Keystone logo

Filteri

 • LLM
 • Шпанија
Polja studija
  Jezici (0)Studije Ekonomije (0)Studije Poslovanja (0)
 • Studije prava (13)
 • Zdravstvena zaštita (0)
Lokacije
Pronađite više lokacija
Tip stepena
Trajanje
Studija tempo
Jezik
Jezik
Format studije

13 LLM Programi u Шпанија за 2024

  LLM Programi u Шпанија

  Има нешто за свакога у Шпанији, и то је разлог зашто Шпанија је привукао људе из целог света бизниса, туризма и студије. Све већи број ученика се такође ЛЛМ избора у Шпанији, не само због високог квалитета академика, али и зато што Шпанија има толико тога да понуди. Студенти могу истраживати планине, средњовековних градова, плаже, градови пуни зивота и безбројне културне активности. Мр у Шпанији је одличан у комбинацији са узбуђењем образовање, културе и авантуре.

  Шпанија има одличне постдипломске програме су дипломирани правници са специјализацијом областима како би се уклопила интересе већине студената, да ли они траже стручност или промену каријере. Неке од области специјализације за једног ЛЛМ у Шпанији су европско право, интелектуална својина, ИТ-право, Привредно право, и пословног права, међу неколико других. Матуранти држи ЛЛМ у Шпанији често иду на каријере у јавним организацијама, приватним фирмама, или мултинационалних компанија.

  Пронађите ЛЛМ у Шпанији која ће вам помоћи да достигнете ваше професионалне и личне циљеве. Ваш степен може бити за вас чека у једном од програма испод!