Keystone logo
The University of Law Postgraduate Programmes Zakon o nesolventnosti LLM - skraćeno radno vreme
The University of Law Postgraduate Programmes

Zakon o nesolventnosti LLM - skraćeno radno vreme

London, Уједињено Краљевство

24 Months

Engleski

Fleksibilno vreme

Request application deadline

Sep 2024

GBP 18.500 *

Učenje na daljinu, Na kampusu

* £12,500 Domaći, London; £11,350 Domaći, Non-London; £17,500 Međunarodni, London; £15,100 Međunarodni, Non-London; £11,350 Online

Uvod

Naši LLM-ovi iz našeg novog magistra u pravu paketa programa su dizajnirani za diplomirane prava i ne-prava koji žele da istraže praktičnu primenu određenog, specijalističkog područja zakona. Učite licem u lice ili na mreži.

LLM zakon o nesolventnosti

Magistar zakona (LLM) u zakonu o nesolventnosti* je postdiplomski stepen dizajniran za diplomce prava i ne-prava da poboljšaju svoje akademsko pravno znanje. Ovaj međunarodno priznati magistarski kurs pružiće vam veštine za napredak u okviru zakona o nesolventnosti i može se Pathways otvoriti karijeri advokata, advokata, stečajnog advokata, konsultanta za duga, finansijskog savetnika i još mnogo toga.

Detalji kursa

Zakon o insolventnosti LLM-a je inovativan, fleksibilan program koji će vam pružiti dubinsko poznavanje zakona o nesolventnosti u praksi. Istražićete osnovne principe zakona o nesolventnosti u Velikoj Britaniji zajedno sa korporativnim spasavanjem, vansudskim treningom i prekograničnom nesolventnošću. Tokom ovog modula takođe ćete ispitati teme kao što su pristup finansijama (tržišta kapitala i kreditna tržišta), prioritet u insolventnosti, dužnosti direktora, prava zaposlenih, navigacija u konkurentskim interesima zainteresovanih strana u scenarijima u nevolji, suvereni dug i finansijske krize.

Kada sa nama proučavate Zakon o nesolventnosti LLM-a, vi ćete:

 • Biti predavan od strane stručnjaka predmet materije, bivši i sadašnji praktičari, i istraživanja i nastava-fokusiran akademika.
 • Istražite i kritički procenite ključne teorije, koncepte i principe zakona o nesolventnosti u Velikoj Britaniji pored korporativnog spašavanja i reorganizacije.
 • Saznajte o kontekstu u kojem funkcioniše zakon o nesolventnosti i interakcije sa drugim oblastima kao što su ekonomija i politika.
 • Pokažite najbolje prakse i odgovore na scenarije problematičnih pitanja kroz zvučno rezonovanje i argumente
 • Iskoristite strateška partnerstva sa firmama, regulatorima i akreditacionim telima, koja informišu razvoj našeg programa.
 • Poboljšajte svoju zapošljivost sticanjem važnih prenosivih veština i mapiranjem svoje karijere sa našim timom za karijeru.
 • Ojačajte svoju mrežu - povežite se sa drugim studentima, fakultetskim i industrijskim profesionalcima na međunarodnom nivou i tražite mogućnosti za buduće plasmane i mogućnosti zaposlenja.
 • Povećajte svoj potencijal zarade - Statistika tržišta rada za 2020. godinu utvrdila je da postdiplomci u proseku zarađuju 7,000 funti više od svojih diplomiranih kolega.
 • Ispred konkurencije - steknite dubinsko znanje o svojoj temi koja vas zanima i postanite stručnjak za predmet, koji će vam pružiti konkurentnu prednost na tržištu rada.
 • 94% postdiplomskih studenata u zapošljavanju bilo je u visokokvalifikovanim zanimanjima 15 meseci nakon diplomiranja (podaci o rezultatima diplomiranih studija 2019/20).
 • Pripremite se za budućnost pravne tehnologije - proučite module u pravnoj tehnologiji i steknite uvid u ovu novu oblast prava.

Imajte na umu da, zbog propisa o kućnoj kancelariji, studentima kojima je potrebna viza za studentsku rutu da studiraju kod nas nije dozvoljeno da studiraju na mreži i mogu da biraju samo predavane module licem u lice.

Zahtevi kursa

Studenti treba da poseduju diplomu u Velikoj Britaniji u bilo kom predmetu u 2:2 ili više ili ekvivalentnim kvalifikacijama. Studenti ne-prava moraju da završe obaveznu dvonedeljnu indukciju koja pokriva ključne principe engleskog pravnog sistema, osim ako ne mogu da dokažu uspešan završetak LLB (ili ekvivalent) ili najmanje KSNUMKS pravni moduli u vrednosti od najmanje KSNUMKS KCF krediti, koji moraju uključivati - Engleski pravni sistem, Ugovorno pravo i Zakon o deliktu.

Struktura kursa

Uslovi 1-4 (skraćeno radno vreme)

Pored opšte indukcije programa, postoji i dvonedeljna indukcija koja pokriva ključne principe engleskog pravnog sistema. Ovo je obavezno za nepravne studente, ali i otvoreno za studente koji žele osvežavanje u osnovama zakona Engleske i Velsa. Ovo bi bilo korisno za svakog studenta koji je napravio znatnu pauzu od pravnog obrazovanja.

Obavezni moduli uključuju:

 • Zakon o nesolventnosti
 • Metode istraživanja Obuka koja će vam pomoći da se pripremite za disertaciju

Zatim možete izabrati tri* sa liste izbornih modula koji uključuju module kao što su:

 • Bankarstvo i finansiranje duga
 • Međunarodno finansijsko pravo
 • Međunarodno poslovno pravo

* Svi izborni moduli podležu dostupnosti.

Termin 5 & 6 (skraćeno radno vreme)

 • Disertacija iz zakona o nesolventnosti.

Informacije o kursu

Procena

Moduli se procenjuju trosatnim neviđenim pismenim ispitom ili zadatkom kurseva od 4.500 reči.

Sve procene se sprovode na mreži.

Modul disertacije biće ocenjen podnošenjem teze (15.000 reči) i pruža priliku za kontinuirano, dubinsko i intenzivno istraživanje i razmišljanje o specijalističkoj oblasti stečajnog prava.

struktura

Kurs ima inovativno fleksibilnu strukturu, sa specifičnim procenama koje pogoduju efikasnom učenju.

Pristup učenju i podučavanju u programima Master of Lav je pretežno usmeren na učenike. Svaki nastavni modul je podeljen na više jedinica koje su predstavljene korišćenjem Pripremi, Engage, Consolidate pristup.

Pripremite se: ovo predstavlja sav posao koji student treba da završi pre nego što pohađa odgovarajuću radionicu. Tradicionalni sadržaj predavanja biće predstavljen u kratkim segmentima veličine zalogaja od oko 10 minuta kako bi se savremeni student bolje angažovao. Vođena nezavisna istraživanja i čitanje će se očekivati kao deo pripreme učenika.

Angažovati: ovo predstavlja interaktivni element Jedinice. Ovo bi mogla biti radionica licem u lice, sinhrona onlajn radionica ili asinhrona mrežna aktivnost.

Konsolidovati: ovo predstavlja završni deo Jedinice i studenti ga mogu koristiti da provere svoje razumevanje Jedinice odmah nakon njihove aktivnosti angažovanja ili kao deo njihove revizije za modul ili oboje.

O školi

Pitanja