Keystone logo
University of Law Online Postgraduate LLM Korporativno upravljanje - puno radno vreme
University of Law Online Postgraduate

LLM Korporativno upravljanje - puno radno vreme

Online United Kingdom

12 Months

Engleski

Redovne studije

Request application deadline

Sep 2024

GBP 11.350

Učenje na daljinu

Uvod

Naši LLM programi iz našeg novog paketa programa za master studije prava su dizajnirani za diplomce prava i nepravnike koji žele da istraže praktičnu primenu određene, specijalizovane oblasti prava.

LLM korporativno upravljanje na mreži - puno radno vreme

Magistar prava na mreži (LLM) je postdiplomska diploma dizajnirana da poboljša vaše akademsko pravno znanje, posebno fokusirajući se na određene oblasti od interesa. Posebno dizajniran za diplomce prava i nepravnike koji žele da steknu magistarske kvalifikacije iz prava, ovaj kurs se posebno fokusira na razvoj dubinskog znanja o korporativnom upravljanju u praksi. Ako ste zainteresovani da razvijete svoje veštine kako biste poboljšali svoje razumevanje o tome kako mehanizmi, odnosi i procesi korporacija utiču na to kako funkcionišu i funkcionišu, onda je ovaj kurs odličan način da unapredite svoje iskustvo i da vam pruži alate za postizanje vaših ambicija u karijeri .

Zakon u kontekstu

Steknite suštinsko dubinsko znanje i uvid u izabranu oblast prava i shvatite važnost pravnih pravila kako se primenjuju u stvarnom svetu.

Fleksibilna studija

Struktura programa je veoma fleksibilna. Možete dizajnirati sopstvenu diplomu Pathway koja vam odgovara i ispunjava vaše ciljeve u karijeri, ma kakvi oni bili.

Predaju stručnjaci za predmet

Predaje kombinacija bivših i sadašnjih praktičara, kao i istraživača i akademika koji su fokusirani na pravnu praksu, a ne samo na teoriju.

kurs Detalji

Ovaj kurs je razvijen da detaljno istraži tipove pravila, politika i kontrola koje se primenjuju da bi se utvrdilo ponašanje korporacije i nameravani ishod tih mera. Pokriva oblasti kao što su modeli korporativnog upravljanja, klasifikacija sistema i uticaj globalne finansijske krize. Takođe će pokrivati ulogu sekretara kompanije, upravnog odbora, odnos između odbora i njegovih akcionara, obelodanjivanje i odgovornost. Praktični pogled na to kako da identifikujete, postavite i održavate korporativno upravljanje znači da ćete moći da obogatite svoje razumevanje i veštine u ovoj oblasti, uz podršku iskusnih praktičara koji mogu da demonstriraju primere iz stvarnog života kako bi kontekstualizovali ono što naučite.

Ovaj kurs se u potpunosti održava onlajn. Opcije sa punim radnim vremenom su podeljene u tri termina tokom jedne kalendarske godine, dok su opcije sa skraćenim radnim vremenom podeljene na šest termina u dve kalendarske godine. Na početku svakog kursa postoji onlajn indukcija.

Svaki modul koji se predaje se održava tokom deset nastavnih nedelja, sa dvočasovnim radionicama svake nedelje. Sav pripremni materijal, uključujući sav sadržaj predavanja, nalazi se na virtuelnom okruženju za učenje (VLE), kao i sav materijal za konsolidaciju.

Disertacija se izvodi u 3. terminu (puno radno vreme) ili u 5. i 6. terminu (sa skraćenim radnim vremenom). Svi moduli koji se predaju moraju biti završeni pre nego što započnete disertaciju.

Kada budete studirali za master online kod nas, vi ćete:

 • Neka vas podučavaju stručnjaci za predmetnu oblast, bivši i sadašnji praktičari i akademici fokusirani na istraživanje i podučavanje.
 • Fokusirajte se na pravnu praksu, a ne samo na teoriju.
 • Iskoristite prednosti strateškog partnerstva sa firmama, regulatorima i telima za akreditaciju.
 • Saznajte više o pravnoj tehnologiji tako što ćete izabrati da studirate module pravne tehnologije.
 • Poboljšajte svoju zapošljivost sticanjem važnih prenosivih veština i mapiranjem svoje karijere sa našim karijernim timom.

