Keystone logo
University of London дипломирани правник (ЛЛБ)
University of London

дипломирани правник (ЛЛБ)

London, Уједињено Краљевство

3 Years

Engleski

Redovne studije, Fleksibilno vreme

GBP 5.719 *

Učenje na daljinu

* индикативни годишњи трошак: Стандард Ентри ЛЛБ £4887; Дипломски упис ЛЛБ £3741. Такса за пријаву (неповратна): £97. Накнаде су предмет годишње ревизије

Uvod

Наш ЛЛБ светске класе има међународни статус. Био је то први корак у каријерама хиљада адвоката широм света.

Развити критичку свест о правној традицији обичајног права и применити вештине решавања проблема у низу правних и неправних окружења.

Како учите

Подршка локалној настави

Наши програми су дизајнирани да се изучавају самостално, али ако желите да похађате наставу, можете се уписати у један од наших одобрених локалних центара за наставу широм света и искористити подршку локалног учења и погодности окружења у стилу кампуса.

Да бисте добили подршку у настави, морате се пријавити директно у одобрени центар за наставу. Центри могу одредити раније рокове од рокова програма који су горе наведени.

Студијски материјали

Послаћемо вам материјале за учење које су израдили академици из конзорцијума Лавс. Ови укључују:

 • Водичи за модуле, ваша кључна полазна тачка у вашим студијама, дајући преглед предмета и указујући на границе и области студија.
 • За све модуле где су дозвољени на испиту обезбеђени су статути.

Подршка на мрежи

Када се региструјете, даћемо вам приступ вашем Студентском порталу. Тада можете да приступите свом University of London налогу е-поште и другим кључним ресурсима:

 • Виртуелно окружење за учење закона (ВЛЕ) омогућава приступ програмским материјалима, ресурсима и аудио и видео предавањима.
 • Онлине индукција прати сваки рок за регистрацију модула. Покривени су ВЛЕ, подршка за учење и вештине, онлајн библиотека, плус сесије за сваки модул 4. нивоа. На свакој сесији можете постављати директна питања тиму УГ Лавс и академицима ради појашњења или информација.
 • Форуми за дискусије за сваки модул, где можете да делите перспективе са колегама студентима из целог света, и директорски форум за академска питања.
 • Онлине библиотека пружа приступ преко 100 милиона академских електронских јединица које се састоје од е-књига, е-часописа, зборника конференција итд. Поред тога, студенти могу да затраже предмете који се не држе у библиотеци преко услуге међубиблиотечке позајмице код Британске библиотеке. Приступите више од 10 правних база података, укључујући Лекис/Некис, Вестлав и друге вредне материјале.
 • Библиотека куће Сената пружа бесплатан приступ референцама за све регистроване студенте на даљину и флексибилно учење.
 • Лецтуре Плус: за неке модуле можете погледати снимљено предавање и након тога учествовати у наменском дискусионом форуму.
 • Формативно оцењивање: за неке модуле имате прилику да добијете повратне информације о томе како радите према критеријумима које примењују испитивачи.
 • Водичи за мултимедијалне модуле: за сваки модул ови водичи користе мултимедијалне ресурсе да раздвоје теме у сваком поглављу водича за модул.

Подршка за учење лицем у лице

 • Догађај за подршку студија у Лондону – примите директне академске смернице од тутора који је одобрио University of London у неколико модула. Обично се у новембру фокусира на основни садржај прве половине водича за сваки модул. Укључен је преглед кључних тема модула, активности учења и начина планирања студија током академске године.
 • Догађај Лондон Ревисион одржава се сваке године у марту. Фокус је на ревизији за испите, преглед основних тема у оквиру модула плус упутства о томе шта испитивачи очекују у одговорима на испите.

Процена

Сви модули (осим дисертације) се у потпуности оцјењују писменим испитом. Они се одржавају у мају/јуну и октобру у локалним испитним центрима широм света. На октобарској сесији можете похађати највише два модула.

Наше испите постављају и оцењују академици именовани за испитиваче. Они одражавају исте стандарде као они који студирају у кампусу на правним факултетима University of London .

Mogućnosti za karijeru

Nastavni plan i program

Prijem

O školi

Pitanja