Keystone logo
University of Wroclaw - Faculty of Law, Administration and Economics Magistar međunarodnog i evropskog prava
University of Wroclaw - Faculty of Law, Administration and Economics

Magistar međunarodnog i evropskog prava

Wrocław, Пољска

2 Years

Engleski

Redovne studije

Request application deadline

Request earliest startdate

EUR 2.300 / per year *

Na kampusu

* Kandidati za EU: 2,300€ godišnje; Kandidati koji nisu iz EU: 3,750€ za prvu godinu i 3,600€ za drugu godinu

Uvod

Da biste saznali više o LLM (program u potpunosti učio na engleskom jeziku) posetite naš sajt.

Takođe možete preuzeti našu besplatnu mobilnu aplikaciju! To daje potencijalnim međunarodnim studentima sve relevantne informacije o našim pet atraktivnih studijskih programa (detaljan opis kurseva, osoblje itd), poznati Univerzitet u Vroclav, živopisan grad Vroclav i uzbudljiv studentski život. Ako koristite iOS, kliknite ovde. U slučaju korišćenja Android-a, izaberite ovu vezu.

Pravni fakultet, uprava, i ekonomija na Univerzitetu u Vroclavu, sa svojim korenima na početku 16. veka i Alma Mater od 9 dobitnika Nobelove nagrade, ima čast da vas pozdravim u LLM međunarodnom i evropskom pravu, dve godine Master program sa specijalizacijama:

  • Međunarodno poslovno pravo
  • Savremeni zakon o ljudskim pravima.

Po završetku drugog ciklusa programa Međunarodno& evropsko pravo, diplomirani student će posedovati veštine i opšta znanja iz oblasti dogmatskih disciplina međunarodnog i evropskog prava. U zavisnosti od odabrane specijalizacije, diplomirani će dobiti specijalistička znanja i veštine relevantne za profil aktivnosti koje preduzimaju subjekti koji posluju u oblasti međunarodne komercijalne trgovine ili se bave različitim aspektima zaštite ljudskih prava u međunarodnom domenu. Diplomci međunarodnog& evropskog prava LLM spremni su da se zaposle u svim domaćim i međunarodnim organizacijama (javnim i nejavnim) koje zahtevaju osnovna znanja iz pravnih nauka.

Diplomci poseduju međuljudske veštine i sposobnost da komuniciraju sa procesima odlučivanja, kao i da obavljaju ulogu pregovarača, posrednika i arbitra u procesima rešavanja sukoba zasnovanim na domaćem i međunarodnom pravu. Diplomci takođe stiču veštine vitalne za početak komercijalne aktivnosti u međunarodnom aspektu. Efikasno funkcionisanje u visoko konkurentnom okruženju savremenih komercijalnih odnosa zahteva poznavanje elemenata prava intelektualne svojine, ekonomije i specifičnih oblasti pravne nauke specifične za profil određenog preduzeća.

Prijem

Nastavni plan i program

O školi

Pitanja