Израел

Promenite valutu

Osnovni mesečni troškovi života

 • Iznajmljivanje u zajedničkom stanu

  644
 • Udeo komunalnih usluga

  79
 • Internet pretplata

  29
 • Lokalni prevoz

  64

Uzorak životnog stila

 • Fast food combo

  16
 • Bioskopska karta

  13
 • Pinta lokalnog piva

  9

O Израел

Смештен у западној Азији, заједно Средоземно море 'с југоисточном обале, Израел граничи са неколико земаља и држава, укључујући Либана, Јордана, Египта и Сирије. Политички и етнички, Израел се односи на себе као демократску и јеврејске државе. Израел 'с најмногољуднија град је Јерусалим и Тел Авив је земља ' финансијски центар а. Израел 'влада је представник демократија контролише парламентарном систему и премијера. Међу Израел 'с достигнућа су њен очекивани хигх лифе, велика економија и изузетне животног стандарда, сматра најбољи на Блиском истоку битне чињенице о Израелу -. Израел ' с економије сматра најтрајнији економија међу другим развијеним земљама и има Такође је освојио прво место у инвестицијама и развоју истраживачког центра. - Свеобухватна раст индустријске и пољопривредне секторе Израел 'с дозволили ова земља постане углавном самодовољне у погледу производње хране.- Израел води свет у развоју соларне енергије, а такође је лидер у геотермалне енергије и очувању воде. - Зато што Израел рутински има проблема са водоснабдевањем. они имају високо развијену технологију воде индустрију која их чини један од светски С правног система налик западњачке правних система у неким аспектима 'водећих стручњака у техникама а за очување воде и рециклажу воде Израел .', Израел 'с правног система је пре свега хибрид историјских и верских начела правне развоју под британском и турском влашћу. У "" Кнесет статути и "Основни закони Израела " подржавају основу за Израел 'с законима који су даље крепљене праксом и политичком преседан. Недавно, израелски судови су показали карактеристике канадске и америчке закону, а не Цонтинентал законом.Израел 'с суд Структура и правног система Врховни суд, окружни судови и судије ' судове садрже Израел 'с општи судски систем, са Врховни суд постојеће као највиши суд у земљи. Израел такође има "" посебне судове који се баве верске, рада и питања војног правосуђа. Ови судови су регулисани жалбене трибунале да може да прими ограничен разматрање од стране Врховног суда у одређеним сложеним предметима. Израел има пет правосудних округа: Назарет, Тел-Авив, Беер-Схева, Јерусалима и Хаифа, са окружни судови и судије владају над својим окрузима. Било акције изван ових правосудних округа преносе се у Окружном суду у Јерусалиму.

Studija u Израел

Адвокатури у Израелу Да легално баве адвокатуром у Израелу, морате бити званични члан Адвокатске коморе. Услови за пријем у Адвокатске коморе обухватају: - Мора да становник Израела који је најмање 23 година - Дипломирала на Правном факултету признаје Израел 'с Одељења за образовање - Дипломирала института закон који је признат министар правде - дипломирао из признатог правног установе ван Израела - завршио једну годину стажирање - Положени испити које добијете од Адвокатске коморе судија у Израелу такође мора бити израелски држављани и имају квалификације потребне да се укључе у Комори Адвокатска. Адвокати који желе да буду разматрани за прекршаје или судији Окружног суда позицијама требало да практикују најмање седам година у некој области права. Зарада Закон дипломирана Израел Израел има неколико правне факултете.Студенти који улазе ове правне факултете мора имати доказ о одличним оценама и такав студент, или унапред диплому правног факултета, од акредитоване високошколске установе образовања. Поред тога, ученици морају узети психометријска пријемни испит и добити 600 скор на испиту пре него што је прихватио у програму закона. Степени остварени од потенцијалних адвоката укључују ЛЛБ (Бацхелор оф Лав), тхе ЛЛМ (Мастер оф Лав) и докторат из Закона. Време које је потребно да се добије диплому у закону у Израелу се може упоредити са САД и европским стандардима -. Између пет и шест година Школарина Трошкови зависности од врсте закона студирао међународне студенте, као што су патент законом или другим струци, школарине може бити знатно већи од традиционалних правних курсева. Још једном, настава може да варира од једног правног факултета на други.

Visa Requirements

A/2 visa - This visa is granted to those who wish to come to Israel to study at an accredited institution.

Koju vrstu vize vam treba?

Ime vize

Student Visa (A/2 visa)

Cena i valuta

USD 50

The application fee for a student visa to Israel depends on your country of residence and is subject to change at any time. The fee can be around 40-50 USD.

Ko može da podnese zahtev za vizu?

It is mandatory that all international students participating in programs of one semester or longer secure a Student Visa (A-2) before arriving in Israel.

The student visa is granted to those who want to study in the elementary and high schools, academic institutions and yeshivot and youth institutions of the Jewish Agency.

Gde možete napraviti aplikaciju?

Israeli Consulate or Embassy of Israel

You must appear in person at your local Israeli Consulate or Embassy of Israel prior to your arrival to obtain a student visa.

Sajt:

Kako napraviti aplikaciju?

The applicant for an Israeli student visa typically needs to provide the following:

 • Completed and signed application for a visa to enter Israel. You can download the application form here: http://www.mfa.gov.il/MFA_Graphics/MFA%20Gallery/Consular%20forms/EntryVisa.pdf
 • Passport (must be valid beyond one year from the date of the intended visit).
 • Two passport pictures.
 • Original letter of acceptance for study at a recognized educational institution in Israel.
 • Statement from the bank showing that you have the funds to support the stay in Israel while you are a student (Bank statement from the past three months).
 • Roundtrip airline tickets OR payment of next school year in the states (in the case of an exchange student).
 • Bank statement of the last 3 months.
 • You may need to provide your original birth certificate

Kada treba da se prijavite?

Apply for a student visa soon after you receive the official letter of acceptance from your hosting Israel educational institute.

The visa is valid for up to one year (and allows many entries to the country) and can be extended in the Population Authority office for an additional period.

Vreme obrade

Mogućnosti za rad

A/2 Visa holders are not allowed to work in Israel.

Under certain conditions, A/2 visa holders who are eligible to make aliya under the Law of Return may work part-time.

Sati nedeljno

0

Zašto vam je potrebna ova vrsta vize?

Your visa application may be rejected if you are not able to show proof of the required funds, or if you provide incorrect or incomplete documents.