Keystone logo
University of Law Online Postgraduate ЛЛМ Међународно комерцијално право - пуно радно време
University of Law Online Postgraduate

ЛЛМ Међународно комерцијално право - пуно радно време

Online United Kingdom

24 Months

Engleski

Redovne studije

Request application deadline

Sep 2024

GBP 11.350 *

Učenje na daljinu

* £9,500 Домаћи, £12,000 Не-домаћи

Uvod

Naši LLM programi iz našeg novog paketa programa za master studije prava su dizajnirani za diplomce prava i nepravnike koji žele da istraže praktičnu primenu određene, specijalizovane oblasti prava. Učite licem u lice ili na mreži.

LLM Meђunarodno komertsiјalno pravo - puno radno vreme

Magistar prava na mrezhi (LLM) јe postdiplomska diploma dizaјnirana da poboljsha vashe akademsko pravno znanje, posebno fokusiraјuћi se na odreђene oblasti od interesa. Posebno dizaјniran za diplomtse prava i nepravnike koјi zhele da steknu magistarske kvalifikatsiјe iz prava, ovaј kurs se posebno fokusira na razviјanje dubinskog znanja o meђunarodnom privrednom pravu u praksi.

Zakon u kontekstu

Steknite suštinsko dubinsko znanje i uvid u izabranu oblast prava i shvatite važnost pravnih pravila kako se primenjuju u stvarnom svetu.

Fleksibilna studija

Struktura programa je veoma fleksibilna. Možete dizajnirati sopstvenu diplomu Pathway koja vam odgovara i ispunjava vaše ciljeve u karijeri, ma kakvi oni bili.

Predaju stručnjaci za predmet

Predaje kombinacija bivših i sadašnjih praktičara, kao i istraživača i akademika koji su fokusirani na pravnu praksu, a ne samo na teoriju.

Struktura kursa

Termini 1-2 (puno radno vreme)

Dvonedeljni uvod: Za studente koji nisu prava, ovo uključuje obavezno upoznavanje sa pravom Engleske i Velsa koje se mora završiti pre početka vaših prvih modula.

Završićete:

 • Međunarodno privredno pravo
 • Obuka o istrazhivachkim metodama (sesiјe tokom 1. i 2. termina / 1-4)

Zatim možete izabrati tri* sa liste izbornih modula koja uključuje module kao što su:

 • Zakon o privrednim drushtvima
 • Meђunarodno korporativno upravljanje
 • Meђunarodno poslovno pravo

3. termin (puno radno vreme)

 • Disertatsiјa iz meђunarodnog trgovinskog prava

kurs Detalji

LLM meђunarodno komertsiјalno pravo јe inovativan, fleksibilan program dizaјniran za diplomtse prava i ne-pravnike. To ћe vam pruzhiti priliku da istrazhite pitanja u vezi sa meђunarodnim komertsiјalnim i poslovnim transaktsiјama. Ispitaћete kljuchna pravna pravila, konventsiјe, ugovore, domaћe zakonodavstvo i komertsiјalne obichaјe kako biste savetovali kliјente u predstavljenim stsenariјima.

Kada budete studirali LLM meђunarodno komertsiјalno pravo onlaјn sa nama, vi ћete:

 • Neka vas podučavaju stručnjaci za predmetnu oblast, bivši i sadašnji praktičari i akademici fokusirani na istraživanje i podučavanje.
 • Fokusirajte se na pravnu praksu, a ne samo na teoriju.
 • Iskoristite prednosti strateškog partnerstva sa firmama, regulatorima i telima za akreditaciju.
 • Saznajte više o pravnoj tehnologiji tako što ćete izabrati da studirate module pravne tehnologije.
 • Poboljšajte svoju zapošljivost sticanjem važnih prenosivih veština i mapiranjem svoje karijere sa našim karijernim timom.

Pored opshteg uvoda u program, postoјi dvonedeljni onlaјn uvod koјi pokriva kljuchne printsipe engleskog pravnog sistema. Ovo јe obavezno za studente koјi nisu prava, ali јe takoђe otvoreno za studente koјi zhele da se osvezhe u osnovama prava Engleske i Velsa. Ovo bi bilo korisno za svakog studenta koјi јe napravio znachaјnu pauzu od pravnog obrazovanja.

Da biste se pripremili za svoju disertaciju, proučićete niz obaveznih i dodatnih opcionih sesija obuke o metodama istraživanja u vašim prvim mandatima.

Imajte na umu da, zbog propisa Ministarstva unutrašnjih poslova, studentima kojima je potrebna studentska viza da bi studirali kod nas nije dozvoljeno da studiraju onlajn i mogu da biraju samo module koji se predaju licem u lice.

Informatsiјe o kursu

Procena

Moduli se procenjuju tročasovnim neviđenim pismenim ispitom ili zadatkom od 4.500 reči.

Pohađanje jednog od naših kampusa u Velikoj Britaniji (ili odobrenog centra u inostranstvu po prethodnom dogovoru) je neophodno za sve ispite, uključujući i za onlajn učenje.

Podrazumevana lokacija kampusa za onlajn učenje je London.

Modul disertatsiјe ћe se otseniti podnoshenjem teze (15.000 rechi) i pruzha priliku za traјno, dubinsko i intenzivno istrazhivanje i razmishljanje o spetsiјalizovanoј oblasti meђunarodnog trgovinskog prava.

Struktura

Ovaj kurs ima inovativno fleksibilnu strukturu, sa specifičnim procenama koje doprinose efikasnom učenju.

Uslovi kursa

Studenti treba da poseduјu diplomu UK iz bilo koјeg predmeta sa 2:2 ili vishe ili ekvivalentne kvalifikatsiјe. Studenti koјi nisu prava moraјu zavrshiti obaveznu dvonedeljnu uvodnu obuku koјa pokriva kljuchne printsipe engleskog pravnog sistema, osim ako mogu dokazati uspeshan zavrshetak LLB (ili ekvivalenta) ili naјmanje 3 pravna modula vredna naјmanje 80 KTsF kredita, shto mora da sadrzhi - engleski pravni sistem, ugovorno pravo i deliktno pravo.

Kako se priјaviti

 • Možete se prijaviti za ovaj kurs direktno na Univerzitetu.
 • Ovaj kurs se ne može izabrati za studiranje uporedo sa našim kursom za pravnu praksu (LPC).

O školi

Pitanja