Keystone logo
University of Essex Online ЛЛБ (Хонс) Право са пословањем
University of Essex Online

ЛЛБ (Хонс) Право са пословањем

Online United Kingdom

4 Months

Engleski

Fleksibilno vreme

Request application deadline

Request earliest startdate

GBP 18.500 / per year

Učenje na daljinu

Uvod

Наш ЛЛБ (Хонс) Лав витх Бусинесс је једини 100% онлајн и хонорарни програм те врсте, без обавезе путовања у центре за процену или полагање испита у одређено време.Овај програм је дизајниран за појединце који желе да стекну квалификациону диплому права (КЛД) уз стицање пословног знања.

Наш онлајн ЛЛБ (Хонс) Закон са бизнисом фокусиран је на законе Енглеске и Велса, али такође покрива релевантна глобална питања.Ваше студије се баве кључним областима права као што су уговорно право и деликтно право, и то ће вас опремити са вештинама управљања, комуникације и финансијама неопходним за глобално пословно окружење.Ваша специјализација у области права и пословања учиниће вас имовином за сваку корпорацију.

Наставне методе

Ми смо 100% провајдер онлајн образовања, тако да користимо најсавременије окружење за виртуелно учење (ВЛЕ) за пружање наставе, ресурса и процена.Наш систем прати и управља процесом учења у реалном времену и пружа вам тренутни приступ вашим материјалима за учење.ВЛЕ је доступан 24/7 и омогућава и студентима и наставницима да активно учествују у разговорима у реалном времену и семинарима уживо.

Верујемо да ћете максимално искористити време проведено у учењу када сте информисани о свом учинку, а то постижемо:

  • процењујући вас кроз модуле уместо да чекате процене на крају године
  • показујући ваше оцене у вашој свесци која се може видети кад год се пријавите на виртуелно окружење за учење (ВЛЕ)
  • брзи обрт у раду процењен како би се осигурало да је ваша књига оцена увек ажурна
  • осигуравајући да имате редован контакт са својим тимом за подршку студентима

Методе оцењивања

Све процене се испоручују кроз наше виртуелно окружење за учење (ВЛЕ).Не постоји обавеза путовања у екстерне центре за тестирање; уместо тога, ви ћете предати задатке преко ВЛЕ-а, као што су писани извештаји, учешће у дискусијским форумима или рефлексивни уноси у часопис.За неколико модула који имају временске процене, користимо виртуелни систем процторинга који вам омогућава да седите академски ригорозне временске процене виртуелно у удобности свог дома.

Такође имамо политику да обезбедимо да радови које предају студенти буду аутентични – користимо добро успостављен електронски систем праћења да проверимо да ли постоји плагијат.

Зашто Ессек Онлине?

Учите на мрежи.Дипломирао на кампусу.

Завршићете своје студије и процене 100% онлајн, а вашу квалификацију ће доделити Универзитет у Есексу, награђивани универзитет са 50-годишњим наслеђем изврсности у настави и истраживању и један од 25 најбољих универзитета у УК (комплетно Универзитетски водич 2022).По завршетку курса, дипломираћете са истим сертификатом као и студенти са кампуса – ваш начин студирања се помиње само у вашем академском транскрипту.

Квалитетно искуство

Оквир за наставну изврсност Владе Уједињеног Краљевства нас је оценио златном за пружање доследно изванредног подучавања, учења и исхода за ученике (ТЕФ 2018).Такође смо најбоље оцењени провајдер само на мрежи у Националној анкети студената (НСС 2020).

Стојимо иза академског квалитета наших онлајн курсева и зато нудимо гаранцију поврата новца.Ако одлучите да ваш курс није за вас у року од 21 дана, ми ћемо вам вратити пун новац.*

*Услови важе.Да бисте сазнали више, контактирајте наш тим за пријем.

Академска и менторска подршка светске класе

Наши онлајн тутори су водећи ауторитети и стручњаци у својим областима.Они су страствени у ономе што предају и комбинују своје знање о индустријској пракси са висококвалитетним академским радом, нудећи вам неупоредиво искуство учења.

Такође имамо наменски тим студентских саветника и саветника за студијске вештине који ће вас подржавати од вашег првог дана до дипломирања.Они ће вам бити при руци да вам помогну и воде док напредујете кроз своје студије.Без обзира на питање или проблем, они ће радити са вама на проналажењу решења.

Mogućnosti za karijeru

Nastavni plan i program

Prijem

Program Školarina

Stipendije i finansiranje

O školi

Chat with students

Pitanja