslovno pravo - skraćeno radno vreme

Magistar zakona (LLM) je postdiplomski stepen dizajniran da poboljša vaše akademsko pravno znanje, posebno fokusirajući se na određena područja od interesa. Specijalno dizajniran za diplomce prava i ne-prava koji žele da steknu magistarsku kvalifikaciju iz prava, ovaj kurs se fokusira na razvijanje dubinskog znanja o međunarodnom poslovnom pravu. Razvili smo ovaj kurs kako bismo pravnu poslovnu praksu stavili u kontekst globalnog tržišta, dajući vam znanje i veštine za efikasan rad u međunarodnim korporacijama.

Zakon u kontekstu

Steknite suštinsko dubinsko znanje i uvid u izabranu oblast prava i shvatite važnost pravnih pravila kako se primenjuju u stvarnom svetu.

Fleksibilna studija

Struktura programa je veoma fleksibilna. Možete dizajnirati svoju diplomuPathway koja vam odgovara i ispunjava vaše ciljeve karijere, kakvi god oni bili.

Predaju predmetni stručnjaci

Poučen kombinacijom bivših i sadašnjih praktičara, kao i istraživačkih i nastavnih akademika koji su fokusirani na pravnu praksu, a ne samo na teoriju.

Struktura kursa

Uslovi 1-4 (skraćeno radno vreme)

Dvonedeljna indukcija: Za studente koji nisu prava, ovo uključuje obavezni uvod u zakon Engleske i Velsa koji mora biti završen pre početka vaših prvih modula.

Vi ćete završiti:

 • Međunarodno trgovinsko pravo
 • Obuka za metode istraživanja (sesije tokom uslova 1-4)

Zatim možete izabrati tri sa liste izbornih modula* koji uključuje module kao što su:

 • Zakon o privrednim društvima i usklađenost
 • Korporativno upravljanje u praksi
 • Međunarodno korporativno upravljanje

* Svi izborni moduli podležu dostupnosti.

Uslovi 5& 6 (skraćeno radno vreme)

 • Disertacija u međunarodnom poslovnom pravu

Informacije o kursu

Procena

Moduli se procenjuju trosatnim neviđenim pismenim ispitom ili zadatkom kurseva od 4.500 reči.

Prisustvo u jednom od naših kampusa u Velikoj Britaniji (ili odobrenom inostranom centru po prethodnom dogovoru) potrebno je za sve ispite, uključujući i za onlajn studiranje.

Podrazumevana lokacija kampusa za onlajn studiju je London.

Modul disertacije biće procenjen podnošenjem teze (15.000 reči) i pruža priliku za kontinuirano, dubinsko i intenzivno istraživanje i razmišljanje o specijalističkoj oblasti međunarodnog poslovnog prava.

Struktura

Ovaj kurs ima inovativno fleksibilnu strukturu, sa specifičnim procenama koje pogoduju efikasnom učenju.

Detalji kursa

Međunarodno poslovno pravo LLM je inovativan, fleksibilan program dizajniran za diplomce prava i ne-prava koji žele da steknu suštinska detaljna znanja o međunarodnoj trgovini i poslovanju iz pravne perspektive. Bez obzira da li želite da napredujete u svojoj trenutnoj karijeri, planirate da se pridružite globalnoj korporaciji ili jednostavno želite da saznate više o međunarodnom poslovnom pravu u praksi, ovaj program će vam pružiti znanje koje će vam pomoći da ostvarite svoje ambicije.

Kada proučavate LLM međunarodno poslovno pravo kod nas ćete:

 • Be učio od strane stručnjaka predmet materije, bivši i sadašnji praktičari i istraživanja i nastave fokusirani akademika.
 • Fokusirajte se na pravnu praksu, a ne samo teoriju.
 • Iskoristite strateška partnerstva sa firmama, regulatorima i akreditacionim telima.
 • Saznajte više o pravnoj tehnologiji odabirom za proučavanje modula u pravnoj tehnologiji.
 • Poboljšajte svoju zapošljivost sticanjem važnih prenosivih veština i mapiranjem svoje karijere sa našim timom za karijeru.

Modul povezan sa nagradom za ovaj program (Međunarodno trgovinsko pravo) pokriva oblasti kao što su međunarodno prodajno pravo, INCOTERMS, e-trgovina (uključujući UNCITRAL model zakona o e-trgovini), akreditivi i izbor prava. Cilj ovog modula je stavljanje međunarodne trgovine u kontekst, omogućavajući vam da naučite kako da primenite složene teorijske koncepte u stvarnim situacijama klijenata.

Pored opšte indukcije programa, postoji i dvonedeljna indukcija koja pokriva ključne principe engleskog pravnog sistema. Ovo je obavezno za studente koji nisu prava, ali i otvoreni za studente prava koji žele osvežavanje u osnovama zakona Engleske i Velsa. Ovo bi bilo korisno za svakog studenta koji je napravio znatnu pauzu od pravnog obrazovanja.

Da bi vam pomogli da se pripremite za disertaciju, proučavate niz obaveznih i dodatnih opcionih metoda istraživanja u prvim terminima.

Imajte na umu da, zbog propisa o kućnoj kancelariji, studentima kojima je potrebna viza za studentsku rutu da studiraju kod nas nije dozvoljeno da studiraju na mreži i mogu da biraju samo predavane module licem u lice.

Zahtevi kursa

Studenti treba da poseduju diplomu u Velikoj Britaniji u bilo kom predmetu u 2:2 ili više ili ekvivalentnim kvalifikacijama. Studenti ne-prava moraju da završe obaveznu dvonedeljnu indukciju koja pokriva ključne principe engleskog pravnog sistema, osim ako ne mogu da dokažu uspešan završetak LLB (ili ekvivalent) ili najmanje KSNUMKS pravni moduli u vrednosti od najmanje KSNUMKS KCF krediti, koji moraju uključivati - Engleski pravni sistem, Ugovorno pravo i Zakon o deliktu.

Kako se prijaviti

 • Možete se prijaviti za ovaj kurs direktno sa Univerzitetom.
 • Ovaj kurs se ne može izabrati da studira zajedno sa našom pravnom praksom Couse (LPC).

Imajte na umu: Naši kursevi u Hong Kongu još nisu otvoreni za prijave. Ako ste zainteresovani da saznate više o studiranju u Hong Kongu, registrujte svoje interesovanje danas.

O školi

Pitanja