Keystone logo
University of Bradford

University of Bradford

University of Bradford

Uvod

Израда знања

На University of Bradford имаћете користи од - и бићете део - предавања и истраживања која користе технологију за добро друштва.

Научићете од академских и индустријских стручњака који обликују будућност својих сектора у установама светске класе. Уложили смо милионе фунти у високо технолошка окружења за учење, попут нашег студија за снимање покрета и нових објеката Сцхоол оф Манагемент.

За време боравка са нама, можете постати најбоља верзија себе. Универзитет је место где можете проширити свој ум и створити доживотне пријатеље; где можете да растете, учите, доживљавате. Тамо где можете припадати и где вас подржавамо на сваком кораку.

Курсеви

Нудимо преко 100 додипломских програма и више од 200 постдипломских предавачких, истраживачких и ЦПД курсева. Испоручују се на наша четири факултета:

 • Лифе Сциенцес
 • Здравствене студије
 • Менаџмент, право и друштвене науке
 • Инжењерство и информатика

Многи од наших курсева осмишљени су уз помоћ стручњака и партнера из индустрије, а неки имају стручну, статутарну или регулаторну акредитацију или одобрење, што значи да ћете развити вештине које послодавци високо цене.

Научићете од академских и индустријских стручњака који обликују будућност својих сектора. Студират ћете у објектима свјетске класе - уложили смо милионе фунти у високо технолошка окружења за учење, попут нашег студија за снимање покрета и Дигитал Хеалтх Ентерприсе Зоне.

Видимо појединце и њихов потенцијал, напорно раде на уклањању препрека ка њиховом успеху и осигуравају нашим ученицима да разумеју да су у стању да напредују и стварају позитивне промене за све наше будућности кроз своје искуство и образовање.

Истраживање

University of Bradford има преко 50 година искуства у истраживању и сврстао се у топ 50 у Великој Британији (РЕФ 2014) по квалитету истраживања. Три четвртине нашег истраживања класификовано је као водеће у свету или међународно одлично.

Нудимо различите могућности постдипломског истраживања на наша четири факултета.

Karakteristike kampusa

Naći ćete sve što vam treba na Gradskom kampusu, bilo da studirate, opuštate ili se družite. Ima atmosferu u zajednici koju nećete naći nigde drugde. To je prijateljsko, dobrodošlo mesto gde se događaju sjajne stvari.

Gradski kampus je središte studentske aktivnosti. U njemu se nalazi studentska centrala - baza za University of Bradford Studentski sindikat i 24-časovna biblioteka. Jedinstvena teretana nudi novo nadograđene sportske objekte, a naše selo studentskog smeštaja Zeleni nalazi se u samom srcu kampusa.

Neobično za grad-centar kampusa, takođe imamo dosta zelenih površina. Nećete se boriti da nađete negde mirno na otvorenom da biste učili, opustili se ili bavili sportom tokom toplijih meseci.

  Rangiranje

  Univerzitet godine za socijalnu inkluziju

  Jedan University of Bradford je od najraznovrsnijih univerziteta u Velikoj Britaniji. The Times Good Universiti Guide 2020 nazvao nas je Univerzitetom godine za socijalno uključivanje" u znak priznanja za našu posvećenost uspehu ljudi bez obzira na njihovu pozadinu, identitet, uverenja i izazove.

  Uslovi za prijem u program

  Pokazhite svoјu posveћenost i spremnost da uspete u poslovnoј shkoli polaganjem GMAT ispita – naјcheshћe korishћenog ispita za priјem koјi meri vashe veshtine kritichkog razmishljanja i rasuђivanja.

  Preuzmite GMAT mini kviz da biste razumeli pitanja koјa ћete naћi na ispitu.

  Lokacije

  • Bradford

   Richmond Rd, BD7 1DP, Bradford

  Pitanja