Keystone logo

68 LLB Programi u Studije prava Opšte pravne studije Studije prava 2024

Filteri

Filteri

  • LLB
  • Studije prava
  • Opšte pravne studije
  • Studije prava
Polja studija
  • Studije prava (68)
  • Nazad na glavnu kategoriju
Lokacije
Pronađite više lokacija
Tip stepena
Trajanje
Studija tempo
Jezik
Jezik
Format studije

LLB Programi u Studije prava Opšte pravne studije Studije prava

Бацхелор оф Лавс, или ЛЛБ, је дипломирани дипломац специјализиран за област права. Људи који добију овај степен стекну знање о различитим пододељима правне струке и често бирају низ разних каријерних путева.

Шта је ЛЛБ у правним студијама? Овај степен скупља студентове интелектуалне и практичне способности како би успешно функционисао у правној професији. Многи ученици започињу своју каријеру у оквиру ове степене. Неки програми нуде избор области специјализације на основу типова закона, а други пружају могућност студирања у иностранству да додају међународну компоненту материјалу. Студенти могу студирати предмете као што су кривично и уговорно право, корпоративно право, закон о тортама и правним вештинама и процесима.

Студенти који проучавају право могу добити кључне животне вештине, као што су напредне вештине комуникације, вештине истраживања и писања, и способност анализе и разума у ​​различитим ситуацијама. Ове вештине не само да воде до успешног професионалног живота, већ и побољшавају живот на личном нивоу.

Постоји пуно фактора који одређују трошкове ЛЛБ-а, укључујући локацију и појединачну школу. ЛЛБ у правним студијама може да траје од три до четири године да би се завршила уколико студирају пуно радно време.

Стручни студиј је често први корак да постане адвокат, а многи примаоци то чине. Међутим, постоје и друге могућности за каријеру отворене за студенте у овом програму. Неки делују у правном положају за корпорације или државне агенције. Остали дипломци раде у улогама људских ресурса или настављају да предају на секундарном или колегијском нивоу. Правна позадина може помоћи дипломцима да раде у војним или полицијским органима. Због различитих научених скупова научених, дипломци ЛЛБ-а у правним студијама често имају различите каријере од којих могу да изаберу.

Постоји мноштво универзитета које нуде ЛЛБ у правним студијама, било да су локалне или онлине институције. Потражите свој програм испод и директно контактирајте канцеларију за пријем школе по вашем избору попуњавањем образца олова.