Keystone logo

30 LLB Programi u Studije prava Studije Poslovnog prava 2024

Filteri

Filteri

  • LLB
  • Studije prava
  • Studije Poslovnog prava
Polja studija
  • Studije prava (30)
  • Nazad na glavnu kategoriju
Lokacije
Pronađite više lokacija
Tip stepena
Trajanje
Studija tempo
Jezik
Jezik
Format studije

LLB Programi u Studije prava Studije Poslovnog prava

ЛЛБ или дипломирани правник је програм додипломских студија који траје три до пет година да се заврши. Уобичајено је да студенту дају јако разумевање одређеног правног подручја у сврху даљег студирања или професионалног напредовања.

Шта је ЛЛБ у студијама пословног права? Циљ овог програма је подучавање студената о широком спектру правних питања везаних за пословно право. Тематске области се обично фокусирају на одређену земљу или на одређену област пословног права, или теме могу бити више генерализоване. Обично га подучавају професори са напредним академским знањем и / или искуством из стварног света. Често почиње са оснивачком годином, изградњом базе правних знања, а онда се рад на предметима може више усредсредити на одређену област права.

Ученици често развијају изврсне вештине управљања временом, омогућавајући им да на време заврше пројекте у свом личном и професионалном животу. Дипломанти такође обично напусте програм са добрим разумевањем општих правних принципа и широког пословања, вештинама које могу бити корисне на радном месту.

Трошкови програма зависе од финансирања и ресурса школе, доступности пакета финансијске помоћи и других фактора. Студенти би требали контактирати сваки универзитет за више детаља о ценама.

Студенти који заврше диплому из области студија о пословном праву могу наставити даље школовање да би стекао право на правном факултету или они могу ући на професионално радно место. Обично су на захтев и код адвокатских и корпоративних институција, као иу средњим школама, факултетима и универзитетима. Специфичне позиције често укључују правног службеника, паралелног, правног помоћника, пословног сарадника, пословног и правног консултанта и истраживача.

ЛЛБ у студијама о пословном праву је широко понуђен програм, доступан у многим земљама и универзитетима. Потражите свој програм испод и директно контактирајте канцеларију за пријем школе по вашем избору попуњавањем образца олова.