Keystone logo
University of Law Online Postgraduate LLM Master of Law (International) - honorarno
University of Law Online Postgraduate

LLM Master of Law (International) - honorarno

Online United Kingdom

24 Months

Engleski

Fleksibilno vreme

Request application deadline

Sep 2024

GBP 11.350

Učenje na daljinu

Uvod

Naši LLM programi iz našeg novog paketa programa za master studije prava su dizajnirani za diplomce prava i nepravnike koji žele da istraže praktičnu primenu određene, specijalizovane oblasti prava.

LLM Master of Law (International) Online - honorarno

Magistar prava na mreži (LLM) je postdiplomska diploma dizajnirana da poboljša vaše akademsko pravno znanje, posebno fokusirajući se na određene oblasti od interesa. Posebno dizajniran za diplomce prava i nepravnike koji žele da steknu magistarske kvalifikacije iz prava, ovaj opšti međunarodni master kurs omogućava studentima koji su neodlučni u trenutku prijave da izaberu svoju specijalizaciju u vezi sa međunarodnim pravom kasnije.

Zakon u kontekstu

Steknite suštinsko dubinsko znanje i uvid u izabranu oblast prava i shvatite važnost pravnih pravila kako se primenjuju u stvarnom svetu.

Fleksibilna studija

Struktura programa je veoma fleksibilna. Možete dizajnirati sopstvenu diplomu Pathway koja vam odgovara i ispunjava vaše ciljeve u karijeri, ma kakvi oni bili.

Predaju stručnjaci za predmet

Predaje kombinacija bivših i sadašnjih praktičara, kao i istraživača i akademika koji su fokusirani na pravnu praksu, a ne samo na teoriju.

Uslovi kursa

Studenti treba da poseduju diplomu UK iz bilo kojeg predmeta sa 2:2 ili više ili ekvivalentne kvalifikacije. Studenti koji nisu prava moraju završiti obaveznu dvonedeljnu indukciju koja pokriva ključne principe engleskog pravnog sistema, osim ako mogu dokazati uspešan završetak LLB (ili ekvivalenta) ili najmanje 3 pravna modula vredna najmanje 80 QCF kredita, koji moraju da obuhvataju – engleski pravni sistem, ugovorno pravo i deliktno pravo.

Struktura kursa

Termini 1-4 (sa pola radnog vremena)

Dvonedeljni uvod: Za studente koji nisu prava, ovo uključuje obavezno upoznavanje sa pravom Engleske i Velsa koje se mora završiti pre početka vaših prvih modula.

Završićete:

 • Obuka o istraživačkim metodama (sesije tokom 1-4 termina)

Zatim možete izabrati dva modula iz modula međunarodnog prava:

 • Međunarodna arbitraža (dostupna od perioda koji počinje maja 2021.)
 • Meђunarodno korporativno upravljanje
 • Meђunarodno krivichno pravo
 • Meђunarodno pravo ljudskih prava
 • Meђunarodno trgovachko pravo
 • Međunarodno javno pravo (dostupno od perioda koji počinje septembra 2021.)

Plus dva* sa liste modula u vodiču za izborne module.

*Svi izborni moduli zavise od dostupnosti.

Termini 5-6 (sa pola radnog vremena)

 • Disertacija na odabranoj specijalizaciji međunarodnog prava

kurs Detalji

LLM međunarodno pravo na mreži omogućava studentima koji imaju veliko interesovanje za međunarodno pravo da se specijalizuju za ovu rastuću i fascinantnu oblast pravnih studija. Studenti moraju izabrati najmanje dva odobrena modula međunarodnog prava kako bi zadovoljili ishode učenja programa i završili svoju disertaciju iz oblasti međunarodnog prava.

Kada studirate LLM međunarodno pravo onlajn sa nama, vi ćete:

 • Proširite horizonte svoje karijere vrednom magistarskom kvalifikacijom u specijalizovanim oblastima po vašem izboru.
 • Naučite profesionalne veštine kako biste se istakli među potencijalnim poslodavcima.
 • Steknite najnovije znanje o pravu i praksi u oblasti koju ste izabrali i uticaju tih događaja na komercijalnu i pravnu praksu.
 • Dobijte individualnu podršku nastavnika i povratne informacije o svom radu od potpuno kvalifikovanog advokata.
 • Razviti portfolio koji pokazuje zakon u praksi.

Pored opšteg onlajn uvoda u program, postoji dvonedeljni uvod koji pokriva ključne principe engleskog pravnog sistema. Ovo je obavezno za studente koji nisu prava, ali je takođe otvoreno za studente koji žele da se osveže u osnovama prava Engleske i Velsa. Ovo bi bilo korisno za svakog studenta koji je napravio značajnu pauzu od pravnog obrazovanja.

Da biste se pripremili za svoju disertaciju, proučićete niz obaveznih i dodatnih opcionih sesija obuke o metodama istraživanja.

Imajte na umu da, zbog propisa Ministarstva unutrašnjih poslova, studentima kojima je potrebna studentska viza da bi studirali kod nas nije dozvoljeno da studiraju onlajn i mogu da biraju samo module koji se predaju licem u lice.

Informatsiјe o kursu

Procena

Moduli se procenjuju tročasovnim neviđenim pismenim ispitom ili zadatkom od 4.500 reči.

Pohađanje jednog od naših kampusa u Velikoj Britaniji (ili odobrenog centra u inostranstvu po prethodnom dogovoru) je neophodno za sve ispite, uključujući i za onlajn učenje.

Podrazumevana lokacija kampusa za onlajn učenje je London.

Modul disertacije će biti procenjen podnošenjem teze (15.000 reči) i pruža priliku za trajno, dubinsko i intenzivno istraživanje i razmišljanje o odabranoj specijalističkoj oblasti.

Struktura

Ovaj kurs ima inovativno fleksibilnu strukturu, sa specifičnim procenama koje doprinose efikasnom učenju.

Kako se priјaviti

 • Možete se prijaviti za ovaj kurs direktno na Univerzitet.
 • Ovaj kurs se ne može izabrati za studiranje uporedo sa našim kursom pravne prakse (LPC).

O školi

Pitanja