Keystone logo
University of Law Online Postgraduate LLM Pravo životne sredine - puno radno vreme
University of Law Online Postgraduate

LLM Pravo životne sredine - puno radno vreme

Online United Kingdom

12 Months

Engleski

Redovne studije

Request application deadline

Sep 2024

GBP 11.350

Učenje na daljinu

Uvod

Naši LLM programi iz našeg novog paketa programa za master studije prava su dizajnirani za diplomce prava i nepravnike koji žele da istraže praktičnu primenu određene, specijalizovane oblasti prava. Predmet odobrenja.

LLM Environmental Law Online - Puno radno vreme

Magistar prava na mreži (LLM) je postdiplomska diploma dizajnirana da poboljša vaše akademsko pravno znanje, posebno fokusirajući se na određene oblasti od interesa. Posebno dizajniran za diplomce prava i nepravnike koji žele da steknu magistarske kvalifikacije iz prava, ovaj onlajn kurs se posebno fokusira na razvoj dubinskog znanja o pravu životne sredine.

Zakon u kontekstu

Steknite suštinsko dubinsko znanje i uvid u izabranu oblast prava i shvatite važnost pravnih pravila kako se primenjuju u stvarnom svetu.

Fleksibilna studija

Struktura programa je veoma fleksibilna. Možete dizajnirati sopstvenu diplomu Pathway koja vam odgovara i ispunjava vaše ciljeve u karijeri, ma kakvi oni bili.

Predaju stručnjaci za predmet

Predaje kombinacija bivših i sadašnjih praktičara, kao i istraživača i akademika koji su fokusirani na pravnu praksu, a ne samo na teoriju.

курс Детаљи

LLM Zakon o životnoj sredini će vam pružiti priliku da istražite pitanja vezana za zakon o životnoj sredini. Ispitaćete politička i pravna pitanja koja se tiču zaštite životne sredine, politike klimatskih promena, zakona o prirodnim resursima, ekološke etike i ekološke pravde.

Ovaj kurs se u potpunosti održava onlajn. Opcije sa punim radnim vremenom su podeljene u tri termina tokom jedne kalendarske godine, dok su opcije sa skraćenim radnim vremenom podeljene na šest termina u dve kalendarske godine. Na početku svakog kursa postoji onlajn indukcija.

Svaki modul koji se predaje se održava tokom deset nastavnih nedelja, sa dvočasovnim radionicama svake nedelje. Sav pripremni materijal, uključujući sav sadržaj predavanja, nalazi se na virtuelnom okruženju za učenje (VLE), kao i sav materijal za konsolidaciju.

Disertacija se izvodi u 3. terminu (redovno).

Svi moduli koji se predaju moraju biti završeni pre nego što započnete disertaciju.

Kada studirate LLM onlajn sa nama, vi ćete:

 • Proširite horizonte svoje karijere vrednom magistarskom kvalifikacijom u specijalizovanim oblastima po vašem izboru.
 • Naučite profesionalne veštine kako biste se istakli među potencijalnim poslodavcima.
 • Steknite najnovije znanje o pravu i praksi u oblasti koju ste izabrali i uticaju tih događaja na komercijalnu i pravnu praksu.
 • Dobijte individualnu podršku nastavnika i povratne informacije o svom radu od potpuno kvalifikovanog advokata.
 • Razviti portfolio koji pokazuje zakon u praksi.

Pored opšteg uvoda u program, postoji dvonedeljni uvod koji pokriva ključne principe engleskog pravnog sistema. Ovo je obavezno za studente prava, ali je otvoreno i za studente prava koji žele da se osvježe o osnovama prava Engleske i Velsa. Ovo bi bilo korisno za svakog studenta koji je napravio značajnu pauzu od pravnog obrazovanja.

Da bi vam pomogli da se pripremite za svoju disertaciju u terminu 3, uslovi 1 i 2 uključuju niz obaveznih i dodatnih opcionih sesija obuke o metodama istraživanja.

Структура курса

Termini 1-2 (puno radno vreme)

Dvonedeljni uvod: Za studente koji nisu prava, ovo uključuje obavezno upoznavanje sa pravom Engleske i Velsa koje se mora završiti pre početka vaših prvih modula.

Završićete:

 • Environmental Law
 • Obuka o istraživačkim metodama (sesije tokom 1. i 2. termina)

Zatim možete izabrati tri sa liste izbornih modula* koja uključuje module kao što su:

 • Korporativno upravljanje u praksi
 • Међународно трговачко право
 • Међународно кривично право
 • Međunarodna ljudska prava

*Svi izborni moduli zavise od dostupnosti.

3. termin (puno radno vreme)

 • Disertacija iz prava životne sredine

Информације о курсу

Procena

Moduli se procenjuju tročasovnim neviđenim pismenim ispitom ili zadatkom od 4.500 reči.

Pohađanje jednog od naših kampusa u Velikoj Britaniji (ili odobrenog centra u inostranstvu po prethodnom dogovoru) je neophodno za sve ispite, uključujući i za onlajn učenje.

Podrazumevana lokacija kampusa za onlajn učenje je London.

Modul disertacije će biti procenjen podnošenjem teze (15.000 reči) i pruža priliku za trajno, dubinsko i intenzivno istraživanje i razmišljanje o odabranoj specijalističkoj oblasti.

Struktura

Ovaj kurs ima inovativno fleksibilnu strukturu, sa specifičnim procenama koje doprinose efikasnom učenju.

Услови курса

Studenti treba da poseduju diplomu UK iz bilo kojeg predmeta sa 2:2 ili više ili ekvivalentne kvalifikacije. Studenti koji nisu prava moraju završiti obaveznu dvonedeljnu indukciju koja pokriva ključne principe engleskog pravnog sistema, osim ako mogu dokazati uspešan završetak LLB (ili ekvivalenta) ili najmanje 3 pravna modula vredna najmanje 80 QCF kredita, koji moraju da obuhvataju – engleski pravni sistem, ugovorno pravo i deliktno pravo.

Како се пријавити

 • Možete se prijaviti za ovaj kurs direktno na Univerzitet.
 • Ovaj kurs se ne može izabrati za studiranje uporedo sa našim kursom pravne prakse (LPC).

O školi

Pitanja