Keystone logo
UNH Franklin Pierce School of Law

UNH Franklin Pierce School of Law

UNH Franklin Pierce School of Law

Uvod

Zajednica studenata i naučnika

Univerzitet u Nev Hampshire Franklin Pirs School of Lav je intimna, inovativna pravna škola, posvećena razvoju studenata koji uživaju izazovan dijalog od prvih trenutaka orijentacije, prihvataju učenje zasnovano na praksi, i spremni su da se pridruže redovima alumni koji su globalni lideri u intelektualnoj svojini, opšta praksa, javni interes, socijalna pravda, i trgovina i tehnologija. Naš pravni rezidencija program omogućava studentima da rade u svojim oblastima interesa do punog semestra dok prima kredit, i naš Daniel Vebster Scholar program je jedina praksa zasnovana pravosudni ispit alternativa u naciji. Naš fakultet se sastoji od praktičara iskusnih u svojim oblastima interesa. Mali odnos student/fakultet promoviše saradnju i kolegijalnost. Akreditovan od strane Američke advokatske komore, UNH Franklin Pierce nalazi se u Concordu, Nev Hampshire, dom državnog zakonodavstva, državnih kancelarija, kao i lokalnih, državnih i američkih saveznih sudova. Concord je udaljen samo sat vremena vožnje od Bostona, a mi smo udaljeni manje od sat vremena od planina, jezera i Atlantskog okeana.

Zašto UNH Franklin Pierce?

Iza naše SAD Vesti i Vorld Report Top 10 razlika u pravu intelektualne svojine, UNH Frenklin Pirs je među vrhu 100 Američka advokatska komodacija akreditovani pravni fakulteti u naciji. Iako znamo da su rangiranje važne za potencijalne studente, takođe verujemo da bi iskustvo pravnog fakulteta trebalo da bude inovativno, korisno i ispred krive.

Poverhouse

UNH Franklin Pierce School of Law je ABA-odobreni pravni fakultet i zadržao je našu Top 10 razlika u pravu intelektualne svojine 30 uzastopnih godina - svake godine otkako je rangiranje počelo u toj kategoriji.

Ponosni smo što smo Nev Hampshire pravni fakultet i pionirski pravni fakultet za informaciono doba. Studenti UNH Franklin Pierce uronjeni su u pravnu profesiju od prvog dana. Naši programi su dizajnirani da ponude relevantna znanja, veštine i vrednosti zasnovane na praksi, tako da kada studenti diplomiraju, pridružuju se mreži uspešnih alumnija koji rade u više od 80 zemalja.

Diplomirani sa poverenjem

Otići ćete odavde sa onim što je potrebno da biste uspeli. Veštine spremne za klijente. Neuporedivo obrazovanje možete dobiti samo od malih klasa i učenja od iskusnih advokata. Iskustvo na poslu u pravnim rezidencijama i klinikama.

Nadmašujemo svoje vršnjake kada je u pitanju ono što je najvažnije - pomažući vam da dobijete kvalitetan pravni posao. Nju Hempšir je bila prva država na severoistoku koja je usvojila pravosudni ispit Uniform. Diplomirani studenti UNH Franklin Pierce koji uzimaju UBE u NH zarađuju prenosni rezultat koji se može preneti u više od 25 država širom zemlje. Naši alumni praktikuju u 48 država i u više od 80 zemalja.

Raznolikost& Inkluzija

Univerzitet u Nev Hampshire Franklin Pirs School of Lav je posvećen izgradnji i održavanju raznolik, pravedan, i istinski inkluzivno okruženje za sve studente, osoblje, kandidati, i posetioci. Verujemo da podsticanje raznolikosti i inkluzivnosti u našoj školi znači priznati unutrašnju vrednost različitih iskustava i promovisati jednakost poštovanja i mogućnosti za svakog člana naše zajednice. Nastojimo da podstaknemo veće međusobno razumevanje načina na koje su individualne razlike oblikovale lični identitet. Cilj nam je da proslavimo razlike koje čine svakog od nas jedinstvenim i da podržimo rast i talente članova naše zajednice kako bismo osigurali da svi mogu ostvariti svoj puni potencijal. Prepoznajemo da je ova klima inkluzije od vitalnog značaja za naš kontinuirani uspeh u postizanju najkvalitetnijih istraživanja, stipendija, nastave, angažovanja i svih ostalih strateških ciljeva naše škole. Prihvatamo i pozdravljamo odgovornost podučavanja i učenja u raznolikoj demokratiji gde socijalna pravda služi kao most između kvalitetnog obrazovanja i građanskog angažovanja.

Akreditacija

Američka advokatska komora

  • Univerzitet u Nev Hampshire Franklin Pirs School of Lav je odobren od strane Saveta Odeljenja za pravno obrazovanje i prijem u advokatsku komora Američkog advokatskog komora, 321 North Clark Street, Čikago, IL 60654, 312-988-6738.
  • Univerzitet u Nev Hampshire Franklin Pirs School of Lav, ranije Franklin Pirs Pravni centar, je u potpunosti akreditovan od strane Američke advokatske komore od 1974.
  • standard 509 Informacije, pregled UNH Franklin Pierce je prijema, upis, iscrpljivanje, bar prolaz stope, fakultet, i druge informacije, je obezbeđen ABA.

Nova Engleska komisija za visoko obrazovanje (NECHE)

  • Univerzitet u Nev Hampshire je akreditovan od strane Nev England komisije za visoko obrazovanje (NHCHE).

Lokacije

  • Concord

    University of New Hampshire School of Law 2 White Street, , Concord

Pitanja