Keystone logo
The University of Law Postgraduate Programmes LLM Pravo preduzeća - skraćeno radno vreme
The University of Law Postgraduate Programmes

LLM Pravo preduzeća - skraćeno radno vreme

24 Months

Engleski

Fleksibilno vreme

Request application deadline

Sep 2024

GBP 18.500 *

Učenje na daljinu, Na kampusu

* £9,200 Domaći, £12,360 Ne-domaći

Uvod

Naši LLM programi iz našeg novog paketa programa za master studije prava su dizajnirani za diplomce prava i nepravnike koji žele da istraže praktičnu primenu određene, specijalizovane oblasti prava. Učite licem u lice ili na mreži.

LLM Pravo preduzeća - skraćeno radno vreme

Magistar prava (LLM) je postdiplomska diploma dizajnirana da poboljša vaše akademsko pravno znanje, posebno fokusirajući se na specifične oblasti od interesa. Posebno dizajniran za diplomce prava i nepravnike koji žele da steknu magistarske kvalifikacije iz prava, ovaj kurs se posebno fokusira na razvijanje dubinskog znanja iz prava kompanija u praksi.

Zakon u kontekstu

 • Steknite suštinsko dubinsko znanje i uvid u izabranu oblast prava i shvatite važnost pravnih pravila kako se primenjuju u stvarnom svetu.

Fleksibilna studija

 • Struktura programa je veoma fleksibilna. Možete dizajnirati sopstvenu diplomu Pathway koja vam odgovara i ispunjava vaše ciljeve u karijeri, ma kakvi oni bili.

Predaju stručnjaci za predmet

 • Predaje kombinacija bivših i sadašnjih praktičara, kao i istraživača i akademika koji su fokusirani na pravnu praksu, a ne samo na teoriju.

Услови курса

Studenti treba da poseduju diplomu UK iz bilo kojeg predmeta sa 2:2 ili više ili ekvivalentne kvalifikacije. Studenti koji nisu prava moraju završiti obaveznu dvonedeljnu indukciju koja pokriva ključne principe engleskog pravnog sistema, osim ako mogu dokazati uspešan završetak LLB (ili ekvivalenta) ili najmanje 3 pravna modula vredna najmanje 80 QCF kredita, koji moraju da obuhvataju – engleski pravni sistem, ugovorno pravo i deliktno pravo.

Структура курса

Termini 1-4 (sa pola radnog vremena)

Dvonedeljni uvod: Za studente koji nisu prava, ovo uključuje obavezno upoznavanje sa pravom Engleske i Velsa koje se mora završiti pre početka vaših prvih modula.

Završićete:

 • Pravo preduzeća i usaglašenost
 • Obuka o istraživačkim metodama (sesije tokom 1-4 termina)

Zatim možete izabrati tri* sa liste izbornih modula koja uključuje module kao što su:

 • Korporativno upravljanje i disruptivna tehnologija
 • Међународно трговачко право
 • Међународно корпоративно управљање

*Svi izborni moduli zavise od dostupnosti.

Termini 5 i 6 (sa pola radnog vremena)

 • Disertacija iz prava privrednih društava

курс Детаљи

LLM Pravo preduzeća

Pravo preduzeća LLM je inovativan, fleksibilan program dizajniran za diplomce prava i nepravnike koji bi želeli da steknu suštinsko dubinsko znanje o kompanijskom pravu u praksi. Bez obzira da li planirate da se pridružite globalnoj korporaciji ili jednostavno želite da saznate više o tome kako korporativno pravo funkcioniše u praksi, ovaj program će vam pružiti znanje koje će vam pomoći da ostvarite svoje ambicije.

Kada sa nama proučavate LLM Pravo preduzeća, vi ćete:

 • Da vas podučavaju stručnjaci za predmetne predmete , bivši i sadašnji praktičari i akademici fokusirani na istraživanje i podučavanje
 • Fokusirajte se na pravnu praksu, a ne samo na teoriju.
 • Iskoristite prednosti strateškog partnerstva sa firmama , regulatorima i akreditacionim telima.
 • Saznajte više o pravnoj tehnologiji tako što ćete izabrati da studirate module pravne tehnologije.
 • Poboljšajte svoju zapošljivost sticanjem važnih prenosivih veština i mapiranjem svoje karijere sa našim karijernim timom.

Modul vezan za nagrade za ovaj program (Pravo kompanija i usklađenost) pokrivaće oblasti kao što su osnivanje i inkorporacija, pravni subjektivitet, dužnosti direktora, mehanizmi zaštite manjinskih akcionara, akcije i nesolventnost. Cilj ovog modula je da zakon o kompanijama stavi u kontekst, omogućavajući vam da naučite kako da primenite složene teorijske koncepte na situacije klijenata u stvarnom svetu.

Pored opšteg uvoda u program, postoji dvonedeljni uvod koji pokriva ključne principe engleskog pravnog sistema. Ovo je obavezno za studente koji nisu prava, ali je takođe otvoreno za studente koji žele da se osvježe o osnovama prava Engleske i Velsa. Ovo bi bilo korisno za svakog studenta koji je napravio značajnu pauzu od pravnog obrazovanja.

Da biste se pripremili za svoju disertaciju, proučićete niz obaveznih i dodatnih opcionih sesija obuke o metodama istraživanja u vašim prvim mandatima.

Imajte na umu da, zbog propisa Ministarstva unutrašnjih poslova, studentima kojima je potrebna studentska viza da bi studirali kod nas nije dozvoljeno da studiraju onlajn i mogu da biraju samo module koji se predaju licem u lice.

Оцењивање

Moduli se procenjuju tročasovnim neviđenim pismenim ispitom ili zadatkom od 4.500 reči.

Pohađanje jednog od naših kampusa u Velikoj Britaniji (ili odobrenog centra u inostranstvu po prethodnom dogovoru) je neophodno za sve ispite, uključujući i za onlajn učenje.

Podrazumevana lokacija kampusa za onlajn učenje je London.

Modul disertacije će se oceniti podnošenjem teze (15.000 reči) i pruža priliku za trajno, dubinsko i intenzivno istraživanje i razmišljanje o specijalizovanoj oblasti prava kompanija.

Како се пријавити

 • Možete se prijaviti za ovaj kurs direktno na Univerzitetu.
 • Ovaj kurs se ne može izabrati za studiranje uporedo sa našim kursom za pravnu praksu (LPC).

International

Imamo studente iz preko 120 različitih zemalja širom naših kampusa, sa posvećenim timom koji pomaže međunarodnim studentima.

O školi

Pitanja