Keystone logo
University of Law SQE СКЕ2 припремни курс - ванредно вече
University of Law SQE

СКЕ2 припремни курс - ванредно вече

20 Weeks

Engleski

Fleksibilno vreme

Request application deadline

Aug 2024

GBP 4.650 *

Na kampusu

* од £4,000

Uvod

Овај курс је за оне који желе да се квалификују као адвокати у Енглеској и Велсу са СКЕ Pathway . Дизајниран је за оне који су завршили СКЕ1 обуку, као што је наш припремни курс за СКЕ1. Овај курс ће вас припремити за СРА централизоване СКЕ2 процене вештина, које ће тестирати практичне правне вештине интервјуисања клијената, заступања, правног писања, израде нацрта и истраживања, и анализе предмета и предмета. То је део нашег новог пакета СКЕ курсева.

Овај курс је дизајниран за оне који су завршили СКЕ1 обуку, као што је наш припремни курс за СКЕ1.

Уводне понуде: уштедите 1.000 фунти. Бесплатан СКЕ2 курс за припрему испита.

курс Детаљи

Развићете правне вештине интервјуисања, заступања, анализе предмета и питања, правног истраживања, правног писања и израде нацрта како бисте седели у СКЕ2 и били спремни за квалификационо радно искуство (КВЕ) и праксу.

Овај курс ће вас припремити за СРА централизоване СКЕ2 процене.

Зашто одабрати СКЕ2 припремни курс?

 • Прилагодљиво и персонализовано путовање ученика, користећи наш динамички модел учења: припремите, ангажујте, консолидујте (ПЕЦ), покривајући све вештине које је проценио СРА у СКЕ2.
 • Самопоуздање за процене, уз доста праксе у тачном типу усмених и писмених процена вештина са којима ћете се суочити. Наша интелигентна апликација за ревизију, УЛавСКЕ, помоћи ће вам да консолидујете и ревидирате контексте праксе у којима су засноване СКЕ2 процене, тако да ћете се осећати потпуно спремни и тачно знати шта можете да очекујете.
 • Искористите наше велико искуство у помагању студентима да развију вештине које ће бити процењене у СКЕ2.
 • Детаљна упутства и подршка наших искусних тутора, који су сви практичари. Ваш ментор ће пратити ваш напредак и давати вам седмичне појединачне повратне информације, тако да ћете знати на шта да се фокусирате.
 • Потпуно нови ресурси, развијени посебно за СКЕ2 од стране наших стручних тутора. Бићете обезбеђени сви материјали за курс, укључујући питања за вежбање, нашу интелигентну апликацију за ревизију за ревизију области праксе у којима се постављају СКЕ2 процене и прилагођене онлајн приручнике за учење посебно написане за СКЕ2.
 • Искуство рада у пракси. Научићете у контексту наше виртуелне адвокатске фирме, УЛав ЛЛП. УЛав ЛЛП реплицира радно окружење адвокатске фирме и студенти обављају задатке из стварног света на симулираним случајевима, пословима и трансакцијама као да су у канцеларији.
 • Подршка вашој каријери. Имаћете приступ награђиваној УЛав-овој служби за запошљавање, за информације, савете, практично искуство и везе са професијом које ће вам помоћи да успете у каријери. Доступан у свим нашим кампусима, Тим за запошљавање ће вам помоћи да остварите своје циљеве у каријери и радном искуству.
 • Такође радимо са преко 90 од 100 најбољих адвокатских канцеларија.

Уводна понуда

Када резервишете овај курс, добићете наш СКЕ2 курс припреме за испит бесплатно. Овај кратки, интензивни курс ревизије пружа радионице технике оцењивања, активности ревизије и лажне тестове како бисте били сигурни и потпуно спремни за СКЕ2 процене.

Захтеви за курс

Није потребно. Међутим, Регулаторна управа за адвокате (СРА) захтева диплому (или еквивалентну) да би се квалификовала као адвокат.

Структура курса

Модули

Развићете шест СКЕ2 практичних правних вештина интервјуисања, заступања, анализе предмета и ствари, правног истраживања, правног писања и израде нацрта како бисте седели у СКЕ2 и били спремни за праксу.

