Keystone logo
University of Sussex ЛЛМ у праву
University of Sussex

ЛЛМ у праву

Brighton, Уједињено Краљевство

1 Years

Engleski

Redovne studije, Fleksibilno vreme

01 Sep 2024

Sep 2024

GBP 10.500 / per year *

Na kampusu

* 10.500 фунти годишње за студенте са пуним радним временом, Каналска острва и Острво Ман | 21.500 фунти годишње за редовне међународне студенте

Uvod

На овом ЛЛМ-у ћете продубити своје знање о правним принципима и стећи преглед друштвеног, политичког, економског и културног контекста у којем послујете.

Учићете од водећих научника са експертизом у широком спектру области. Ово вам омогућава да истражите различите приступе закону. Многи од наших запослених не само да истражују већ и раде са владама, међународним организацијама и креаторима политике. Садржај курса одражава њихов најновији увид и истраживање.

Имаћете прилику да прилагодите степен својим интересовањима тако што ћете:

  • истражујући широк спектар правних области
  • узимајући основне модуле са једног од наших других ЛЛМ курсева на кампусу
  • бирајући опције из свих наших ЛЛМ курсева на кампусу
  • бирајући различите Pathways .

Током студија, имаћете прилику да се повежете са професионалцима, практичарима и активистима из целог света. Глобална перспектива коју ћете стећи ће вам помоћи да формулишете критичне одговоре на правна питања. Ове мреже ће такође бити драгоцене након што дипломирате.

Разумемо да је одлука где и шта студирати веома важна одлука. Учинићемо све разумне напоре да вам обезбедимо курсеве, услуге и објекте описане у овом проспекту. Међутим, ако будемо морали да извршимо материјалне промене, на пример због владиних или регулаторних захтева, или због неочекиваних промена особља, обавестићемо вас што је пре могуће.

Mogućnosti za karijeru

Nastavni plan i program

Prijem

Program Školarina

Stipendije i finansiranje

O školi

Chat with students

Pitanja