Keystone logo
The University of Law Postgraduate Programmes ЛЛМ Право предузећа - пуно радно време
The University of Law Postgraduate Programmes

ЛЛМ Право предузећа - пуно радно време

12 Months

Engleski

Redovne studije

Request application deadline

Sep 2024

GBP 18.500 *

Učenje na daljinu, Na kampusu

* £12,500 Доместиц, Лондон; £11,350 Домаћи, не-Лондон; £17,500 Интернатионал, Лондон; £15,100 Интернатионал, Нон-Лондон; £11,350 Онлине

Uvod

Наши ЛЛМ-ови из нашег новог пакета програма за мастер студије права су дизајнирани за дипломце права и неправнике који желе да истраже практичну примену одређене, специјализоване области права. Учите лицем у лице или на мрежи.

Захтеви за курс

Студенти треба да поседују диплому УК из било којег предмета са 2:2 или више или еквивалентне квалификације. Студенти који нису права морају да заврше обавезну двонедељну индукцију која покрива кључне принципе енглеског правног система осим ако не могу доказати успешан завршетак ЛЛБ (или еквивалента) или најмање 3 правна модула вредна најмање 80 КЦФ кредита, што мора да садржи - енглески правни систем, уговорно право и деликтно право.

Наши ЛЛМ-ови из нашег новог пакета програма за мастер студије права су дизајнирани за дипломиране правнике који желе да истраже практичну примену одређене, специјализоване области права. Учите лицем у лице или на мрежи.

курс Детаљи

Закон о предузећима

ЛЛМ Право предузећа је иновативан, флексибилан програм дизајниран за дипломце права и неправнике који би желели да стекну суштинско дубинско знање о компанијском праву у пракси. Без обзира да ли планирате да се придружите глобалној корпорацији или једноставно желите да сазнате више о томе како корпоративно право функционише у пракси, овај програм ће вам пружити знање које ће вам помоћи да остварите своје амбиције.

Када са нама проучавате ЛЛМ Право предузећа, ви ћете:

 • Нека вас подучавају стручњаци за предметну област, бивши и садашњи практичари и академици фокусирани на истраживање и подучавање.
 • Фокусирајте се на правну праксу, а не само на теорију.
 • Искористите предности стратешког партнерства са фирмама, регулаторима и акредитационим телима.
 • Сазнајте више о правној технологији одабиром за проучавање модула правне технологије.
 • Побољшајте своју запошљивост стицањем важних преносивих вештина и мапирањем своје каријере са нашим тимом за каријеру.

Модул везан за награде за овај програм (Право предузећа и усклађеност) покриваће области као што су оснивање и оснивање, правни субјективитет, дужности директора, механизми заштите мањинских акционара, акције и несолвентност. Циљ овог модула је да закон о компанијама стави у контекст, омогућавајући вам да научите како да примените сложене теоријске концепте на ситуације клијената у стварном свету.

Поред општег увода у програм, постоји двонедељни увод који покрива кључне принципе енглеског правног система. Ово је обавезно за студенте који нису права, али је такође отворено за студенте који желе да се освјеже о основама права Енглеске и Велса. Ово би било корисно за сваког студента који је направио значајну паузу од правног образовања.

Да бисте се припремили за своју дисертацију, проучићете низ обавезних и додатних опционих сесија обуке о методама истраживања у вашим првим мандатима.

Имајте на уму да, због прописа Министарства унутрашњих послова, студентима којима је потребна студентска виза да би студирали код нас није дозвољено да студирају онлајн и могу да бирају само модуле који се предају лицем у лице.

Структура курса

Термини 1 и 2 (пуно радно време)

Двонедељни увод: За студенте који нису студенти права, ово укључује обавезно упознавање са правом Енглеске и Велса које се мора завршити пре почетка ваших првих модула.

Завршићете:

 • Закон о компанијама и усклађеност
 • Обука о истраживачким методама (сесије током 1. и 2. термина)

Затим можете изабрати три* са листе изборних модула која укључује модуле као што су:

 • Корпоративно управљање и дисруптивна технологија
 • Закон о међународној трговини
 • Међународно корпоративно управљање

*Сви изборни модули зависе од доступности.

3. термин (пуно радно време)

 • Дисертација из права привредних друштава

Процена

Модули се процењују трочасовним невиђеним писменим испитом или задатком од 4.500 речи.

Похађање једног од наших кампуса у Великој Британији (или одобреног центра у иностранству по претходном договору) је неопходно за све испите, укључујући и за онлајн учење.

Подразумевана локација кампуса за онлајн учење је Лондон.

Модул дисертације ће бити процењен подношењем тезе (15.000 речи) и пружа прилику за трајно, дубинско и интензивно истраживање и размишљање о специјализованој области права компанија.

Како се пријавити

 • Можете се пријавити за овај курс директно на Универзитету.
 • Овај курс се не може изабрати за учење упоредо са нашим курсом правне праксе (ЛПЦ).

Интернатионал

Имамо студенте из преко 120 различитих земаља широм наших кампуса, са посвећеним тимом који помаже међународним студентима.

O školi

Pitanja