Keystone logo

13 LLB Programi u Studije prava Studije međunarodnog prava Međunarodno pravo 2024

Filteri

Filteri

  • LLB
  • Studije prava
  • Studije međunarodnog prava
  • Međunarodno pravo
Polja studija
  • Studije prava (13)
  • Nazad na glavnu kategoriju
Lokacije
Pronađite više lokacija
Tip stepena
Trajanje
Studija tempo
Jezik
Jezik
Format studije

LLB Programi u Studije prava Studije međunarodnog prava Međunarodno pravo

Дипл.правник је диплому обично изводи три до четири године, да зараде и посебно се односи на "дипломирани правник ", или легум Баццалауреус. Тренутно се нуди у готово свим земљама регулисана заједничким законом, са изузетком Сједињених Америчких Држава, где је степен дипл.правник еквивалент доктор права степена у САД

Шта је међународно право?

Међународно право се односи обиман скуп правних преседана који су опште прихваћеним од стране народа и држава као обавезујуће и важеће. Ови закони су за циљ да послужи као основни основ за континуирану стабилност односа између међународних заједница. Основна разлика између интрацоунтри / државних правних система и међународног правног система је да међународно право примењује на земље у целини, уместо до сваког појединачног грађанина.

Међународног права забринутост јасно одвојена правна дисциплине које укључују међународног јавног права (ратно, законе на море и међународног хуманитарног права, на пример); међународном приватном праву (такође се назива "сукоба закона ") и наднационалног права. Адвокат специјализован у међународном праву могу представљати појединце који су ухапшени у иностранству, посао за мегацорпоратионс да се осигура да се не крше земљу специфичне међународним уговорима или трговинских закона и делују као посредници за велике снаге агенцијама као што су Уједињене нације, Светски суд или НАТО-а.

Шта дипл.правник у међународном праву се састоји од?

Поред предузимања обавезних курсева закона, студентима који желе да зараде међународну диплому правног факултета са потребом да се упишу у политичких наука курсева, глобална студија и узме један или више страних језика часове (ако желе да раде у одређеној земљи) поред курсева да обезбеди наставу у поморским законима. Закони који регулишу Море / Океан се потпуно разликује од закона који регулишу излаз на земље и многе владине агенције доживљавају мањак међународних правника са дубоким познавањем регионалних поморских закона.

Које каријеру са ЛЛБ у међународном праву?

Достизање тачку где ученик има право да полажу правосудни испит обухвата најмање пет до седам година ригорозне студије, од завршетка основних и мастер студијске програме за добијање ЛЛМ.Студенти раде као међународних правника може очекивати да зарадите више од $ 100.000 долара (72.000 евра) годишње, са широк спектар могућности за запошљавање увек на располагању.