Keystone logo

8 LLB Programi u Krivično pravo 2024

Filteri

Filteri

  • LLB
  • Studije prava
  • Studije krivičnog prava
  • Krivično pravo
Polja studija
  • Studije prava (8)
  • Nazad na glavnu kategoriju
Lokacije
Pronađite više lokacija
Tip stepena
Trajanje
Studija tempo
Jezik
Jezik
Format studije

LLB Programi u Krivično pravo

ЛЛБ је диплома додељена појединцима који су одлучили да дубље разумију закон. Неки програми су шири од других, али свака је дизајнирана да унапреди образовање о праву особе.

Шта је ЛЛБ у кривичном закону? Програм кривичног права усредсређен је на унапређење знања ученика о правном систему, најбољим правним праксама и криминалном понашању. Циљ већине програма је да произведе особе које могу да процене правне чињенице и доносе образовне одлуке на основу њихових налаза. Курсеви се могу фокусирати на учење ученика како примијенити закон и криминологију у стварним ситуацијама. Студенти могу узети курсеве са насловима као што су Закон о земљама, Закон о торњем, правичности и поверења и уговорно право, и присуствовати модулима који покривају широк спектар правних тема који изазивају размишљање.

Студенти који следе овај степен имају тенденцију да поседују чврсто разумевање правних и криминолошких принципа. Поред тога, многи научници дипломирају са солидним интелектуалним способностима и способностима квантитативног размишљања. Свака од ових вештина може добро да служи дипломцима у низу области.

Колико ће особа платити за свој степен зависи од више фактора. То укључује локацију школе и начин образовања (онлине или у кампусу).

Дипломци овог програма могу пронаћи да имају многе узбудљиве могућности за каријеру. Особа може пронаћи успјех као кривични бранилац, јавни бранитељ, службеник за спровођење закона или уговорни правобранитељ. Он или она могу такође наставити каријеру у владином, јавном, приватном или корпоративном сектору.

Многе институције нуде ЛЛБ у кривичном праву, али када студент заврши на крају, све зависи од његове локације и распореда. Да бисте сазнали више о опцијама које чекају, потражите свој програм испод и директно контактирајте пријемни уред школе по вашем избору тако што ћете попунити образац олова.