Keystone logo
University of Law Online Postgraduate LLM Međunarodno finansijsko pravo - skraćeno radno vreme
University of Law Online Postgraduate

LLM Međunarodno finansijsko pravo - skraćeno radno vreme

Online United Kingdom

24 Months

Engleski

Fleksibilno vreme

Request application deadline

Sep 2024

GBP 11.350

Učenje na daljinu

Uvod

Naši LLMs iz našeg novog magistra u pravu paket programa su dizajnirani za pravo i ne-prava diplomcima koji žele da istraže praktičnu primenu određenog, specijalista oblasti zakona. Podleže odobrenju.

LLM Finansijski Zakon Online - honorarno

Onlajn magistar zakona (LLM) je postdiplomski stepen dizajniran da poboljša vaše akademsko pravno znanje, posebno fokusirajući se na određene oblasti od interesa. Specijalno dizajniran za diplomce prava i ne-prava koji žele da steknu magistarsku kvalifikaciju iz prava, ovaj online kurs posebno se fokusira na razvijanje dubinskog znanja o zakonu o finansijama.

Zakon u kontekstu

Steknite suštinsko dubinsko znanje i uvid u izabranu oblast prava i shvatite važnost pravnih pravila kako se primenjuju u stvarnom svetu.

Fleksibilna studija

Struktura programa je veoma fleksibilna. Možete dizajnirati svoju diplomu Pathway koja vam odgovara i ispunjava vaše ciljeve karijere, kakvi god oni bili.

Predaju predmetni stručnjaci

Poučen kombinacijom bivših i sadašnjih praktičara, kao i istraživačkih i nastavnih akademika koji su fokusirani na pravnu praksu, a ne samo na teoriju.

Zahtevi kursa

Studenti treba da poseduju diplomu u Velikoj Britaniji u bilo kom predmetu u 2:2 ili više ili ekvivalentnim kvalifikacijama. Studenti ne-prava moraju da završe obaveznu dvonedeljnu indukciju koja pokriva ključne principe engleskog pravnog sistema, osim ako ne mogu da dokažu uspešan završetak LLB (ili ekvivalent) ili najmanje KSNUMKS pravni moduli u vrednosti od najmanje KSNUMKS KCF krediti, koji moraju uključivati - Engleski pravni sistem, Ugovorno pravo i Zakon o deliktu.

Struktura kursa

Uslovi 1-4 (skraćeno radno vreme)

Dvonedeljna indukcija: Za studente koji nisu prava, ovo uključuje obavezni uvod u zakon Engleske i Velsa koji mora biti završen pre početka vaših prvih modula.

Vi ćete završiti:

 • Napredni zakon o finansijama
 • Obuka za metode istraživanja (nastavlja se u Termin 2)

Zatim možete izabrati tri sa liste izbornih modula* koji uključuje module kao što su:

 • Korporativno upravljanje i ometajuća tehnologija
 • Ciber zakoni (Zakoni podataka i digitalne bezbednosti)
 • Finansije, računovodstvo i upravljanje rizicima
 • Međunarodno trgovinsko pravo

* Svi izborni moduli podležu dostupnosti.

Uslovi 5-6 (skraćeno radno vreme)

 • Disertacija u Zakonu o naprednim finansijama

Detalji kursa

Zakon o finansijama na mreži pružit će vam priliku da istražite pitanja koja se tiču zakona o finansijama. Vi ćete ispitati glavna regulatorna i transakciona pitanja u međunarodnom finansijskom i bankarskom pravu ispituje teoriju i praksu.

Ovaj kurs se isporučuje u potpunosti na mreži. Opcije sa skraćenim radnim vremenom podeljene su na šest termina u dve kalendarske godine. Na početku svakog kursa postoji online indukcija.

Svaki nastavni modul se isporučuje tokom deset nastavnih nedelja, sa dvočasovnim radionicama svake nedelje. Sav pripremni materijal, uključujući bilo koji sadržaj predavanja, obezbeđen je na virtuelnom okruženju za učenje (VLE), kao i sav materijal za konsolidaciju.

Disertacija se vrši u terminima 5 i 6 (skraćeno radno vreme). Svi učeni moduli moraju biti završeni pre nego što započnete disertaciju.

Kada proučavate LLM na mreži sa nama, vi ćete:

 • Proširite svoje horizonte karijere vrednom magistarskom kvalifikacijom u specijalističkim oblastima po vašem izboru.
 • Naučite profesionalne veštine kako biste se istakli potencijalnim poslodavcima.
 • Steknite najnovije znanje o pravu i praksi u odabranoj oblasti i uticaju tih razvoja na privrednu i pravnu praksu.
 • Primite jedan-na-jedan tutor podršku i povratne informacije o svom radu od potpuno kvalifikovanog advokata.
 • Razviti portfolio koji pokazuje zakon u praksi.

Pored opšte indukcije programa, postoji i dvonedeljna indukcija koja pokriva ključne principe engleskog pravnog sistema. Ovo je obavezno za studente koji nisu prava, ali i otvoreni za studente prava koji žele osvežavanje u osnovama zakona Engleske i Velsa. Ovo bi bilo korisno za svakog studenta koji je napravio znatnu pauzu od pravnog obrazovanja.

Da bi vam pomogli da se pripremite za disertaciju u terminu 3, Uslovi 1 i 2 uključuju niz obaveznih i dodatnih opcionih metoda istraživanja.

Informacije o kursu

Procena

Moduli se procenjuju trosatnim neviđenim pismenim ispitom ili zadatkom kurseva od 4.500 reči.

Prisustvo u jednom od naših kampusa u Velikoj Britaniji (ili odobrenom inostranom centru po prethodnom dogovoru) potrebno je za sve ispite, uključujući i za onlajn studiranje.

Podrazumevana lokacija kampusa za onlajn studiju je London.

Modul disertacije će se proceniti podnošenjem teze (15.000 reči) i pruža priliku za kontinuirano, dubinsko i intenzivno istraživanje i razmišljanje o vašem izabranom specijalističkom području.

Struktura

Ovaj kurs ima inovativno fleksibilnu strukturu, sa specifičnim procenama koje pogoduju efikasnom učenju.

Kako se prijaviti

 • Možete se prijaviti za ovaj kurs direktno na Univerzitet.
 • Ovaj kurs se ne može izabrati da studira zajedno sa našim kursom pravne prakse (LPC).

O školi

Pitanja