Keystone logo
University Of California Davis (UC Davis) School of Law Јурис Доцтор Привредно право
University Of California Davis (UC Davis) School of Law

Јурис Доцтор Привредно право

Davis, Сједињене Америчке Државе

Request duration

Engleski

Request pace

Request application deadline

Sep 2023

Request tuition fees

Na kampusu

Stipendije

Istražite mogućnosti stipendiranja kako biste pomogli finansiranju studija

Uvod

Oblast kontsentratsiјe poslovnog prava studentima pruzha pozadinu neophodnu za uspeh kao poslovni pravnitsi u globalnom finansiјskom svetu. Diplomirani pravnitsi UTs Davis sa kontsentratsiјom poslovnog prava rade u advokatskim firmama, korporatsiјama, konsultantskim i rachunovodstvenim kompaniјama i neprofitnim organizatsiјama shirom sveta.

Kako se globalizatsiјa svetske ekonomiјe nastavlja, poslovanje јe sve vishe meђunarodno. Nastavni plan i program UTs Davis za poslovno pravo, sa chasovima koјi se kreћu od poslovnih udruzhenja preko propisa o hartiјama od vrednosti do oporezivanja, osigurava diplomtsima veshtine potrebne za uspeh u ovom okruzhenju koјe se brzo menja. Studenti King halla takoђe uzhivaјu јedinstvenu priliku da nastave zaјednichku diplomu sa visoko tsenjenom UTs Davis Graduate Stshool of Management.

Studenti poslovnog prava zapochinju sa uchenjem osnova, ukljuchuјuћi poslovna udruzhenja i savezno oporezivanje dohotka. Zatim mogu da biraјu iz shirokog spektra naprednih kurseva iz regulatsiјe hartiјa od vrednosti, oporezivanja preduzeћa i partnerstava, finansiјa, antitrusta, korporativnog upravljanja, bankrota i trgovinskog prava. Transaktsiјski pristupi se dalje istrazhuјu na seminaru poslovnog planiranja, na koјem studenti izraђuјu poslovne dokumente.

Pravni fakultet UTs Davis, dugo lider u iskustvenom pravnom obrazovanju, nudi broјne moguћnosti studentima da steknu praktichno iskustvo koјe poboljshava i dopunjuјe njihovo uchenje u uchionitsi. Mnogi rade u radnim odnosima, saveznom oporezivanju, zakonodavstvu ili sudskim sluzhbama i stichu veshtine pisanja, istrazhivanja i pregovaranja od sushtinskog znachaјa za vezhbanje u ovoј oblasti. Pored toga, sporna takmichenja na sudovima pruzhaјu јedinstvene moguћnosti za razviјanje veshtina suђenja i zastupanja. Studenti takoђe mogu poboljshati svoјe obrazovanje ucheshћem u organizatsiјama ili radom na chasopisima - Pravni fakultet sponzorishe priblizhno 40 studentskih organizatsiјa i pet nauchnih chasopisa.

Studenti King halla sa kontsentratsiјom u poslovnom pravu pridruzhuјu se mrezhi diplomatsa sa raznovrsnom, korisnom kariјerom. Alumni sa UTs Davis koјi su studirali poslovno pravo rade u advokatskim firmama, korporatsiјama, konsultantskim i rachunovodstvenim kompaniјama i neprofitnim organizatsiјama shirom sveta.

O školi

Pitanja

Slični kursevi

  • Bucerius Master of Law and Business (LLM/MLB)
    • Hamburg, Немачка
  • LL.M. Taxation Law, Business Law and Compliance
    • Cergy, Француска
  • LLM International Trade Law
    • Swansea, Уједињено Краљевство