Keystone logo
Kontaktirajte škole direktno - Uporedite 3 Diplomirani pravnici  (LLB) Programi u Evropsko pravo 2023

3 LLB Programi u Evropsko pravo 2023

Pregled

Студенти зарађују ан ЛЛБ у европском закону ће бити вешт у разумевању правне системе земаља Европске уније, као и земаља које нису чланице ЕУ (Исланд, Норвешка и Швајцарска, на пример). Програми обухватају европску диплому правног факултета ће такође нагласити аспекте међународног права, поморским законима и друштвених / економских система европских земаља.

Шта је Европска Закон?

Европски закон фундаментално фокусира на сету закона који регулишу земаља Европске уније. Иако без формалног устав тек треба да буде кодификована ЕУ, уговори су реализовани који прописују регулативе ЕУ значи да функционишу као кодификована законима. Ови споразуми такође описују смернице зову директиве и прописи када је неопходно стварање нових закона.

Шта дипл.правник европског права се састоји од?

Европски суд правде је одговоран за службене тумачења права Европске уније и одлучује да ли радње предузете од стране ЕУ су правни и важећа. Студенти зарађују ан ЛЛБ у европском закону ће морати да похађају курсеве који се баве студијама судске праксе који укључују одлуке Европског суда правде, као и важних предмета судских одлука од стране различитих земаља ЕУ.

Који су захтеви за ЛЛБ у европском закону?

Поред традиционалних класе садрже курсеве типичном дипл.правник програма, студенти који желе да зараде ЛЛБ у европском закону мораће да се курс језика на "" Б2 ниво (основан од стране Савета Европе, Заједничког европског референтног оквира за језике).Такође се препоручује да студенти стекну рудиментарни разумевање пољског језика на нивоу одређеном "А1 " од стране Савета Европе 'с језичких захтева.

Које каријеру са ЛЛБ у европском праву?

Појединци који поседују неку дипл.правник у европском закону су квалификовани да одмах добије запослење у земљи су зарадили своју диплому. Рад у другим европским земљама обично захтева адвокат донесе правосудни испит одређену државу или неки други тест који дозвољава њега / њу да легално баве адвокатуром у тој земљи. Пошто закон ЕУ је прилично уједначен, процес добијања дозволе за рад као адвокат у различитим европским земљама није дуготрајан или тешко.

Плате зарађене од стране носилаца једне ЛЛБ у европском праву су већи од традиционалних дипл.правник плата због потребе за адвоката да буде упознат са посебним законима специфичним за европске земље.

Pročitajte više

Filteri

  • LLB
  • Studije prava
  • Studije nacionalnog prava
  • Evropsko pravo
Polja studija
  • Studije prava (3)
  • Nazad na glavnu kategoriju
Lokacije
Pronađite više lokacija
Tip stepena
Trajanje
Studija tempo
Jezik
Jezik
Format studije