Keystone logo
University of Salford ЛЛМ Глобално пословно право и регулатива
University of Salford

ЛЛМ Глобално пословно право и регулатива

Manchester, Уједињено Краљевство

1 Years

Engleski

Redovne studije

Request application deadline

Sep 2024

GBP 16.560 / per year *

Na kampusu

* редовни међународни студенти; Домаћи студенти 8.550 фунти годишње

Uvod

Наш магистар права (ЛЛ.М) из глобалног пословног права и регулативе је дизајниран како за дипломце права тако и за неправнике како би побољшао ваше академско правно знање о пословним организацијама и пословној пракси. Програм вас урања у детаљне аспекте глобалног пословног права и регулативе, покривајући савремене теме укључујући вештачку интелигенцију и финансијски криминал, као и развијање широких вештина у правним истраживањима и важних преносивих вештина које ће вас припремити за запошљавање.

Овај програм је осмишљен да стави правну пословну праксу у контекст глобалног тржишта, дајући онима који теже или већ раде у индустрији знање и вештине да унапреде своју каријеру у међународним корпорацијама, правну праксу и многе друге области као што су регулатива и сагласност.

У свим нашим курсевима је нагласак на разумевању, реаговању и обликовању динамичне и променљиве природе пословања, укључујући разматрање будућности организација у глобалном пословном окружењу, одговорно усвајање АИ и других технологија у настајању и одрживост животне средине. .

Хоћеш:

  • Развијте напредно знање о глобалном пословном праву и правним концептима
  • Изградите портфолио вредних правних вештина које су послодавцима потребне, укључујући истраживачке и практичне вештине
  • Побољшајте своју способност да критички процените глобална пословна питања и примените правне принципе за креирање потенцијалних решења
  • Проширите своју перспективу и радите са људима из целог света

Idealni studenti

Nastavni plan i program

Mogućnosti za karijeru

Prijem

O školi

Pitanja