Keystone logo

7 LLB Programi u Studije prava Studije Poslovnog prava Trgovinsko pravo 2024

Filteri

Filteri

  • LLB
  • Studije prava
  • Studije Poslovnog prava
  • Trgovinsko pravo
Polja studija
  • Studije prava (7)
  • Nazad na glavnu kategoriju
Lokacije
Pronađite više lokacija
Tip stepena
Trajanje
Studija tempo
Jezik
Jezik
Format studije

LLB Programi u Studije prava Studije Poslovnog prava Trgovinsko pravo

ЛЛБ се додељује појединцима који су завршили правни курс или стандардни законски програм. То је дипломски ниво, а додатна обука или образовање је неопходно у већини земаља да би дипломирани радио на праву. За пријем у ЛЛБ програм обично је потребан претходни универзитетски ниво или виша школа.

Шта је ЛЛБ у трговинском праву? Дипломирао је на Правном факултету са нагласком на пословање. Студенти могу да изводе курсеве који им помажу да постану комерцијални свесни и да стекну дубље разумевање пословног права. Настава може обухватати предмете као што су кривично право, уговорно право, торте, рјешавање спорова, трговинско право, закон о предузећима у контексту и глобализацији, трговини и природним ресурсима.

Многи дипломци сматрају да напуштају школу са различитим вештинама. Они могу развити способност да тумаче и објасне сложене информације јасно. Они такође могу стицати снажне способности писања и истраживања. Ове способности могу помоћи ученицима да напредују у својој каријери.

ЛЛБ у трговинском праву нуди се у многим јурисдикцијама у општем праву. Трошкови школарине могу се разликовати у зависности од локације универзитета. Након истраживања и одабира установе која ће присуствовати, директно контактирајте школу за детаљне информације о трошковима присуства.

ЛЛМ у трговинском праву је квалификациони степен који може омогућити ученицима да напредују у ЛЛМ или курс за полагање правосудног испита како би постали адвокат који ради. Појединци који су заинтересовани за пословање могу напустити школу са чврстим темељима у привредном праву како би их прочитали како би ишли у низ пословних поставки. Дипломци се такође могу припремити за каријере као наставнике, банкере, пословне или непрофитне менаџере и директоре за финансије или кадрове.

ЛЛМ у трговинском праву нуди се на многим универзитетима широм света. Онлине курсеви могу бити доступни кроз неке програме. Потражите свој програм испод и директно контактирајте канцеларију за пријем школе по вашем избору попуњавањем образца олова.