Keystone logo

40 Kurs Programi u Studije prava Opšte pravne studije Studije prava 2024

Filteri

Filteri

  • Kurs
  • Studije prava
  • Opšte pravne studije
  • Studije prava
Polja studija
  • Studije prava (40)
  • Nazad na glavnu kategoriju
Lokacije
Pronađite više lokacija
Tip stepena
Trajanje
Studija tempo
Jezik
Jezik
Format studije

Kurs Programi u Studije prava Opšte pravne studije Studije prava

Дипломци средњих школа који по први пут уписују на колеџ морају схватити како курсеви раде. Већина програма укључује курсеве, од којих су неке додијељене и друге које студент може одабрати. Обично је потребно неколико мјесеци да заврши колеџ.

Који је курс у правним студијама? Закон је огромно поље које обухвата много различитих специјалних потпоља. То укључује судске спорове, међународно право, привредно право, закон о јавном интересу, закон о заштити људских права, закон о људским правима и још много тога. Курс правних студија ће вероватно бити уводни курс намењен покривању основа поља. Вероватно ће бити неопходни додатни курсеви за даље усавршавање у једној од специфичних категорија закона.

Једна од највећих предности у вашој каријери коју ћете уживати у проучавању закона је скуп вештина које развијате. Оне могу варирати од истраживања закона и претходних судских предмета и рјешавања спорова према општем критичком размишљању или комуникацијским способностима. Вештине везане за област права могу вам помоћи да успешно упишете своју каријеру.

Пошто се трошкови уписа у курс варирају, добра је идеја да темељно истражите жељене или потребне курсеве прије уписа. Аспекти који утичу на ваше накнаде могу укључити вашу школу, изабрани програм, земљу и дужину студија.

Постоји много различитих каријера које се могу добити студирањем закона. Најчешћа и непосредна примена вашег образовања у праву је да постанете адвокат. Међутим, постоји много различитих врста адвоката који свако специјализује у другом пољу. Вероватно ћете морати изабрати специјализацију. Положај на улазном нивоу који ће на крају постати адвокат су паралелни и правни секретар. Такође је могуће користити право образовања да постане политичар или судија.

Да бисте започели, потражите свој програм испод и директно контактирајте пријемни уред школе по вашем избору попуњавањем образца олова.