Keystone logo
The University of Law Postgraduate Programmes PgDip pravna tehnologija - puno radno vreme
The University of Law Postgraduate Programmes

PgDip pravna tehnologija - puno radno vreme

35 Weeks

Engleski

Redovne studije

Request application deadline

Sep 2024

GBP 11.700 *

Učenje na daljinu, Na kampusu

* £7,000 Domaći, London, £6,350 Domaći, Non-London, £9,350 Međunarodni, London, £8.000 Međunarodni, Non-London, £6,350 Online

Uvod

Naš PGDip u pravnoj tehnologiji dostupan je i za diplomirane studente prava i ne-prava, pružajući vam uvid u ovu oblast koja se brzo razvija. Naučićete osnove ove uzbudljive i često remetljive tehnologije u pravnom kontekstu i regulaciji koja se formira oko nje.

PgDip pravna tehnologija - puno radno vreme

Postdiplomska diploma i postdiplomski sertifikat u pravnoj tehnologiji su inovativni, fleksibilni programi dizajnirani za diplomce prava i ne-prava koji bi želeli da steknu suštinsko dubinsko znanje o pravnoj tehnologiji bez završetka kompletnog magistarskog programa.

Pravni tehnološki fokusiran

Fleksibilan program za diplomce da steknu suštinsko dubinsko znanje o pravnoj tehnologiji u stvarnom svetu bez potrebe da završe disertaciju.

Fleksibilna studija

Struktura programa je veoma fleksibilna. Možete dizajnirati svoju diplomuPathway koja vam odgovara i ispunjava vaše ciljeve karijere, kakvi god oni bili.

Predaju predmetni stručnjaci

Poučen kombinacijom bivših i sadašnjih praktičara, kao i istraživačkih i nastavnih akademika koji su fokusirani na pravnu praksu, a ne samo na teoriju.

Detalji kursa

PG Dip in Legal Technologi je stručni kurs dizajniran da unapredi vaše veštine u raznovrsnom i brzom području tehnologija koje utiču na pravni sektor. Dizajnirani da poboljšaju svoje veštine za budućnost pravne profesije, ovi kursevi se posebno fokusiraju na razvijanje dubinskog znanja o pravnoj tehnologiji i kako se pravni pejzaž menja tehnologijom. Bez obzira da li želite da napredujete u svojoj postojećoj firmi, planirate da kreirate sopstveni start-up ili jednostavno želite da saznate više o tome kako tehnologija menja pravni pejzaž, ovi programi će vam pružiti znanje koje će vam pomoći da postignete svoje ambicije.

Kada proučavate PG Dip ili PG Cert Legal Technologi kod nas ćete:

 • Ostanite ispred konkurencije stičući uvid u najnovije uvide ovog područja koja se brzo razvija.
 • Be učio od strane stručnjaka predmet materije, bivši i sadašnji praktičari i istraživanja i nastave fokusirani akademika.
 • Fokusirajte se na pravnu praksu, a ne samo teoriju.
 • Iskoristite strateška partnerstva sa firmama, regulatorima i akreditacionim telima.
 • Poboljšajte svoju zapošljivost sticanjem važnih prenosivih veština i mapiranjem svoje karijere sa našim timom za karijeru.

Modul povezan sa nagrađivanjem za oba programa (Veštačka inteligencija i Blockchain u pravu) razmotriće kako disruptivne tehnologije donose fundamentalni pomak u donošenju odluka i oblikovanju nove norme u operacijama pravne prakse. Modul će pogledati dve ključne tehnologije koje olakšavaju ovu promenu: veštačku inteligenciju i blockchain. Ovaj modul će vam omogućiti da se upoznate sa tehnologijom, istražujući kako ona funkcioniše, kao i pravna i regulatorna pitanja koja njegova upotreba predstavlja.

Pored opšte indukcije programa, postoji i dvonedeljna indukcija koja pokriva ključne principe engleskog pravnog sistema. Ovo je obavezno za studente sa nepravnom pozadinom.

Zahtevi kursa

Zahtevi za ulazak u Velikoj Britaniji

 • Studenti treba da poseduju diplomu u Velikoj Britaniji u bilo kom predmetu u 2:2 ili više ili ekvivalentnu kvalifikaciju.

Zahtevi za engleski jezik za kandidate čiji prvi jezik nije engleski

 • Nivo engleskog jezika ekvivalentan IELTS 6.5 ili novijem, sa najmanje 6,0 u svakoj komponenti.

Struktura kursa

Modul povezan sa nagradom

 • Veštačka inteligencija i Blockchain u zakonu

Izborni moduli

PG Dip studenti mogu izabrati tri sa liste izbornih modula* koji uključuje module kao što su:

 • Korporativno upravljanje i ometajuća tehnologija
 • Ciber zakoni (Zakoni podataka i digitalne imovine)
 • Tehnoetika u pravu
 • Internet stvari

* Svi izborni moduli podležu dostupnosti.

Informacije o kursu

Procena

Moduli se procenjuju trosatnim neviđenim pismenim ispitom ili zadatkom kurseva od 4.500 reči.

Prisustvo u jednom od naših kampusa u Velikoj Britaniji (ili odobrenom inostranom centru po prethodnom dogovoru) potrebno je za sve ispite, uključujući i za onlajn studiranje. Podrazumevana lokacija kampusa za onlajn studiju je London.

Struktura

Ovaj kurs ima inovativno fleksibilnu strukturu, sa specifičnim procenama koje pogoduju efikasnom učenju.

Kako se prijaviti

 • Možete se prijaviti za ovaj kurs direktno sa Univerzitetom.

O školi

Pitanja