Keystone logo
© BIMM University
University of Law Online Postgraduate

University of Law Online Postgraduate

University of Law Online Postgraduate

Uvod

Правни факултет је један од најдуже специјализованих пружалаца правног образовања у Великој Британији. Можемо пратити наше порекло до 1876. године формирањем водеће туторијале фирме Гибсон

Са богатим наслеђем и репутацијом иновација и савремених наставних пракси, континуирано се фокусира на развијање најбољих правних умова.

Оно што нас чини другачијим

Оно што нас стварно издваја од других универзитета је водећи принцип да садашњи и будући адвокати које подучавамо треба само у реалном, професионалном и савременом контексту учити са пуно практичних интерактивних ангажмана. Због тога задржавамо наше контактне часове и наше наставне групе су мале.

Иновације и савремене наставне праксе

Сви наши курсеви - од додипломског правног образовања до наших постдипломских курсева и програма професионалног развоја водећих на тржишту - осмишљени су са јединственим, разноврсним и иновативним приступом учењу који доказано пружа самоуверене правнике који се могу такмичити у свету који се брзо мења. правних услуга. Са фокусом на развијање вештина решавања проблема, вагања аргумената, критичког размишљања и комерцијалне свести, наши курсеви су осмишљени да вас припреме за стварне изазове радног света.

Снажне везе

Наша евиденција изврсности у учењу и развоју помогла нам је успоставити свјетске везе на тржишту правних услуга. Због тога многи водећи светски правни послови раде искључиво са нама да развијају своје људе, и зашто законити послодавци свих врста желе да упознају наше ученике. Такође, закони правних школа и професионална тела широм света одлучују да уђу у стратешке савезе са нама.

Разумевање закона

Правни факултет је међународно признат стручњак у области права. Уместо да се фокусирамо на академска истраживања, наш циљ је да будемо лидери у питањима која су важна за правну професију и следећу генерацију адвокатских вежби. Наши курсеви детаљно разматрају кључне области закона и пружају шири преглед правног система како би боље контекстуализовали оно што се учи.

Најискуснији учитељи

Преко 250 наших наставника су квалификовани правници, многи још увек у пракси, и сви имају велико практично искуство које могу да пренесу нашим студентима. Олакшавамо овај процес са високим нивоом времена за контакт између ученика и наставника и малим величинама предавања - један од разлога што многе адвокатске фирме инсистирају да своје приправнике проучавају код нас.

Усредсређен на запошљивост

Ми се фокусирамо искључиво на обуку засновану на пракси и студентима дајемо приступ нашој водећој правној каријери и бази слободних радних места чим прихвате место код нас. Студенти такође имају користи од наших пионирских и награђиваних про боно програма који им омогућавају да стекну драгоцено радно искуство помажући стварним клијентима из локалне заједнице.

Проширени приступ

Преузимамо нашу одговорност да озбиљно проширимо приступ правној професији и нудимо широк спектар стипендија како бисмо помогли талентованим студентима Правног универзитета да финансирају своју правну обуку и остваре своје каријерне амбиције.

Lokacije

  • London

    London, Уједињено Краљевство

    Pitanja