Keystone logo
University of Johannesburg ЛЛМ у цибер закону
University of Johannesburg

ЛЛМ у цибер закону

Johannesburg, Јужноафричка Република

12 Months

Engleski

Redovne studije

Request application deadline

Request earliest startdate

ZAR 40.802 / per year *

Na kampusu

* годишње школарине | процена смештаја: 2500 УСД годишње

Uvod

Pravni fakultet University of Johannesburg nudi LLM ili magistarski program iz saјber prava.

Ovaј LLM program јe program sui generis koјi govori o srodnim aspektima kibernetskog prava. Ovi aspekti tsiber zakona obuhvataјu presek koјi postoјi izmeђu zakona i chetvrte industriјske revolutsiјe (4IR). Takoђe ima za tsilj da studentima pruzhi detaljna pravna i tehnichka znanja i veshtine u uspostavljanju i primeni odgovaraјuћih programa, politike i pravnih okvira koјi se odnose na shiri podruchјe kibernetskog prava. Na duzhe izduzhen nachin, magistarski program iz saјber prava ukazuјe na prednosti i izazove koјe informatsione i komunikatsione tehnologiјe (IKT) nude drushtvu. Stoga studente upoznaјe sa vazhnim aspektima zakona koјi se bavi nachinom prihvatanja prednosti ITsT-a i regulisanjem ili kontrolom izazova proizashlih iz ovih IKT-a.

Pri tome, struchnjatsi iz oblasti kibernetichkog prava pozivaјu se da pruzhe praktichni uvid u zakon i njegovu relevantnost za 4IR.

Shodno tome, program na elementaran i struchan nachin detaljno opisuјe i prednosti i nedostatke zakona u postupanju sa deshavanjima koјa su posljedichno nastala do 4IR. Nadalje, on postavlja pravno izvedive okvire koјi se bave ovim prednostima i ogranichenjima u digitalnoј eri.

Prijem

Nastavni plan i program

O školi

Pitanja