Keystone logo
University of Salford

University of Salford

University of Salford

Uvod

Kursevi relevantni za industriju pružaju studentima stvarne veštine koje su im potrebne da bi uspeli na današnjem konkurentnom tržištu rada.University of Salford Formiranjem snažnih partnerstava sa preduzećima i organizacijama iz svih sektora,University of Salford radi sa njima na razvoju kurseva koji su ažurni i relevantni za današnje izazove.

Studenti mogu birati između različitih predmeta, uključujući poslovno upravljanje, pravo, nauku, inženjerstvo, izgrađeno okruženje, računarstvo, negu, fizioterapiju, medije, umetnost, kreativnu tehnologiju i još mnogo toga.

Nastava se dopunjuje radnim plasmanima, stažiranjem, živim projektima ili terenskim izletima kako bi učenici mogli da svoje učenje sprovedu u praksu.

Univerzitet sa sedištem u kampusu, Salford se može pohvaliti uzbudljivom lokacijom, samo nekoliko minuta od centra grada Mančester, koji je poznat po živoj kulturnoj umetničkoj sceni, međunarodnoj hrani i sportovima svetske klase.

Kampusi pružaju studentima izvanredno iskustvo učenja i šansu da koriste industrijske standardne objekte kako bi odražavali radno mesto. Glavni kampus ima prelepi park Peel gde se studenti mogu opustiti između predavanja ili šetati pored reke.

University of SalfordTakođe ima visokotehnološki kampus u MediaCiti pored BBC i ITV i među preko 200 digitalnih i medijskih kompanija.

Atraktivne stipendije nude se za podršku međunarodnim studentima uz plaćanje naknada, kao i opcije plaćanja naknada preko 5 ili 7 mesečnih rata.

University of SalfordTrenutno ima preko 4.000 međunarodnih studenata koji čine deo ukupnog studentskog tela od 23.000. Zajednica je veoma prijateljska i multikulturalna, i svi su dobrodošli bez obzira na njihovu pozadinu, religiju ili verovanja.

University of SalfordTakođe nudi specijalističku podršku u karijeri međunarodnim studentima kojima se može pristupiti besplatno i tokom celog života. Podrška uključuje kako pronaći posao, intervju i CV tehnike, smernice o etiketi na radnom mestu u Velikoj Britaniji i savete o vizama.

Lokacije

  • Manchester

    The Screscent Salford, M5 4WT, Manchester

Pitanja