Keystone logo
University of Essex Online ЛЛМ Међународно пословно право
University of Essex Online

ЛЛМ Међународно пословно право

Online United Kingdom

2 Years

Engleski

Fleksibilno vreme

Request application deadline

Request earliest startdate

GBP 12.167 / per year

Učenje na daljinu

Uvod

Како се пословање све више одвија преко међународних граница, тако се и правна пракса мора једнако мијењати како би се прилагодиле комерцијалне активности у глобалној економији. Кроз овај 100% онлине и хонорарни ЛЛМ стећи ћете дубоко разумевање међународног пословног права и сложености транснационалних пословних интеракција.

Кроз ово интернетско ЛЛМ међународно пословно право, ући ћете у низ стимулативних тема, укључујући транснационално уговорно право, право конкуренције на националном и међународном нивоу, и истражити надлежности, процедуре и рад Светске трговинске организације. Овај програм ће вам пружити специјалистичка правна знања и вештине за припрему за каријеру у оквиру глобалног пословног права.

Наставне методе

Ми смо 100% добављач онлајн образовања, па користимо најсавременије виртуелно окружење за учење (ВЛЕ) за пружање наставе, ресурса и оцењивања. Наш систем прати и управља процесом учења у реалном времену и пружа вам непосредан приступ вашим материјалима за учење. ВЛЕ је доступан 24 сата дневно, 7 дана у недељи и омогућава студентима и наставницима да активно учествују у разговорима у реалном времену и уживо да одговоре на питања и одговоре.

Верујемо да максимално искористите време проведено на учењу када сте информисани о свом учинку, а то постижемо на следећи начин:

  • процењујући вас кроз модуле уместо да чекате оцене на крају године
  • приказивање ваших оцена у вашој оцени које се могу видети сваки пут када се пријавите у виртуелно окружење за учење (ВЛЕ)
  • брзи преокрет на раду који је процењен да би се осигурало да је ваша оцена књига увек у току
  • осигуравајући редован контакт са тимом за подршку студентима

Методе оцењивања

Све оцене се испоручују путем нашег виртуелног окружења за учење (ВЛЕ). Нема услова за путовање у спољне испитне центре или за полагање испита! Уместо тога, предаћете задатке путем ВЛЕ -а, као што су писани извештаји, учешће на форуму за дискусију или рефлектујући записи у часопису.

Такође имамо политику обезбеђивања аутентичности рада које подносе студенти - користимо добро успостављен систем електронског праћења да бисмо проверили да ли постоји плагијат.

Зашто Ессек Онлине?

Студи онлине. Дипломирајте на кампусу.

Завршићете своје студије и процене 100% на мрежи, а квалификације ће вам доделити Универзитет у Есексу, награђивани универзитет са 50-годишњим наслеђем предавачке и истраживачке изврсности и једним од 25 најбољих универзитета у Великој Британији (комплетно Универзитетски водич 2022). По завршетку курса, дипломираћете са истим сертификатом као и студенти на кампусу-ваш начин учења је поменут само у вашем академском препису.

Искуство са загарантованом квалитетом

Оквир британске владе за наставну изврсност оценио нас је као златне за доследно пружање изванредне наставе, учења и исхода за студенте (ТЕФ 2018). Такође смо најбоље оцењени провајдер само на мрежи у Националној анкети студената (НСС 2020).

Ми стојимо иза академског квалитета наших онлине курсева и зато нудимо гаранцију поврата новца. Ако одлучите да ваш курс није за вас у року од 21 дана, вратићемо вам пуни износ.*

*Услови важе. Да бисте сазнали више, контактирајте наш тим за пријем.

Академска и менторска подршка светске класе

Наши онлајн ментори су водећи ауторитети и стручњаци у својим областима. Одушевљени су оним што предају и комбинују своје знање о индустријској пракси са висококвалитетним академским образовањем, нудећи вам искуство учења без премца.

Такође имамо посвећен тим студентских саветника и саветника за вештине учења који ће вас подржавати од првог дана до дипломирања. Они ће вам бити на располагању да вам помогну и воде вас док напредујете током студија. Без обзира на питање или питање, они ће радити с вама да пронађу решење.

Mogućnosti za karijeru

Nastavni plan i program

Prijem

Program Školarina

Stipendije i finansiranje

O školi

Chat with students

Pitanja