Keystone logo
University of Law Online Postgraduate LLM međunarodno poslovno pravo – skraćeno radno vreme
University of Law Online Postgraduate

LLM međunarodno poslovno pravo – skraćeno radno vreme

Online United Kingdom

24 Months

Engleski

Fleksibilno vreme

Request application deadline

Sep 2024

GBP 11.350

Učenje na daljinu

Uvod

Naši LLM programi iz našeg novog paketa programa za master studije prava su dizajnirani za diplomce prava i nepravnike koji žele da istraže praktičnu primenu određene, specijalizovane oblasti prava.

LLM međunarodno poslovno pravo na mreži - skraćeno radno vreme

Magistar prava na mreži (LLM) je postdiplomska diploma dizajnirana da poboljša vaše akademsko pravno znanje, posebno fokusirajući se na određene oblasti od interesa. Specijalno dizajniran za diplomce prava i nepravnike koji žele da steknu magistarske kvalifikacije iz prava, ovaj kurs se fokusira na razvijanje dubinskog znanja o međunarodnom poslovnom pravu. Razvili smo ovaj kurs kako bismo pravne poslovne prakse stavili u kontekst globalnog tržišta, dajući vam znanja i veštine za efikasan rad u međunarodnim korporacijama.

Zakon u kontekstu

Steknite suštinsko dubinsko znanje i uvid u izabranu oblast prava i shvatite važnost pravnih pravila kako se primenjuju u stvarnom svetu.

Fleksibilna studija

Struktura programa je veoma fleksibilna. Možete dizajnirati sopstvenu diplomu Pathway koja vam odgovara i ispunjava vaše ciljeve u karijeri, ma kakvi oni bili.

Predaju stručnjaci za predmet

Predaje kombinacija bivših i sadašnjih praktičara, kao i istraživača i akademika koji su fokusirani na pravnu praksu, a ne samo na teoriju.

Uslovi kursa

Studenti treba da poseduju diplomu UK iz bilo kojeg predmeta sa 2:2 ili više ili ekvivalentne kvalifikacije. Studenti koji nisu prava moraju završiti obaveznu dvonedeljnu indukciju koja pokriva ključne principe engleskog pravnog sistema, osim ako mogu dokazati uspešan završetak LLB (ili ekvivalenta) ili najmanje 3 pravna modula vredna najmanje 80 QCF kredita, koji moraju da obuhvataju – engleski pravni sistem, ugovorno pravo i deliktno pravo.

Struktura kursa

Termini 1-4 (sa pola radnog vremena)

Dvonedeljni uvod: Za studente koji nisu prava, ovo uključuje obavezno upoznavanje sa pravom Engleske i Velsa koje se mora završiti pre početka vaših prvih modula.

Završićete:

 • Meђunarodno trgovachko pravo
 • Obuka o istraživačkim metodama (sesije tokom 1-4 termina)

Zatim možete izabrati tri sa liste izbornih modula* koja uključuje module kao što su:

 • Pravo preduzeća i usaglašenost
 • Korporativno upravljanje u praksi
 • Meђunarodno korporativno upravljanje

*Svi izborni moduli zavise od dostupnosti.

Termini 5-6 (sa pola radnog vremena)

 • Disertacija iz međunarodnog poslovnog prava

kurs Detalji

LLM međunarodno poslovno pravo na mreži je inovativan, fleksibilan program dizajniran za diplomce prava i nepravnike koji bi želeli da steknu suštinska detaljna znanja o međunarodnom bankarstvu, trgovini i poslovanju iz pravne perspektive. Bez obzira da li želite da napredujete u okviru svoje trenutne karijere, planirate da se pridružite globalnoj korporaciji ili jednostavno želite da saznate više o međunarodnom poslovnom pravu u praksi, ovaj program će vam pružiti znanje koje će vam pomoći da ostvarite svoje ambicije.

Ovaj kurs se u potpunosti održava onlajn. Opcije sa skraćenim radnim vremenom su podeljene na šest termina u dve kalendarske godine. Na početku svakog kursa postoji onlajn indukcija.

Svaki modul koji se predaje se održava tokom deset nastavnih nedelja, sa dvočasovnim radionicama svake nedelje. Sav pripremni materijal, uključujući sav sadržaj predavanja, nalazi se na virtuelnom okruženju za učenje (VLE), kao i sav materijal za konsolidaciju.

Disertacija se izvodi u terminima 5 i 6 (sa pola radnog vremena). Svi moduli koji se predaju moraju biti završeni pre nego što započnete disertaciju.

Kada budete studirali za master online kod nas, vi ćete:

 • Neka vas podučavaju stručnjaci za predmetnu oblast, bivši i sadašnji praktičari i akademici fokusirani na istraživanje i podučavanje.
 • Fokusirajte se na pravnu praksu, a ne samo na teoriju.
 • Iskoristite prednosti strateškog partnerstva sa firmama, regulatorima i telima za akreditaciju.
 • Saznajte više o pravnoj tehnologiji tako što ćete izabrati da studirate module pravne tehnologije.
 • Poboljšajte svoju zapošljivost sticanjem važnih prenosivih veština i mapiranjem svoje karijere sa našim karijernim timom.

Modul vezan za nagrade za ovaj program (Međunarodno trgovinsko pravo) pokriva oblasti kao što su međunarodno pravo o prodaji, INCOTERMS, e-trgovina (uključujući UNCITRAL Model zakona o elektronskoj trgovini), akreditiva i izbor prava. Cilj ovog modula je da međunarodnu trgovinu stavi u kontekst, omogućavajući vam da naučite kako da primenite složene teorijske koncepte na situacije klijenata u stvarnom svetu.

Pored opšteg uvoda u program, postoji dvonedeljni uvod koji pokriva ključne principe engleskog pravnog sistema. Ovo je obavezno za studente prava, ali je otvoreno i za studente prava koji žele da se osvježe o osnovama prava Engleske i Velsa. Ovo bi bilo korisno za svakog studenta koji je napravio značajnu pauzu od pravnog obrazovanja.

Da bi vam pomogli da se pripremite za svoju disertaciju u terminu 3, uslovi 1 i 2 uključuju niz obaveznih i dodatnih opcionih sesija obuke o metodama istraživanja.

Imajte na umu da, zbog propisa Ministarstva unutrašnjih poslova, studentima kojima je potrebna studentska viza da bi studirali kod nas nije dozvoljeno da studiraju onlajn i mogu da biraju samo module koji se predaju licem u lice.

Informatsiјe o kursu

Procena

Moduli se procenjuju tročasovnim neviđenim pismenim ispitom ili zadatkom od 4.500 reči.

Pohađanje jednog od naših kampusa u Velikoj Britaniji (ili odobrenog centra u inostranstvu po prethodnom dogovoru) je neophodno za sve ispite, uključujući i za onlajn učenje.

Podrazumevana lokacija kampusa za onlajn učenje je London.

Modul disertacije će biti procenjen podnošenjem teze (15.000 reči) i pruža priliku za trajno, dubinsko i intenzivno istraživanje i razmišljanje o odabranoj specijalističkoj oblasti.

Struktura

Ovaj kurs ima inovativno fleksibilnu strukturu, sa specifičnim procenama koje doprinose efikasnom učenju.

Kako se priјaviti

 • Možete se prijaviti za ovaj kurs direktno na Univerzitet.
 • Ovaj kurs se ne može izabrati za studiranje uporedo sa našim kursom pravne prakse (LPC).

O školi

Pitanja