Keystone logo
University of Baltimore School of Law

University of Baltimore School of Law

University of Baltimore School of Law

Uvod

University of Baltimore School of Law pruzha strogo praktichno obrazovanje, kombinuјuћi doktrinarne zadatke, intenzivno poduchavanje pisanju, natsionalno poznate klinike i uchenje u zaјednitsi kako bi se osiguralo da su njegovi diplomtsi izuzetno dobro pripremljeni za bavljenje advokaturom.

Na University of Baltimore School of Law nauchiћete doktrinu, perspektivu i veshtine kroz traditsionalne studiјe, kao i kroz klinichke i pravne kurseve. Vashe pravno obrazovanje obogaћeno јe radom na chasopisima i chlanstvom u studentskim organizatsiјama i vladi, kao i ucheshћem u tsentrima fokusiranim na lokalna, natsionalna i globalna pitanja.

Kao maturant shkole, u pravnu profesiјu uћi ћete izuzetno dobro pripremljeni za analizu pravnih pitanja kliјenata, usmene i pismene prezentatsiјe sudovima i upravnim telima i zalaganje za pozitivne promene u mnoshtvu pitanja. Alumni pravnih fakulteta sluzhe na istaknutim јavnim funktsiјama, mnogi kao advokati i sudiјe, menjaјuћi svoј zhivot i zhivot drugih kroz advokatsku profesiјu.

Lokacije

  • Baltimore

    North Charles Street,1401, 21201, Baltimore

    Pitanja