Keystone logo
University of Connecticut UCONN - School of Law Правне студије САД ЛЛМ
University of Connecticut UCONN - School of Law

Правне студије САД ЛЛМ

Hartford, Сједињене Америчке Државе

1 Years

Engleski

Redovne studije

Request application deadline

Request earliest startdate

USD 1.276 / per credit

Na kampusu

Uvod

Индивидуална пажња, интеграција са америчким студентима права, обиман студијски програм и изузетан факултет: ово су само неки аспекти програма ЛЛМ у америчким правним студијама које дипломци међународног права могу да очекују од Правне школе УЦонн.

Програм америчких правних студија ЛЛМ на УЦонн Лав-у прихвата само мали број висококвалификованих дипломаца међународног права сваке године—обично разред од 20 до 30 студената. Ово осигурава да сви примљени кандидати добију индивидуалну пажњу од стране факултета и особља током студија. Практично сви часови се полажу са студентима који похађају ЈД, а Правна школа УЦонн нуди међу најбољим односом студената и факултета у било којој правној школи у Сједињеним Државама (4:1), као и посвећено особље које се посебно фокусира на потребе међународних студената.

Наш факултет чине признати стручњаци из широког спектра правних специјалности. Можда је још важније, многи такође имају значајно искуство у подучавању на правним факултетима широм света, што додатно показује посвећеност УЦонн Лав студентима међународног права.

Prijem

O školi

Pitanja