Modul vezan za nagrade za ovaj program (Korporativno upravljanje u praksi) takođe će pokrivati ulogu sekretara kompanije, upravnog odbora, odnos između odbora i njegovih akcionara, obelodanjivanje i odgovornost kako bi vam pružio sveobuhvatan uvid u mehanika korporativnog poslovanja. Cilj ovog modula je da korporativno upravljanje stavi u kontekst, omogućavajući vam da naučite kako da primenite složene teorijske koncepte na situacije klijenata u stvarnom svetu.

Pored opšteg uvoda u program, postoji dvonedeljni uvod koji pokriva ključne principe engleskog pravnog sistema. Ovo je obavezno za studente prava, ali je otvoreno i za studente prava koji žele da se osvježe o osnovama prava Engleske i Velsa. Ovo bi bilo korisno za svakog studenta koji je napravio značajnu pauzu od pravnog obrazovanja.

Da bi vam pomogli da se pripremite za svoju disertaciju u terminu 3, uslovi 1 i 2 uključuju niz obaveznih i dodatnih opcionih sesija obuke o metodama istraživanja.

Imajte na umu da, zbog propisa Ministarstva unutrašnjih poslova, studentima kojima je potrebna studentska viza da bi studirali kod nas nije dozvoljeno da studiraju onlajn i mogu da biraju samo module koji se predaju licem u lice.

Struktura kursa

Termini 1-2 (puno radno vreme) ili 1-4 (nepuno radno vreme)

Dvonedeljni uvod: Za studente koji nisu prava, ovo uključuje obavezno upoznavanje sa pravom Engleske i Velsa koje se mora završiti pre početka vaših prvih modula.

Završićete:

 • Korporativno upravljanje u praksi
 • Obuka o istraživačkim metodama (sesije tokom 1. i 2. termina)

Zatim možete izabrati tri sa liste izbornih modula* koja uključuje module kao što su:

 • Pravo preduzeća i usaglašenost
 • Meђunarodno trgovachko pravo
 • Meђunarodno korporativno upravljanje

*Svi izborni moduli zavise od dostupnosti.

3. semestra (puno radno vreme) ili 5-6 (na pola radnog vremena)

 • Disertacija iz korporativnog upravljanja

Informatsiјe o kursu

Procena

Moduli se procenjuju tročasovnim neviđenim pismenim ispitom ili zadatkom od 4.500 reči.

Pohađanje jednog od naših kampusa u Velikoj Britaniji (ili odobrenog centra u inostranstvu po prethodnom dogovoru) je neophodno za sve ispite, uključujući i za onlajn učenje.

Podrazumevana lokacija kampusa za onlajn učenje je London.

Modul disertacije će biti procenjen podnošenjem teze (15.000 reči) i pruža priliku za trajno, dubinsko i intenzivno istraživanje i razmišljanje o odabranoj specijalističkoj oblasti.

Struktura

Ovaj kurs ima inovativno fleksibilnu strukturu, sa specifičnim procenama koje doprinose efikasnom učenju.

Uslovi kursa

Studenti treba da poseduju diplomu UK iz bilo kojeg predmeta sa 2:2 ili više ili ekvivalentne kvalifikacije. Studenti koji nisu prava moraju završiti obaveznu dvonedeljnu indukciju koja pokriva ključne principe engleskog pravnog sistema, osim ako mogu dokazati uspešan završetak LLB (ili ekvivalenta) ili najmanje 3 pravna modula vredna najmanje 80 QCF kredita, koji moraju da obuhvataju – engleski pravni sistem, ugovorno pravo i deliktno pravo.

Kako se priјaviti

 • Možete se prijaviti za ovaj kurs direktno na Univerzitet.
 • Ovaj kurs se ne može izabrati za studiranje uporedo sa našim kursom pravne prakse (LPC).

O školi

Pitanja