Keystone logo
University of Law Online Postgraduate LLM Korporativno upravljanje Grad: CG - Puno radno vreme
University of Law Online Postgraduate

LLM Korporativno upravljanje Grad: CG - Puno radno vreme

Online United Kingdom

12 Months

Engleski

Redovne studije

Request application deadline

Sep 2024

GBP 11.350

Učenje na daljinu

Uvod

Naš LLM stepen korporativnog upravljanja: CG je akreditovan od strane Instituta za ovlašćeno upravljanje (CGI, ranije poznat kao Institut za ovlašćene sekretare i administratore ili ICSA) i mapiran je u novi nastavni plan i program ovlašćenog upravljanja. Studenti koji uspješno završe ovu master nagradu takođe imaju pravo na članstvo u GradCG.

LLM Korporativno upravljanje Grad: CG - Puno radno vreme

Magistar prava na mreži (LLM) je postdiplomska diploma dizajnirana da poboljša vaše akademsko pravno znanje, posebno fokusirajući se na određene oblasti od interesa. LLM Korporativno upravljanje Grad CG je inovativan, fleksibilan program dizajniran za diplomce prava i nepravnike koji žele da unaprede svoju karijeru sticanjem suštinskog dubinskog znanja o korporativnom upravljanju u praksi.

Imajte na umu: ovaj program je ranije bio poznat kao LLM Corporate Governance Grad ICSA pre promene imena CGI koja se dogodila 16. septembra 2019.

Zakon u kontekstu

Steknite suštinsko dubinsko znanje i uvid u izabranu oblast prava i shvatite važnost pravnih pravila kako se primenjuju u stvarnom svetu.

Predaju stručnjaci za predmet

Predaje kombinacija bivših i sadašnjih praktičara, kao i istraživača i akademika koji su fokusirani na pravnu praksu, a ne samo na teoriju.

Članstvo u GradCG

Po uspešnom završetku i radnom iskustvu, bićete kvalifikovani za članstvo u GradCG i moći ćete da se prijavite da postanete punopravni član CGI.

kurs Detalji

Program LLM Corporate Governance Grad CG Online razlikuje se od naših drugih master nagrada za korporativno upravljanje. Akreditovan je od strane Chartered Governance Institute UK & Ireland (CGI, ranije poznat kao Institut za ovlašćene sekretare i administratore ili ICSA) i mapiran je sa novim nastavnim planom i programom Chartered Governance Qualifying Program. To znači da postoji definisan nastavni plan i program koji morate završiti da biste uspešno završili program. Po uspešnom završetku, i pored vašeg LLM, bićete kvalifikovani za članstvo u Grad CG. Kada steknete dovoljno relevantnog radnog iskustva, moći ćete da se prijavite da postanete punopravni član CGI.

Ovaj kurs je razvijen da detaljno istraži tipove pravila, politika i kontrola koje se primenjuju da bi se utvrdilo ponašanje korporacije i nameravani ishod tih mera. Pokriva oblasti kao što su modeli korporativnog upravljanja, klasifikacija sistema i uticaj globalne finansijske krize. Takođe će pokrivati ulogu sekretara kompanije, upravnog odbora, odnos između odbora i njegovih akcionara, obelodanjivanje i odgovornost.

Ovaj kurs se u potpunosti održava onlajn. Opcije sa punim radnim vremenom su podeljene u tri termina tokom jedne kalendarske godine, dok su opcije sa skraćenim radnim vremenom podeljene na šest termina u dve kalendarske godine. Na početku svakog kursa postoji onlajn indukcija.

Svaki modul koji se predaje se održava tokom deset nastavnih nedelja, sa dvočasovnim radionicama svake nedelje. Sav pripremni materijal, uključujući sav sadržaj predavanja, nalazi se na virtuelnom okruženju za učenje (VLE), kao i sav materijal za konsolidaciju.

Pored opšteg uvoda u program, postoji dvonedeljni uvod koji pokriva ključne principe engleskog pravnog sistema. Ovo je obavezno za studente prava, ali je otvoreno i za studente prava koji žele da se osvježe o osnovama prava Engleske i Velsa. Ovo bi bilo korisno za svakog studenta koji je napravio značajnu pauzu od pravnog obrazovanja.

Imajte na umu da, zbog propisa Ministarstva unutrašnjih poslova, studentima kojima je potrebna studentska viza da bi studirali kod nas nije dozvoljeno da studiraju onlajn i mogu da biraju samo module koji se predaju licem u lice.

Struktura kursa

Termini 1-2 (puno radno vreme)

Dvonedeljni uvod: Za studente koji nisu prava, ovo uključuje obavezno upoznavanje sa pravom Engleske i Velsa koje se mora završiti pre početka vaših prvih modula.

Završićete:

 • Korporativno upravljanje u praksi
 • Obuka o istraživačkim metodama (sesije tokom 1. i 2. termina)
 • Dinamika i strategija odbora
 • Pravo preduzeća i usaglašenost
 • Finansije, računovodstvo i upravljanje rizicima

3. termin (puno radno vreme)

 • Disertacija iz korporativnog upravljanja

Informatsiјe o kursu

Procena

Moduli se procenjuju tročasovnim neviđenim pismenim ispitom ili zadatkom od 4.500 reči.

Pohađanje jednog od naših kampusa u Velikoj Britaniji (ili odobrenog centra u inostranstvu po prethodnom dogovoru) je neophodno za sve ispite, uključujući i za onlajn učenje.

Podrazumevana lokacija kampusa za onlajn učenje je London.

Modul disertacije će biti procenjen podnošenjem teze (15.000 reči) i pruža priliku za trajno, dubinsko i intenzivno istraživanje i razmišljanje o odabranoj specijalističkoj oblasti.

Struktura

Ovaj kurs ima inovativno fleksibilnu strukturu, sa specifičnim procenama koje doprinose efikasnom učenju.

Uslovi kursa

Uslovi za ulazak u UK

 • Studenti treba da poseduju dodiplomske studije u Velikoj Britaniji iz bilo kojeg predmeta na 2:2 ili više ili ekvivalentnu kvalifikaciju.
 • Obavezna dvonedeljna indukcija je potrebna za sve učenike osim ako ne mogu dokazati da su uspešno završili bilo koje od:
 • LLB ili ekvivalent; ili
 • Najmanje 3 pravna modula, vredna najmanje 80 QCF kredita koji moraju uključivati;
  • Engleski pravni sistem
  • Ugovorno pravo
  • Zakon shtete

Uslovi za engleski jezik za kandidate čiji maternji jezik nije engleski

 • Nivo engleskog jezika ekvivalentan IELTS 6.5 ili više, sa najmanje 6.0 u svakoj komponenti.

Kako se priјaviti

 • Možete se prijaviti za ovaj kurs direktno na Univerzitet.
 • Ovaj kurs se ne može izabrati za studiranje uporedo sa našim kursom pravne prakse (LPC).

O školi

Pitanja