Keystone logo
Kontaktirajte škole direktno - Uporedite 2 Master Prava  (LLM) Programi u Албанија 2023

2 LLM Programi u Албанија 2023

Pregled

Мајстори закона, познатији као мр степен, академски је напредни степен дизајниран да изгради на вештине и знања стечених у нежења програма закона. Иако је могуће да се баве адвокатуром без ЛЛМ у Албанији, многи студенти сматрају да спроводи додатну квалификацију ЛЛМ је драгоцено искуство из више разлога. ЛЛМ програми имају тенденцију да захтевају више фокусиран студију на стручној области и омогућавају студентима да прошире своју професионалну мрежу у Албанији и иностранству.

ЛЛМ програми обично трају једну до две године, а нуде се на одређено време или неодређено време на универзитетима у Албанији. Истраживање, мајстор 'с теза, курсу и практични рад су неке од компоненти које обично чине родних програма у школама у Албанији.ЛЛМ студенти на академским институцијама у Албанији могу да се специјализују у многим правним областима, а можете одабрати да се фокусира своја истраживања о морес специфичним областима, као добро.

Ако мр са универзитета или академска институција у Албанији је оно што тражите да повећа своје изгледе у каријери са вредним квалификација и способности, онда идите доле и прочитајте више о својим могућностима, данас!

Pročitajte više

Filteri

  • LLM
Polja studija
    Jezici Studije Ekonomije Studije Poslovanja
  • Studije prava
  • Zdravstvena zaštita
Lokacije
Pronađite više lokacija
Tip stepena
Trajanje
Studija tempo
Jezik
Jezik
Format studije

Povezane oblasti studija