Keystone logo
University of Westminster Pravo LLB Honors
University of Westminster

Pravo LLB Honors

London, Уједињено Краљевство

3 Years

Engleski

Redovne studije, Fleksibilno vreme

Request application deadline

Request earliest startdate

GBP 15.400 / per year *

Na kampusu

* међународно - УК/ЕУ: 9 250 £ (по академској години)

Uvod

Резиме курса

Право је занимљива и изазовна дисциплина која утиче на сваки ниво, од свакодневног живота људи до владиних операција на међународној сцени. Међународна димензија правних студија постајала је све важнија у широком спектру правних области, јер је утицај европских и међународних организација постао толико значајан.

ЛЛБ Хонорс курс нуди вам узбудљиво и динамично образовно искуство, а такође вам пружа и основне предмете које захтевају професионална правна тела. Правна професија захтева од дипломаца да поседују и интелектуалне и практичне вештине, а курс се изричито бави овим захтевима структурираним програмом развоја вештина. Такође ће вас оспособити за преносиве и когнитивне вештине потребне за доживотни лични и професионални развој.

Наш ЛЛБ курс пружа вам одличан избор. Уз основне модуле, које захтевају професионална правна тела, у могућности сте да проучавате и широк спектар посебних модула који одговарају вашим областима интересовања.

Стећи ћете темељно знање и разумевање основних доктрина и принципа који подупиру енглески правни систем и шире.

Имаћете прилику да проучите широк спектар опција које покривају широка и разноврсна правна подручја која су уско повезана са интересовањима особља за истраживање. Ове опције се могу повезати заједно у један од шест кохерентних токова: трговачко право, кривично право и правда, право забаве, људска права, право и теорија и право социјалне заштите.

Такође можете додати међународну димензију својим студијама кроз још годину дана студија права у иностранству у једној од партнерских институција Школе у Европи и иностранству. Нека од студија у иностранству изводе се у оквиру Ерасмус схеме коју је успоставила Европска комисија.

Методе поучавања укључују предавања, семинарске дискусије, презентације часова, позване гостујуће предаваче и практичне групне вежбе.

Методе оцењивања обухватају отворене и затворене испите, тестове на часу, усмене презентације и писмене курсеве.

Професионално признање

Овај курс је квалификовани правник, а дипломирани студенти који желе да постану адвокати или адвокати добивају изузеће од стране стручних тела.

109555_буттон_реад-море-абоут-тхис-програм-он-тхе-сцхоолс-вебсите.пнг

Mogućnosti za karijeru

Prijem

Nastavni plan i program

Program Školarina

Stipendije i finansiranje

O školi

Pitanja