Keystone logo
UNIR - Mexico магистрирао кривично процесно право
UNIR - Mexico

магистрирао кривично процесно право

Online Mexico

18 Months

Španski

Redovne studije, Fleksibilno vreme

Request application deadline

01 Nov 2024

Request tuition fees

Učenje na daljinu

Uvod

Савладајте главне технике кривичног парничног поступка са дипломом магистра кривичног процесног права

100% онлајн магистарска диплома из кривичног процесног права ће вам омогућити да се удубите у процесну праксу, припремајући вас да решите сукобе надлежности у оквиру кривичног гоњења кривичних дела кроз регулаторна начела.

Стећи неопходна знања за спровођење коректне истраге и анализе о кривичној појави и кривичном процесу. Постаните високо обучени професионалац за решавање сукоба у вези са кривичним правом.

Предности студирања магистарске дипломе из кривичног процесног права на УНИР Мекицо

Иновативни студијски план овог степена омогућиће вам да стекнете алате и стратегије за продубљивање адвокатског рада, бавећи се питањима од посебног значаја и изузетним случајевима примене закона у области кривичног права.

Учврстићете знања везана за кривично гоњење и спровођење кривичног правосуђа кроз активности и практичне сесије о стварним случајевима, под вођством нашег престижног факултета и изванредних сарадника.

Поред тога, студирањем своје дипломе у УНИР Мекицо имаћете бесплатан приступ међународној правној платформи ВЛЕКС , која има више од 13 година искуства у пружању правних ресурса и решења за више од 44.000 људи широм света. На располагању ће вам бити:

  • Законодавство, службени часописи и комплетна судска пракса.
  • Уговори и обрасци (више од 2.000 шаблона спремних за употребу).
  • Обимна колекција књига, часописа и вести (Процесо Магазине, Ел Ецономиста).
  • Преко 15 ажурираних софтверских интеграција за вашу употребу (СФКС, РефВоркс, МАРЦ 21).

Семинар о криминалистичком профилисању и виктимологији

УНИР Мекицо, заједно са сарадњом Уједињеног полицијског синдиката (СУП) и Фондације за студије (ФЕСУП), нуди вам прилику да бесплатно и потпуно факултативно за наше студенте присуствујете семинару о криминалистичком профилисању и виктимологији.

Студент ће научити о криминалном понашању, принципима анализе понашања субјеката у вези са криминалном појавом (злочинац и жртва), као и ВЕРА методом, техником криминалистичког профилисања непознатих агресора.

Откријте УНИР-ову иновативну методологију

Проучите своју мастер диплому из кривичног процесног права темпом који вам највише одговара захваљујући нашем флексибилном, персонализованом и ефикасном методу студирања.

Ова методологија се заснива на онлајн часовима уживо и личном тутору који нуди најбољу обуку.

  • Часови на мрежи путем интернета: Часове имамо заказане током целе недеље, тако да наставу можете похађати у време које најбоље одговара вашем ритму живота. Ако не можете да похађате наставу или сумњате, можете одложити било који од њих и видети их кад год желите, онолико пута колико вам је потребно.
  • Лични ментор: Први дан ће вам бити додељен лични ментор. Бићете у контакту с њим путем телефона и е-поште. Подржаће вас свакодневно и решити све сумње које могу настати.
  • Виртуелни кампус: Све што вам је потребно за учење на УНИР-у налази се у кампусу: часови, наставници, другови из разреда, библиотека, наставни ресурси, распореди, ћаскање, форуми и још много тога.
  • Дидактички ресурси: Имаћете приступ различитим ресурсима за учење како бисте завршили своју обуку: допунска читања, резимеи са кључним идејама, мастер часови, тестови самопроцене.

Prijem

O školi

Pitanja