 • Интервјуисање. Планирање и вођење интервјуа са клијентом, израда белешке о присуству која бележи интервју са клијентом и почетну правну анализу.
 • Заговарање/уверљива усмена комуникација. Планирање и спровођење заступања пред судијом.
 • Анализа случаја и ствари. Израда писаног извештаја партнеру који даје правну анализу случаја и пружа савете усмерене на клијента.
 • Практична правна истраживања. Спровођење правног истраживања из различитих извора и израда писаног извештаја.
 • Правно писање. Састављање писма или е-поште као адвоката који поступа у предмету, који јасно и исправно примењује закон и одговара примаоцу.
 • Правна израда. Израда дела нацрта коришћењем преседана или измена документа.

Функционално правно знање (ФЛК) је значајан део СКЕ2 испита и овај курс је дизајниран за оне који су већ учили ФЛК тако што су завршили СКЕ1 обуку, као што је наш припремни курс за СКЕ1 или као резултат учења на ЛПЦ, и не предавати на овом курсу.

Постоји шест јединица недељно током курса (две јединице недељно у ванредним курсевима). Свака јединица прати наш јединствени динамички модел учења: припремите, ангажујте, консолидујте (ПЕЦ).

Припремити. Провешћете отприлике шест сати по јединици припремајући се користећи универзитетско виртуелно окружење за учење (ВЛЕ) где ће сви ресурси бити доступни. Фаза припреме укључује богату мешавину активности учења укључујући ручно читање, демонстрације, мултимедију, припремне задатке и квизове за тестирање знања.

Ангажовати. Фаза Енгаге укључује шест, 90-минутних радионица лицем у лице које се одржавају у учионици и уз помоћ тутора, где ће од вас бити затражено да вежбате и примените вештине које сте почели да стичете у фази припреме. Имаћете девет контакт сати недељно са туторима (три часа недељно на курсу са скраћеним радним временом).

Консолидовати. Завршићете фазу консолидације користећи наш ВЛЕ. Ова фаза ће укључивати кратке активности учења консолидације које се фокусирају на увежбавање вештина СКЕ2 и контекст редовне праксе и тестове ревизије основног закона користећи нашу интелигентну апликацију за ревизију да освежимо знање потребно за СКЕ2 процене.

Курс ће вам такође помоћи да се припремите за квалификационо радно искуство (КВЕ) као адвокат приправник, помажући вам да развијете практичне правне вештине потребне за праксу.

Током курса, постоје редовне вежбе процене са повратним информацијама које ће вам помоћи да се припремите за захтеве стварних процена.

Процена

Не постоје формални УЛав испити. Постоје редовне процене из праксе са повратним информацијама које ће вам помоћи да се припремите за захтеве стварних процена.

Овај курс не води до академске награде. Међутим, студенти који успешно положе СКЕ2 процене ће сакупити 30 кредита, који се могу применити на награду у складу са Политиком о признавању екстерног оцењивања Универзитета.

Полагаћете своје СКЕ процене у Пеарсон ВУЕ тест центрима у Великој Британији и на међународном нивоу. За детаље о томе како да резервишете, платите и примите резултате за ваше СКЕ процене, као и да затражите било каква разумна прилагођавања, посетите веб локацију СРА.

СКЕ2 укључује приближно 14 сати процене вештина током пет полудневних дана. Постоји 16 писмених и усмених задатака који покривају шест правних вештина:

 • Интервју са клијентом укључујући повезану белешку о присуству/правну анализу
 • Адвокатура
 • Анализа случаја и ствари, укључујући планирање преговора
 • Правна истраживања
 • Правно писање
 • Израда закона

Процене су постављене у областима праксе:

 • Криминална пракса (укључујући саветовање клијената у полицијској станици)
 • Упркос резолуцији
 • Имовинска пракса
 • Тестаменти и завештање, оставинска управа и пракса
 • Пословне организације, правила и процедуре (укључујући прање новца и финансијске услуге)

O školi

Pitanja