Keystone logo

26 LLB Programi u Studije prava Studije međunarodnog prava 2024

Filteri

Filteri

  • LLB
  • Studije prava
  • Studije međunarodnog prava
Polja studija
  • Studije prava (26)
  • Nazad na glavnu kategoriju
Lokacije
Pronađite više lokacija
Tip stepena
Trajanje
Studija tempo
Jezik
Jezik
Format studije

LLB Programi u Studije prava Studije međunarodnog prava

Програм Бацхелор оф Лавс обично садржи низ минималних захтева за упис који поставља свака институција вишег учења. Улазници започињу програм који их припрема за занимање у некој области правног поља.

Шта је ЛЛБ у студијама међународног права? Овај конкретни програм студија обично траје три до пет година да би се завршио и обично је квалификовани правни степен, омогућавајући дипломци да вежбује закон или да напредује у следећу фазу његовог или њеног тренинга. Курсеви се обично фокусирају на то како међународне односе утичу на правне сукобе и спорове. Ранији рад у предметима може се усредсредити на основне принципе права, док студенти друге и треће године могу почети да истражују теме у већој мери. За дипломирање може бити потребна теза.

Студенти који заврше овај програм често повећавају своје организационе способности, побољшавају њихову продуктивност и ефикасност код куће и на послу. Они често проширују своје разумевање правног жаргона, као и развијају вештине критичког размишљања, који их могу припремити за напредну студију или напредовање на радном месту.

Трошкови овог степена програма варираће се по институцијама, али и држави земље. Потенцијални студенти треба да контактирају универзитет да би сазнали више о школарини, накнадама и укупним трошковима.

Студент који дипломира са ЛЛБ у студијама међународног права може да тражи посао са компанијама и институцијама које се баве међународним питањима. Уз додатну обуку и школовање, ученици могу често наићи на посао као судије, адвокате и правне консултанте и могу да раде за међународне пословне проблеме. Дипломци се понекад ангажују као саветници за политике организацијама у заједници, паралегалима, правним службеницима, истраживачима и адвокатима.

Постдипломски студиј међународних правних студија нуди у многим земљама разне установе вишег образовања. Потражите свој програм испод и директно контактирајте канцеларију за пријем школе по вашем избору попуњавањем образца олова.