Keystone logo
University of Essex Online ПГ Церт Међународно пословно право
University of Essex Online

ПГ Церт Међународно пословно право

Online United Kingdom

8 Months

Engleski

Fleksibilno vreme

Request application deadline

Request earliest startdate

GBP 4.056

Učenje na daljinu

Uvod

Овај 100% онлајн и кратак курс са скраћеним радним временом је намењен и правним и неправним професионалцима који желе да напредују до каријере високог нивоа у међународним адвокатским фирмама или мултинационалним компанијама.Курс ће вам пружити кључна специјалистичка знања из међународног пословног права која ће вам помоћи да разликујете своју биографију и вештине.

Кроз ово међународно пословно право 100% онлајн ПГ Церт, ући ћете у транснационално уговорно право, право конкуренције и право Светске трговинске организације.Поред тога, развијаћете преносиве вештине као што су управљање временом, писање извештаја, комуникација и тимски рад, које цене послодавци у свим индустријама.

Овај ПГ сертификат је доступан као самостална квалификација, али можете га користити и за напредовање на ПГ Дип или ЛЛМ међународно пословно право.

Наставне методе

Ми смо 100% провајдер онлајн образовања, тако да користимо најсавременије окружење за виртуелно учење (ВЛЕ) за пружање наставе, ресурса и процена.Наш систем прати и управља процесом учења у реалном времену и пружа вам тренутни приступ вашим материјалима за учење.ВЛЕ је доступан 24/7 и омогућава и студентима и наставницима да активно учествују у разговорима у реалном времену и питањима и одговорима уживо.

Верујемо да ћете максимално искористити време проведено у учењу када сте информисани о свом учинку, а то постижемо:

  • процењујући вас кроз модуле уместо да чекате процене на крају године
  • показујући ваше оцене у вашој свесци која се може видети кад год се пријавите на виртуелно окружење за учење (ВЛЕ)
  • брзи обрт у раду процењен како би се осигурало да је ваша књига оцена увек ажурна
  • осигуравајући да имате редован контакт са својим тимом за подршку студентима

Методе оцењивања

Све процене се испоручују кроз наше виртуелно окружење за учење (ВЛЕ).Нема потребе да путујете у екстерне центре за тестирање или да полажете испите!Уместо тога, предаћете задатке преко ВЛЕ-а, као што су писани извештаји, учешће у дискусијским форумима или рефлексивни уноси у часопис.

Такође имамо политику да обезбедимо да радови које предају студенти буду аутентични – користимо добро успостављен електронски систем праћења да проверимо да ли постоји плагијат.

Зашто Ессек Онлине?

Учите на мрежи.Дипломирао на кампусу.

Завршићете своје студије и процене 100% онлајн, а вашу квалификацију ће доделити Универзитет у Есексу, награђивани универзитет са 50-годишњим наслеђем изврсности у настави и истраживању и један од 25 најбољих универзитета у УК (комплетно Универзитетски водич 2022).По завршетку курса, дипломираћете са истим сертификатом као и студенти са кампуса – ваш начин студирања се помиње само у вашем академском транскрипту.

Квалитетно искуство

Оквир за наставну изврсност Владе Уједињеног Краљевства нас је оценио златном за пружање доследно изванредног подучавања, учења и исхода за ученике (ТЕФ 2018).Такође смо најбоље оцењени провајдер само на мрежи у Националној анкети студената (НСС 2020).

Стојимо иза академског квалитета наших онлајн курсева и зато нудимо гаранцију поврата новца.Ако одлучите да ваш курс није за вас у року од 21 дана, ми ћемо вам вратити пун новац.*

*Услови важе.Да бисте сазнали више, контактирајте наш тим за пријем.

Академска и менторска подршка светске класе

Наши онлајн тутори су водећи ауторитети и стручњаци у својим областима.Они су страствени у ономе што предају и комбинују своје знање о индустријској пракси са висококвалитетним академским радом, нудећи вам неупоредиво искуство учења.

Такође имамо наменски тим студентских саветника и саветника за студијске вештине који ће вас подржавати од вашег првог дана до дипломирања.Они ће вам бити при руци да вам помогну и воде док напредујете кроз своје студије.Без обзира на питање или проблем, они ће радити са вама на проналажењу решења.

Mogućnosti za karijeru

Nastavni plan i program

Prijem

Program Školarina

Stipendije i finansiranje

O školi

Chat with students

Pitanja