Keystone logo
Victoria University of Wellington Магистар закона - ЛЛМ
Victoria University of Wellington

Магистар закона - ЛЛМ

Wellington, Нови Зеланд

1 Years

Engleski

Redovne studije, Fleksibilno vreme

01 Dec 2024

Feb 2025

NZD 37.400 / per course *

Na kampusu

* за цео програм

Uvod

Сви наши курсеви тренутно се нуде онлине за међународне студенте због затварања граница због пандемије ЦОВИД-19 на Новом Зеланду.

Подигните своју страст према закону на нови ниво уз помоћ напредних студија и истраживања. Будите у средишту расправе, анализе и дијалога о закону и питањима правне политике на Новом Зеланду.

Пуно радно време или пола радног времена, ваша студија ће бити релевантна, доступна и интелектуално корисна - истражите област права која вас занима или кроји ток студија који одговара вашим циљевима каријере.

Флексибилна студија

Дизајниран да буде флексибилан, Магистар закона нуди курсеве који се предају у различитим форматима. Неки курсеви се сусрећу недељно, други се подучавају у компактнији формат.

Блоковски курсеви се предају концентрисано током периода од једне до две недеље, а интензивни курсеви се деле на комаде од осам до дванаест сати. Често се подучавају две до три узастопне вечери или у петак поподне и суботе, са паузом од две до три недеље између сесија.

Истраживање и надзор

Без обзира на то како ћете изабрати да бисте студирали за свог мајстора закона, биће потребан елемент истраживања. Искористите узбудљиве истраживачке могућности у водећем центру правног истраживања у Новом Зеланду.

А ако планирате да радите магистарску тезу или доктору докторских студија, имате прилику да будете надгледани у широком спектру предметних области од стране најбољих правних научника из Новог Зеланда.

Prijem

Stipendije i finansiranje

Nastavni plan i program

O školi

Pitanja