Keystone logo
Vermont Law and Graduate School

Vermont Law and Graduate School

Vermont Law and Graduate School

Uvod

U Vermont Law and Graduate School- učenje je usmereno ka svrsi i akciji.

VLGS akademski programi kombinuju čvrste temelje u pravu i politici sa fokusom na jednu ili nekoliko oblasti specijalizacije. Praktično iskustvo u stvarnom svetu stečeno kroz rad u pravnim klinikama i eksternima omogućava studentima da usavrše svoju stručnost i usklope svoje talente sa svojim strastima.

Učenje se dešava svuda: u kampusu – u učionicama, konferencijskim salama, biblioteci i na večernjim seminarima – i van kampusa u – sudnicama, kancelarijama klijenata, gradskim sastancima, sesijama posredovanja, svedočenjima i zakonodavnim salama za saslušanje. To je okruženje za učenje koje vode učenici koji više nameravaju da se saradnje nego na takmičenju.

Vermont Law and Graduate SchoolAkademski programi su osmišljeni tako da transformišu pravnu ekspertizu i veštine u alate za posledice. Članovi fakulteta, poznati pravni naučnici i praktičari isporučuju opsežan katalog kurseva koji sadrži najviše kurseva ekološkog prava bilo kog pravnog fakulteta u Sjedinjenim Državama. Najbolje rangirani Pravni centar za zaštitu životne sredine priprema studente za liderstvo kroz praksu u specijalizovanim institutima i klinikama. Međunarodni programi omogućavaju studentima da prošire svoje razumevanje globalne politike i zakona i testiraju vode pravne prakse izvan Američke biblioteke Žulijen i Virdžinije Kornel, jednog od najboljih ekoloških pravnih resursa u zemlji, podržavaju studente i fakultete dok uče i praktikuju.

Zajednice

Vermont Law and Graduate School je drugačija vrsta pravnog fakulteta, a jedan važan razlog počiva na našoj zajednici. Učenici pecaju na Beloj Reci između časova tokom leta. Oni prislanjaju večere, kuvaju sopstveno pivo, i iz prve ruke čuju od guvernera Vermonta o važnosti ustuknjanja promena u krivično-pravnom sistemu.

Kao i sam Vermont, zajednica u Vermont Law and Graduate School je mala i duboko angažovana. To je strastvena grupa fakulteta, studenata i osoblja koji brinu i o svojim komšijama i o promeni sveta. Zajednica uključuje naše studente, koji dele zajedničku vezu i ljubav prema ovom malom gradu u Vermontu, iako su možda rasuti po celoj naciji i inostranstvu. Paže jedni na druge, pomažu sadašnjim studentima da nađu posao i staž, i zadržavaju posvećenost promeni sveta i njihovih krajeva.

Potrebno je mnogo delova da bi naša zajednica radila. Naš kampus je duboko posvećen zdravoj, održivoj ekološkoj praksi. Ovde ćete naći kompozitne toalete i punjač za električna vozila na solarni pogon koji je dostupan za upotrebu.

Naše vrednosti i posvećenost jednakosti za sve takođe igraju ulogu. Na Dan sastanka u gradu, škola se zatvara kako bi se studentima, fakultetima i osoblju omogućilo da učestvuju u ovoj važnoj demokratskoj tradiciji Nove Engleske.

Konačno, samo mesto – i ljubav prema i angažovanje sa spoljašnjo – podstiče komunalno iskustvo. Treba nam trenutak da se povežemo jedni sa drugima i okolinom. Bilo da se radi o pešačenju po obližnjoj Kent's Ledži, ili posetiti brzinu da pozajmi kros-kantri skije, cipele za sneg i kanue. Kada je vreme najgore, novi najmoderni fitnes centar nudi opremu i grupne časove fitnesa, uključujući jogu, vođenu meditaciju i vrtenje.

Uslovi upisa - opcija 2

Zahtevi za vizu

Lokacije

  • 164 Chelsea St. PO Box 96 South Royalton, 05068, Royalton

Pitanja