Keystone logo
University of Law Online Postgraduate LLM Porodični zakon - skraćeno radno vreme
University of Law Online Postgraduate

LLM Porodični zakon - skraćeno radno vreme

Online United Kingdom

24 Months

Engleski

Fleksibilno vreme

Request application deadline

Sep 2024

GBP 11.350

Učenje na daljinu

Uvod

Naši LLM-ovi iz našeg novog magistra u pravu paketa programa su dizajnirani za diplomirane prava i ne-prava koji žele da istraže praktičnu primenu određenog, specijalističkog područja zakona. Učite licem u lice ili na mreži.

LLM Porodični zakon - puno radno vreme

Online Master of Laws (LLM) u porodičnom pravu* je postdiplomski stepen dizajniran za diplomce prava i ne-prava da poboljšaju svoje akademsko pravno znanje. Ovaj međunarodno priznati magistarski kurs pružiće vam veštine za napredak u industriji porodičnog prava i može Pathways se otvoriti karijeri advokata, advokata, paralegal i još mnogo toga.

Zakon u kontekstu

Steknite suštinsko dubinsko znanje i uvid u izabranu oblast prava i shvatite važnost pravnih pravila kako se primenjuju u stvarnom svetu.

Fleksibilna studija

Struktura programa je veoma fleksibilna. Možete dizajnirati svoju diplomu Pathway koja vam odgovara i ispunjava vaše ciljeve karijere, kakvi god oni bili.

Predaju predmetni stručnjaci

Poučen kombinacijom bivših i sadašnjih praktičara, kao i istraživačkih i nastavnih akademika koji su fokusirani na pravnu praksu, a ne samo na teoriju.

Zahtevi kursa

Studenti treba da poseduju diplomu u Velikoj Britaniji u bilo kom predmetu u 2:2 ili više ili ekvivalentnim kvalifikacijama. Studenti ne-prava moraju da završe obaveznu dvonedeljnu indukciju koja pokriva ključne principe engleskog pravnog sistema, osim ako ne mogu da dokažu uspešan završetak LLB (ili ekvivalent) ili najmanje KSNUMKS pravni moduli u vrednosti od najmanje KSNUMKS KCF krediti, koji moraju uključivati - Engleski pravni sistem, Ugovorno pravo i Zakon o deliktu.

Detalji kursa

LLM Famili Lav Online je inovativan, fleksibilan program koji će vam pružiti dubinsko poznavanje porodičnog prava u praksi. Ovaj kurs će istražiti pitanja kao što su razvod i raspuštanje, roditeljstvo, privatna i javna deca, usvajanja, zajednički život i nasilje u porodici.

Kada proučavate LLM porodični zakon sa nama ćete:

 • Biti predavan od strane stručnjaka predmet materije, bivši i sadašnji praktičari, i istraživanja i nastava-fokusiran akademika.
 • Iskoristite strateška partnerstva sa firmama, regulatorima i akreditacionim telima, koja informišu razvoj našeg programa.
 • Poboljšajte svoju zapošljivost sticanjem važnih prenosivih veština i mapiranjem svoje karijere sa našim timom za karijeru.
 • Ojačajte svoju mrežu - povežite se sa drugim studentima, fakultetskim i industrijskim profesionalcima na međunarodnom nivou i tražite mogućnosti za buduće plasmane i mogućnosti zaposlenja.
 • Povećajte svoj potencijal zarade - Statistika tržišta rada za 2020. godinu utvrdila je da postdiplomci u proseku zarađuju 7,000 funti više od svojih diplomiranih kolega.
 • Ispred konkurencije - steknite dubinsko znanje o svojoj temi koja vas zanima i postanite stručnjak za predmet, koji će vam pružiti konkurentnu prednost na tržištu rada.
 • 94% postdiplomskih studenata u zapošljavanju bilo je u visokokvalifikovanim zanimanjima 15 meseci nakon diplomiranja (podaci o rezultatima diplomiranih studija 2019/20).
 • Pripremite se za budućnost pravne tehnologije - proučite module u pravnoj tehnologiji i steknite uvid u ovu novu oblast prava.

Imajte na umu da, zbog propisa o kućnoj kancelariji, studentima kojima je potrebna viza za studentsku rutu da studiraju kod nas nije dozvoljeno da studiraju na mreži i mogu da biraju samo predavane module licem u lice.

Struktura kursa

Uslovi 1-2 (puno radno vreme)

Pored opšte indukcije programa, postoji i dvonedeljna indukcija koja pokriva ključne principe engleskog pravnog sistema. Ovo je obavezno za nepravne studente, ali i otvoreno za studente koji žele osvežavanje u osnovama zakona Engleske i Velsa. Ovo bi bilo korisno za svakog studenta koji je napravio znatnu pauzu od pravnog obrazovanja.

Obavezni moduli uključuju:

 • Porodični zakon
 • Metode istraživanja Obuka koja će vam pomoći da se pripremite za disertaciju

Zatim možete izabrati tri* sa liste izbornih modula koji uključuju module kao što su:

 • Međunarodna ljudska prava
 • Zakon o mentalnom zdravlju
 • Javno međunarodno pravo

* Svi izborni moduli podležu dostupnosti.

Termin 3 (puno radno vreme)

 • Disertacija u porodičnom pravu.

Informacije o kursu

Procena

Moduli se procenjuju trosatnim neviđenim pismenim ispitom ili zadatkom kurseva od 4.500 reči.

Sve procene se sprovode na mreži.

Modul disertacije biće ocenjen podnošenjem teze (15.000 reči) i pruža priliku za kontinuirano, dubinsko i intenzivno istraživanje i razmišljanje o specijalističkoj oblasti porodičnog prava

Struktura

Ovaj online kurs ima inovativno fleksibilnu strukturu, sa specifičnim procenama koje pogoduju efikasnom učenju.

Pristup učenju i nastavi na programima Master of Lav je pretežno usredsređen na učenike. Svaki nastavni modul je podeljen na više jedinica koje su predstavljene korišćenjem Pripremi, Engage, Consolidate pristup.

Pripremite se: ovo predstavlja sav posao koji student treba da završi pre nego što pohađa odgovarajuću radionicu. Tradicionalni sadržaj predavanja biće predstavljen u kratkim segmentima veličine zalogaja od oko 10 minuta kako bi se savremeni student bolje angažovao. Vođena nezavisna istraživanja i čitanje će se očekivati kao deo pripreme učenika.

Angažovati: ovo predstavlja interaktivni element Jedinice. Ovo bi moglo biti licem u lice

radionica, sinhrona onlajn radionica ili asinhrona onlajn aktivnost.

Konsolidovati: ovo predstavlja završni deo Jedinice i studenti ga mogu koristiti da provere svoje razumevanje Jedinice odmah nakon njihove aktivnosti angažovanja ili kao deo njihove revizije za modul ili oboje.

Kako se prijaviti

 • Možete se prijaviti za ovaj kurs direktno sa Univerzitetom.
 • Ovaj kurs se ne može izabrati da studira zajedno sa našim kursom pravne prakse (LPC).

O školi

Pitanja